Įkraunama...
Įkraunama...

Pagoniška sutuoktuvių ceremonija

Aš ir lietaus nebijau, jei jis bus nedidelis. Bet jei pliaups kaip iš kibiro, tai aukuro net nekurs, o ką jau kalbėti apie malonų stovėjimą aplink jį...

Planuoti sėkėsi puikiai:) Visi darbai atlikti - telieka šventės laukt:)
Kaina pagoniškos ceremonijos 800lt, bet mes truputėlį nusiderėjom. Kaina manau normali, nes jiems ir kelionės išlaidos kainuoja, o be to keli žmonės būna.
Atsakyti
na aš tikiuosi, kad gamta nepokštaus man svarbią dieną biggrin.gif
Jums gerai... aš žinau tik tuoktuvių datą ir su fotografu susitariau, visa kita dar tik planuose, o laiko nebedaug liko... doh.gif
matyt šiemet kainą pakėlė g.gif anksčiau daug kartų buvo minėta, kad ceremonija ~600lt smile.gif

kokius drabužius išsirinkot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 23 gegužės 2011 - 20:47
QUOTE(Rose Prick @ 2011 05 17, 13:03)
Sveikos  4u.gif bandau šiek tiek prikelti temą  g.gif aš irgi galvoju apie pagoniškas vestuves. tik nežinau kaip daryti su metrikacija, ar tą pačią dieną važiuoti ar kurią kitą  unsure.gif
ir šiaip būtų įdomu sužinoti iš tų, kurios jau tuokėsi- ką darėte po to? aš nenoriu jokio baliaus  schmoll.gif kažkaip po ceremonijos nesinorėtų sėsti už stalo ir girdyti svečių. gal kas nors pasidalintų idėjomis? galvoju tiesiog apie pasibuvimą gamtoje su svečiais  g.gif

Pritariu, tik mes tuokiames metrikacijos biure, po to i rumsiskes vaziuojam, ten edukacine programa ir piknikas gamtoje:) nenorim nieko jokiu tradiciniu baliu, girdymu ir giminiu susirinkimo vien del to kad nemandagu pakviest. Gal tevams, seneliams ir nelabai visa tai buvo priimtina, bet mes darom kaip mums atrodo geriau smile.gif
Atsakyti
mes irgi nusprendėm daryti taip, kaip patys norėsim, tiesą sakant nežinau kaip visi sureaguos, nes dar niekam nesakiau biggrin.gif
vakarinę dalį gal ir darysim, bet ne balių, o tiesiog pasisėdėjimą, su taure vyno ar šampano. Kadangi kviesim tik tuos, kuriuos norim matyti per savo šventę, tai manau bus smagu tiesiog pabendrauti po visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 05 23, 21:46)
na aš tikiuosi, kad gamta nepokštaus man svarbią dieną  biggrin.gif
Jums gerai... aš žinau tik tuoktuvių datą ir su fotografu susitariau, visa kita dar tik planuose, o laiko nebedaug liko...  doh.gif
matyt šiemet kainą pakėlė  g.gif anksčiau daug kartų buvo minėta, kad ceremonija ~600lt  smile.gif

kokius drabužius išsirinkot?  blush2.gif

Svarbiausia turi fotografa, nes jie buna anksti isgraibstyti ir data zinai:) O kiek laiko liko iki tavosios dienos?
Mes lininius drabuzius siuvames. Busim tikri gamtos vaikai:)
Atsakyti
QUOTE(kinkle_girl @ 2011 05 30, 07:53)
Svarbiausia turi fotografa, nes jie buna anksti isgraibstyti ir data zinai:) O kiek laiko liko iki tavosios dienos?
Mes lininius drabuzius siuvames. Busim tikri gamtos vaikai:)

Kadangi liko du menesiai iki sventes tai gavom tik pradedanti fotografa,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai smile.gif mes irgi galvojam apie lininius drabuzius,bet greiciausiai pirksim,nes siutis nebera kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 10 10, 21:23)
gal gaminatės ir žalvarinius žiedus? mes neplanuojame tokių vestuvių, tačiau mąstoma apie žalvarinius žiedus. Ką apie tai manot? Ar žalvaris būtų praktiška?

