O gal kuri mergina nori kartu važiuoti į Pailgio poilsio bazę šeštadieniui sekmadieniui

Aš ir bandau ieškot, bet kažkaip čia viskas aprimę, tikriausiai karščiai veikia...

Labas merginos
Bandysiu ir aš prašytis į jūsų gretas. Dabar jau daugiau kaip metai gyvenu Vilniuje, bet esu ne vilnietė. Vilniuje atsiradau dėl vyro. Turiu darbą, bet tokių draugių su kuriuom galėčiau po darbo susibegt išgert kavos ar po parduotuves pasivaikčiot dar nesusiradau
labai tikiuosi kad tokiu podruškių pavyks susirasti čia

Bandysiu ir aš prašytis į jūsų gretas. Dabar jau daugiau kaip metai gyvenu Vilniuje, bet esu ne vilnietė. Vilniuje atsiradau dėl vyro. Turiu darbą, bet tokių draugių su kuriuom galėčiau po darbo susibegt išgert kavos ar po parduotuves pasivaikčiot dar nesusiradau

QUOTE(Cabby @ 2011 06 11, 16:01)
Labas merginos
labai tikiuosi kad tokiu podruškių pavyks susirasti čia 

mano panaši istorija

Sveikos,
Aptikau šią temą ir kaip smagu pasidarė, nes aš labai mėgstu bendrauti, pažįstamų netrūksta, bet visada noriu susipažinti su kitais žmonėmis, nes yra pasaulyje tikrai nuostabių žmonių ir aš noriu juos pažinti, labai mėgstu bendrauti. Jei kam liūdna, ar norite kur nors išbėgti, tai rašykite ar skambinkite man būtinai susibėgsime: mėgstu, gražioje vietoje išgerti kavos puodelį, teatrus, ir meno galerija - pastarosiose nerandu bendraminčių
Man 29 metai
tel. 865549550
Aptikau šią temą ir kaip smagu pasidarė, nes aš labai mėgstu bendrauti, pažįstamų netrūksta, bet visada noriu susipažinti su kitais žmonėmis, nes yra pasaulyje tikrai nuostabių žmonių ir aš noriu juos pažinti, labai mėgstu bendrauti. Jei kam liūdna, ar norite kur nors išbėgti, tai rašykite ar skambinkite man būtinai susibėgsime: mėgstu, gražioje vietoje išgerti kavos puodelį, teatrus, ir meno galerija - pastarosiose nerandu bendraminčių

Man 29 metai

tel. 865549550
Sveikos
Man labai netrukus bus 25, o artimų draugių nelabai ir turiu.. Būtų malonu pabendrauti, o gal net ir tapti draugais šeimomis..

Man labai netrukus bus 25, o artimų draugių nelabai ir turiu.. Būtų malonu pabendrauti, o gal net ir tapti draugais šeimomis..

QUOTE(Piktukė @ 2011 06 11, 17:44)
Sveikos

labukas, man irgi 25 ir gyvenu vln

Labas. Mečiau sau iššūkį ir nuo liepos išvyksiu dirbti į Palangą. Šiaip esu kaunietė. Gal atsiras atostogaujančių pajūryje ar šiaip vietinių, kurios norėtų kartu kažką nuveikti, kažkur pasilinksminti ar pan.
Pradžiai A.Ž.

Tai gal visos kada susibegam kavutes kur nors pagursknoti ?
Beja, man 30
Beja, man 30
Gal ir visai nieko būtų..
Iš kurio rajono abi esate? Aš gyvenu netoli centro, tai jei susitikti ten, man tinka visos vietos

Sveikos 
Aš taip pat norėčiau susirasti naujų draugių, nes pasižiurėjau, kad visai nebėra su kuo išeiti kur į miestą. Man 25, esu iš Vilniaus

Aš taip pat norėčiau susirasti naujų draugių, nes pasižiurėjau, kad visai nebėra su kuo išeiti kur į miestą. Man 25, esu iš Vilniaus