Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

QUOTE(nesta28 @ 2011 05 29, 11:20)
Sveikos smile.gif Tikiuosi Kaunietems susitikimas pavyko thumbup.gif . Tai sakau gal ir Vilnietes pabandom pvz.,kad ir dienos metu, sereikiskiu parke, kad butu patogiau galima ir kasdien kai tik noro yra susirasom ir susibegam  rolleyes.gif 
Gal kam patogiau prasom i AZ mirksiukas.gif

Taip pavyko smile.gif
Atsakyti
Gal cia yra ir pagyvenusio jaunimo is Vilniaus? biggrin.gif Man 34,vaiku vis dar neturiu,taigi yra daugiau laisvo laiko,nes nereikia namo skubet prie puodu,megstu teatra,ivairius renginius,geriausios drauges uzsienyje laimes iesko,vyriskiui kartais jau ir pabosta visur su manim lakstyt-taigi moteriska kompanija nepakenktu biggrin.gif
Atsakyti
kaunietes ryt vel planuojam susitikima 3 val. prie fontano laisvej. Jei kas sugalvosit prisijunkti galim susirasyt per az.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 06 01, 21:38)
Gal cia yra ir pagyvenusio jaunimo is Vilniaus? biggrin.gif Man 34,vaiku vis dar neturiu,taigi yra daugiau laisvo laiko,nes nereikia namo skubet prie puodu,megstu teatra,ivairius renginius,geriausios drauges uzsienyje laimes iesko,vyriskiui kartais jau ir pabosta visur su manim lakstyt-taigi moteriska kompanija nepakenktu biggrin.gif

as pagyvenus. senai sitoj temoj nebuvau nes cia vien jaunimelis.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2011 06 02, 15:29)
as pagyvenus. senai sitoj temoj nebuvau nes cia vien jaunimelis.

Saunu 4u.gif Vilniuj gyveni?Gal kokioj Pilaitej netycia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 06 02, 16:06)

vilniuj, bet ne pilaitej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 06 02, 16:06)

netyčia aš ten gyvenu ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal yra kas mielu noru pavaikščiotų į teatrus Kaune smile.gif tarkim birželio 30 Geniušo koncertas. Norisi eiti su žmogum, kuris irgi mėgaujas tokiais renginiais.
Rašyki į AŽ, nes ne visada paseku tema 4u.gif
Atsakyti
Ieskau "podruskes" Kaune leisti laisvalaikiui bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ColdAngel @ 2011 06 01, 22:36)
kaunietes ryt vel planuojam susitikima 3 val. prie fontano laisvej. Jei kas sugalvosit prisijunkti galim susirasyt per az.

Kaip susitikimas praejo? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš ir noriu prisijungti prie vilniečių būrio smile.gif man 23 metai, studijuoju VPU. Vilniuje dar tik metai, visos draugės pasiliko Kaune, nes ten mokiausi, db retai besusimatom.
Norėtusi kompanijos su kuria būtų galima išlįsti į miestą, nes dabar dažniausiai viena plavinėjų smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintariuxt: 07 birželio 2011 - 19:37
QUOTE(Olinda @ 2011 06 04, 09:52)
netyčia aš ten gyvenu  ax.gif

o kaip smagu!seniai norejau susipazint su kokia kaimynka drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, vilnietės. aš irgi jau metai Vilniuje, draugės irgi liko Kaune. atsibodo laisvalaikį leisti namuose tarp 4 sienų, nes vyras mano niekur eiti nenori. Man greit 28 metai, vaikučių neturiu. būtų smagu su kuo nors nueiti kad ir į kokį spektaklį, kavinukėj pasėdėti, paplepėti...
Atsakyti