| QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 10, 15:47) |
| che che che |
O kuo cia detas uzjuris??? Ir ka cia is viso tuo norejai pasakyti?
| QUOTE (Smurka @ 2004 06 10, 18:52) |
| Risasi risasi |
Kad sinagoga ir rabinas siejasi, tai suprantu... O kaip pagonybe prie ju pririshti
| QUOTE (klebonas @ 2004 06 10, 20:10) |
| AUŠRORAI: dar reikėjo į sinagogą užsukti, rabinas kai ką kaip suvenyrą būtu pasilikęs |
Mielas klebonėli, ar nepastebit, kad nuo temos nukrypot? Gal nereikia čia turgaus daryti, a?
Tikrai nuo temos nueita i sali... i pasikoliojimus, o mes cia juk apie pagoniskas vestuviu apeigas. Kazkas zadejo nuotraukyciu
Taigi, laukiam
| QUOTE (dzudi @ 2004 06 11, 06:50) |
| Tikrai nuo temos nueita i sali... i pasikoliojimus, o mes cia juk apie pagoniskas vestuviu apeigas. Kazkas zadejo nuotraukyciu |
Ehei, pasirodo Kulgrinda gali surengti pagoniskas sutuoktuviu ar krikstynu apeigas pageidaujantiems. Mums bus super iseitis vietoj baznycios...
| QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 06 11, 01:56) |
| Kad sinagoga ir rabinas siejasi, tai suprantu... O kaip pagonybe prie ju pririshti |
as ta irgi norjau pasakyt
| QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 11, 09:54) |
| as ta irgi norjau pasakyt |
Baikite, pasibarem, o dabar apie pagoniskas tradicijas
| QUOTE (klebonas @ 2004 06 10, 22:10) |
| AUŠRORAI: dar reikėjo į sinagogą užsukti, rabinas kai ką kaip suvenyrą būtu pasilikęs |
Kleboneli
Is to, kad zinot, ka rabinai atsiminimui pasilieka, sprendziu, kad ir tamstos suvenyru rasciau ten. net speciau, kad tai salygojo toki didziuli tamstos nepakantuma ir nuolatini susierzinima...
Ne apie tai kalbam...
O kodel nepabandyti skirtingu ceremoniju, kita vertus?...As dar labai noreciau susizenyti Las Vegase....buvo toks planas, kuris, deja, neisdege....
labas vilkeS,
mano vestuvese vyko pagonishkos apeigos. tai buvo neralu...
. visiems dalyvavusiems ir man paciai daug didesni ispudi paliko negu baznycioj. tiek daug visko vyko, kad veliau tik pagal nuotraukas atsirinkau kas ir kaip ir kokia visko prasme.... gamtoje, tarp medziu, prie aukuro .... tikrai verta. mus tuoke lietuvos krivis Jonas Trinkunas ir jo zmona Inija Trinkuniene - labai shilti zmones
. galiu surasti el . pashta jei nori... klausk, galiu ir smulkiau papasakoti
mano vestuvese vyko pagonishkos apeigos. tai buvo neralu...