QUOTE(Intelektualė @ 2011 06 27, 14:34)
oi po šito posto pasijutau tokia "fyfa"

viskas yra gerai, kas tau teikia malonumą

aš kartais NORĖČIAU mėgti tokius galima skayt moteriškus dalykėlius

o dabar nei vaikų turiu(o kolkas ir nenoriu), nei parduotuvės domina, nei dar kažkas moteriško :/ pas mane pagrindinis rūpestėlis yra benamiai gyvūnai (na, gal va šitas rūpestis yra šiek tiek moteriškas), bet šiaip net ir virtuvėj sukinėtis nemėgstu.. tik paskutinėm dienom pradėjau saldumynus gamintis, kuriuos dabar reiks nutraukt dėl figūrinių reikalų
QUOTE(Eve-line @ 2011 06 27, 16:07)
as tai daug kuo - kosmetika (eko ir ne tik, makiazai, plauku prieziura), sportas, verslo knygos, darbas, rankdarbiai....
va, dar net ir kosmetikos nenaudoju

išvis kažkokia iš miškų išlindus

aišku, prisižiūriu, kad neatrodyt mauru, bet viskas ką darau - depiliacija, plaukų dažymas, kai noriu ryškesnė būt, ir antakių koregaviimas.. niekad pudros nebandžius, niekad lūpų nedažau, nagus tai tik vasarą nusispalvoju.. taiva..
rankdarbiai irgi nelimpa..

nu tikrai beviltiška.. vargšas MB

jis tai svajojo apie tokia tipišką moterį, kuri daro valgyt, namus tvarko, iš grožio salonų neišlenda, o gavo kokią
šiaip pas mane visas dėmesys beglobiams gyvūnams, medicinai (studijuoju) ir dar esu vienos sporto rūšies trenerė
be galo mėgaujuosi filosofija, psichologija, šiek tiek ezoterika (labai šiek tiek

), taip pat mėgstu geras knygas paskaityti, kai yra laiko (jo tikrai mažai), pasiklausyt lietuviškų bardų muzikos (dainuojamosios poezijos). mėgstų ekstremalų sportą, visą veiklą po atviru dangumi, gamtą

sutinku šiaip be galo daug naujų žmonių, ir visas bendravimas dalykiškais reikalais sekasi tiesiog puikiai, bet va, kai reikia pereiti prie draugysčių, tai jau kažkas užsiblokuoja..
tiesa, viena mano klientė (treniruotėse) prikalbino mane ir šiaip pabendrauti, iki šiol gerai sutariame.. per ją susiradau MB - tai jos pusbrolis

bet tiesiog atsiradus MB - mažiau laiko skyriau jai, ir dažniausiai susitikdavom trefkėse, po jų tik pasikalbėdavom, kartą ar du per mėnesį sueinam visi pavakarot (aš, MB, ji ir jos draugas).. bet dabar vis rečiau tai vyksta, nes būtent pradėjo šiek tiek erzinti kai kurie dalykai (na, juk nebūnaidealių žmonių, aš ir pati oi netobula), bet kartais koks nors vienas "cinkelis" taip padaro, kad nebegali toleruot, ir nebenori bendraut per dažnai su tuo žmogum.. nėr atsipalaidavimo, pastovu skubėjimasnebeleidžia net nuoširdžiai pabendraut, ir kai matai, kad žmogus nebeturi savo nuomonės, tai taip visks ir atitolsta. dbar stengiuosi nebesileist į draugystes su žmonėm iš treniruočių, nes po to būna taip, kad kartais nelabai norisi, kad ateitų sportuot

žinau, kad negražu, bet džiaugiuosi, kad galiu bent čia viską nuo dušios išsakyt.. tik tikiuosi, kad ji neperskaitys netyčia ką rašau, ir nesupras, kad čia aš ir kad apie ją

na, bet natūralu, kad kiekvienas turim surasti sau tinkančius žmones

su vienais esame bičiuliai, su kitais draugai, pažįstami ir tt.