QUOTE(Skaiiistė @ 2010 10 11, 10:51)
Oi apie praktiškumą,deja, net nėra kalbos...net ir iki aukso blizgumo išblizgintas žalvaris dažo žaliai.  Jei netingėsite vis nusiimti žiedo ir nusiplauti pirštų tai viskas  thumbup.gif   Idėja tai labai graži,reiktų pasidomėti gal vis dėl to yra kokia nors technologija kuri neleidžia žalvariui dažyti...  O mes tai rinkomės tradicinius paprastus auksinius žiedus,tradicija kaip ir to reikalauja  4u.gif

QUOTE(Aurore_ @ 2010 11 22, 17:05)
Man asmeniškai norisi tos geltonos dabartinio žalvario spalvos, todėl ne sidabras...smile.gif

Žalvaris tikrai dažo, pati turėjau apyrankę tai nuolat ranka būdavo kaip purvina doh.gif O jį kuo nors padengus klausimas ar nebus reakcijų su oda g.gif
Norinčioms tokio atspalvio žiedų siūlau atkreipti dėmesį į geltonojo aukso žiedus (ne raudonojo, iš kurio gaminasi žiedus didžioji dauguma lietuvių, o būtent geltonojo), jų atspalvis artimas žalvariui, o dar geriau tiktų žaliasis auksas, jis išvis kaip žalvaris atrodo, nors gyvai nesu mačius bet iš nuotraukų labai panašus. O privalumai - auksas ir ilgaamžiškas, ir nealergizuojantis. mirksiukas.gif
http://www.studio109.../s/dscn1830.jpg

http://www.studio109...ed-diamond-ring

http://ny-image0.ets...N.154786584.jpg

http://www.etsy.com/...r...d&ga_facet=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 30 gegužės 2011 - 12:04
QUOTE(popelka @ 2011 05 30, 13:00)
Žalvaris tikrai dažo, pati turėjau apyrankę tai nuolat ranka būdavo kaip purvina doh.gif O jį kuo nors padengus klausimas ar nebus reakcijų su oda g.gif
Norinčioms tokio atspalvio žiedų siūlau atkreipti dėmesį į geltonojo aukso žiedus (ne raudonojo, iš kurio gaminasi žiedus didžioji dauguma lietuvių, o būtent geltonojo), jų atspalvis artimas žalvariui, o dar geriau tiktų žaliasis auksas, jis išvis kaip žalvaris atrodo, nors gyvai nesu mačius bet iš nuotraukų labai panašus. O privalumai - auksas ir ilgaamžiškas, ir nealergizuojantis. mirksiukas.gif

Viskas su tuo auksu puiku, ir geltonasis, ir žaliasis man patinka, bet čia su kainų santykiu susiduriama...
Nesinori tol nesituokti, kol nebus įmanoma įsigyti auksinius žiedus smile.gif
Labai ačiū už patarimus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 31 gegužės 2011 - 18:10
kinkle_girl, kaip sekasi planavimo darbai ? o gal jau ištekėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
Dar neištekėjau. Trys savaitėlės beliko. Drabužius dar tik pradės siūti... Tikiuosi spės unsure.gif
Liko visokių smulkmenų paieškos ir galvos skausmas ką reiks daryti, jei smarkiai lis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinkle_girl @ 2011 07 13, 13:13)
Dar neištekėjau. Trys savaitėlės beliko. Drabužius dar tik pradės siūti... Tikiuosi spės unsure.gif
Liko visokių smulkmenų paieškos ir galvos skausmas ką reiks daryti, jei smarkiai lis g.gif

Man irgi panašiai tiek liko blush2.gif man galvos skausmas ne tik dėl oro, bet ir dėl vietos doh.gif niekaip nerandam, kad ir mums tiktų ir nuošaliau būtų... bet stengiuosi nusiteikti optimistiškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kinkle_girl @ 2011 07 13, 13:13)
galvos skausmas ką reiks daryti, jei smarkiai lis g.gif

Lietus nėra baisu, baisiau jei ugnis nedegs smile.gif Šiaip radau, kad baltiškai tuokia ne tik romuviečiai
http://www.baltai.lt/?p=4612
Atsakyti