| QUOTE (aistepaiste @ 2004 11 04, 12:35) |
| labas vilkeS, mano vestuvese vyko pagonishkos apeigos. tai buvo neralu... |
tikrai, papasakok detaliau - kaip kur kas vyko. Kaip juos susiradai, kaip susitaret del apeigu. man labai labai idomu. ir aisku ju kontaktai irgi idomus butu
Va, va pagaliau radau ko noriu, net prisiregistravau dėl šio reikalo. Kitą pavasarį vestuvės, tai viena iš svajonių susituokti pagoniškai. Tad su dideliu susidomėjimu laukiu pasakojimo. Na, o jei dar dėl kontaktų padėtum - tu tikras aukselis.
Merginos, baznycioj tuokiasi tie kurie katalikai, o pagal pagoniskas tradicijas tuokiasi zmones, ispazistantys senaji baltu tikejima. Tai yra ne tas pat. Nereiktu zavetis vien tuo kad gamtoje, kad nuotraukos grazios.
| QUOTE (Gabri @ 2004 11 05, 08:36) |
| Merginos, baznycioj tuokiasi tie kurie katalikai, o pagal pagoniskas tradicijas tuokiasi zmones, ispazistantys senaji baltu tikejima. Tai yra ne tas pat. Nereiktu zavetis vien tuo kad gamtoje, kad nuotraukos grazios. |
Na, baznyciose tuokiasi toli grazu ne vien tik katalikai!!!
Rusnyte, baznycios yra TIK krikscioniskos. Kiti tikejimai turi savo dievo namus, bet jie nevadinami baznyciomis 
| QUOTE (aistepaiste @ 2004 11 04, 12:35) |
| labas vilkeS, mano vestuvese vyko pagonishkos apeigos. tai buvo neralu... |
aistepaiste, tai kur gi dingai????????? laukiam pasakojimo!!!
Rusnyte, susimaisiau. Tik katalikai turi baznycia. Pvz. tokie krikscionys kaip staciatikiai turi cerkve 
Ko jus cia gincijates?
Geriau papasakokit apie kokias grazias ir jaukias baznyteles Kauno rajone, visai noretumem tokios! Kad butumeme joje vieni (gal ir ne vieni, bet kad ne konvejeris ten judetu
), kad butu nuosirdus kunigas ir grazi ceremonija! Juk tuoksimes tik baznycioje, tai norime nepaprastos ceremonijos!
p.s. Turbut per daug as cia uzsimaniau

Ir ne i ta skyreli ziuriu isikisau, uuups
Geriau papasakokit apie kokias grazias ir jaukias baznyteles Kauno rajone, visai noretumem tokios! Kad butumeme joje vieni (gal ir ne vieni, bet kad ne konvejeris ten judetu
p.s. Turbut per daug as cia uzsimaniau
Ir ne i ta skyreli ziuriu isikisau, uuups