Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

O gal kuri mergina nori kartu važiuoti į Pailgio poilsio bazę šeštadieniui sekmadieniui smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man 25m. esu is vln, butu lb malonu susipazinti ir susidraugauti ax.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif esu is vln, man 25m. noreciaus susirasti draugiu ax.gif
Atsakyti
Aš ir bandau ieškot, bet kažkaip čia viskas aprimę, tikriausiai karščiai veikia... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Bandysiu ir aš prašytis į jūsų gretas. Dabar jau daugiau kaip metai gyvenu Vilniuje, bet esu ne vilnietė. Vilniuje atsiradau dėl vyro. Turiu darbą, bet tokių draugių su kuriuom galėčiau po darbo susibegt išgert kavos ar po parduotuves pasivaikčiot dar nesusiradau blush2.gif labai tikiuosi kad tokiu podruškių pavyks susirasti čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabby @ 2011 06 11, 16:01)
Labas merginos  4u.gif
Bandysiu ir aš prašytis į jūsų gretas. Dabar jau daugiau kaip metai gyvenu Vilniuje, bet esu ne vilnietė. Vilniuje atsiradau dėl vyro. Turiu darbą, bet tokių draugių su kuriuom galėčiau po darbo susibegt išgert kavos ar po parduotuves pasivaikčiot dar nesusiradau  blush2.gif labai tikiuosi kad tokiu podruškių pavyks susirasti čia smile.gif

mano panaši istorija smile.gif vyras irgi gavo darbą Vilniuj, tad atsikraustėm čia. draugių irgi neturiu. liūdna namie verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aptikau šią temą ir kaip smagu pasidarė, nes aš labai mėgstu bendrauti, pažįstamų netrūksta, bet visada noriu susipažinti su kitais žmonėmis, nes yra pasaulyje tikrai nuostabių žmonių ir aš noriu juos pažinti, labai mėgstu bendrauti. Jei kam liūdna, ar norite kur nors išbėgti, tai rašykite ar skambinkite man būtinai susibėgsime: mėgstu, gražioje vietoje išgerti kavos puodelį, teatrus, ir meno galerija - pastarosiose nerandu bendraminčių smile.gif
Man 29 metai biggrin.gif

tel. 865549550
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelytė: 11 birželio 2011 - 18:36
Sveikos 4u.gif

Man labai netrukus bus 25, o artimų draugių nelabai ir turiu.. Būtų malonu pabendrauti, o gal net ir tapti draugais šeimomis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 06 11, 17:44)
Sveikos 4u.gif

Man labai netrukus bus 25, o artimų draugių nelabai ir turiu.. Būtų malonu pabendrauti, o gal net ir tapti draugais šeimomis.. 4u.gif

labukas, man irgi 25 ir gyvenu vln biggrin.gif
Atsakyti
Labas. Mečiau sau iššūkį ir nuo liepos išvyksiu dirbti į Palangą. Šiaip esu kaunietė. Gal atsiras atostogaujančių pajūryje ar šiaip vietinių, kurios norėtų kartu kažką nuveikti, kažkur pasilinksminti ar pan. tongue.gif Pradžiai A.Ž. 4u.gif
Atsakyti
Tai gal visos kada susibegam kavutes kur nors pagursknoti ?
Beja, man 30
Atsakyti
Gal ir visai nieko būtų.. 4u.gif Iš kurio rajono abi esate? Aš gyvenu netoli centro, tai jei susitikti ten, man tinka visos vietos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš taip pat norėčiau susirasti naujų draugių, nes pasižiurėjau, kad visai nebėra su kuo išeiti kur į miestą. Man 25, esu iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti