Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

Aš taip pat negeriu biggrin.gif Galim steigt vos ne blaivybės draugiją biggrin.gif Juokauju smile.gif
Antros pusės šiuo metu neturiu smile.gif
O kad būtų gerai praleistas laikas svarbiausia yra ne kur, ne kaip, o su kuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2011 06 27, 13:05)
Aš taip pat negeriu  biggrin.gif Galim steigt vos ne blaivybės draugiją biggrin.gif Juokauju  smile.gif
Antros pusės šiuo metu neturiu smile.gif
O kad būtų gerai praleistas laikas svarbiausia yra ne kur, ne kaip, o su kuo smile.gif

va va smile.gif būtent :)kuo šiaip gyvenime domitės? kokiom sritim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 11:41)
o pastoviai neigti, kai jos pasako "pažiūrėk, kaip gražu" jau net širdis neleidžia.. jaučiuosi išvargusi po visokių tokių bendros kalbos ieškojimų..

nemėgstu kalbėt, kokios akcijos parduotuvėse, kas su nuolaida, kas ką apšnekėjo, kas kur ką išjuokė.. bet mano aplinkoj tokios merginos, kur vien pletkai.. 

aš turbūt per daug sudėtinga pati sau, tai ką jau kalbėt apie kitus smile.gif tad gyvai stengiuos neparodyt kas ir kaip, jeigu matau, kad tas žmogus ne iš "tos" aplinkos, kuri  mane traukia..
ir kū gi man daryt? smile.gif

oi po šito posto pasijutau tokia "fyfa" ax.gif ale negi visos tokios, einančios į parduotuvę? man irgi nesmagu pritarinėt, kad gražu ir tiek, nors negražu, bet man apsipirkimas vien dėl kompanijos, kad kažkas šalia būna ax.gif nes dabar tai vyrą tempiuosi ir vaiką, nugi jiems irgi menkas malonumas blush2.gif tikiuosi nepagalvojot apie mane, kad iš parduotuvių ar grožio salonų neišlendu ir ieškau tokios draugės, bet tiesiog ieškau žmogaus, kur ne tik apie vaikučius galėtume papliurpti (o kad vaikų/ą turinti, tai noriu, nes vistiek interesai bendresni) smile.gif kartais išlįsti kavutės kur, ar susibendravus daugiau kur.. negi nėra norinčių? verysad.gif

o dėl sudėtingumo pačiai sau, tai ir aš tokia esu, pajuntu, kad žmogus ne man, neparodau, bet ir toliau netęsiu blush2.gif todėl ir nėra šalia draugės, artimos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intelektualė: 27 birželio 2011 - 13:35
[quote=marmaliade,2011 06 06, 11:55]
Ieskau "podruskes" Kaune leisti laisvalaikiui bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

As is Kauno biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Intelektualė @ 2011 06 27, 14:34)
oi po šito posto pasijutau tokia "fyfa" ax.gif ale negi visos tokios, einančios į parduotuvę? man irgi nesmagu pritarinėt, kad gražu ir tiek, nors negražu, bet man apsipirkimas vien dėl kompanijos, kad kažkas šalia būna ax.gif nes dabar tai vyrą tempiuosi ir vaiką, nugi jiems irgi menkas malonumas blush2.gif tikiuosi nepagalvojot apie mane, kad iš parduotuvių ar grožio salonų neišlendu ir ieškau tokios draugės, bet tiesiog ieškau žmogaus, kur ne tik apie vaikučius galėtume papliurpti (o kad vaikų/ą turinti, tai noriu, nes vistiek interesai bendresni) smile.gif kartais išlįsti kavutės kur, ar susibendravus daugiau kur.. negi nėra norinčių? verysad.gif

o dėl sudėtingumo pačiai sau, tai ir aš tokia esu, pajuntu, kad žmogus ne man, neparodau, bet ir toliau netęsiu blush2.gif todėl ir nėra šalia draugės, artimos..

Norinciu yra smile.gif bet as vaiko tai neturiu,na kelias dienas per savaite daboju viena mergaite,tai tikrai si ta zinau ir apie vaikus ax.gif
Atsakyti

na as bent jau tada sakau, kad ziuretu ar paciai patinka, jei patinka tai sakau pirkt, jei abejoja tai abejos ir kai uzsidet reiks, tada nereikia kad spintoj butu padeta. As asmeniskai megstu kai man tiesiai i akis viska sako, tada daug paprasciau viskas.
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 13:47)
va va smile.gif būtent :)kuo šiaip gyvenime domitės? kokiom sritim? smile.gif

as tai daug kuo - kosmetika (eko ir ne tik, makiazai, plauku prieziura), sportas, verslo knygos, darbas, rankdarbiai....
Atsakyti
oi po šito posto pasijutau tokia "fyfa" ax.gif

viskas yra gerai, kas tau teikia malonumą smile.gif aš kartais NORĖČIAU mėgti tokius galima skayt moteriškus dalykėlius smile.gif o dabar nei vaikų turiu(o kolkas ir nenoriu), nei parduotuvės domina, nei dar kažkas moteriško :/ pas mane pagrindinis rūpestėlis yra benamiai gyvūnai (na, gal va šitas rūpestis yra šiek tiek moteriškas), bet šiaip net ir virtuvėj sukinėtis nemėgstu.. tik paskutinėm dienom pradėjau saldumynus gamintis, kuriuos dabar reiks nutraukt dėl figūrinių reikalų biggrin.gif

QUOTE(Eve-line @ 2011 06 27, 16:07)
as tai daug kuo - kosmetika (eko ir ne tik, makiazai, plauku prieziura), sportas, verslo knygos, darbas, rankdarbiai....

va, dar net ir kosmetikos nenaudoju lotuliukas.gif išvis kažkokia iš miškų išlindus biggrin.gif aišku, prisižiūriu, kad neatrodyt mauru, bet viskas ką darau - depiliacija, plaukų dažymas, kai noriu ryškesnė būt, ir antakių koregaviimas.. niekad pudros nebandžius, niekad lūpų nedažau, nagus tai tik vasarą nusispalvoju.. taiva..

rankdarbiai irgi nelimpa.. doh.gif nu tikrai beviltiška.. vargšas MB biggrin.gif jis tai svajojo apie tokia tipišką moterį, kuri daro valgyt, namus tvarko, iš grožio salonų neišlenda, o gavo kokią lotuliukas.gif

šiaip pas mane visas dėmesys beglobiams gyvūnams, medicinai (studijuoju) ir dar esu vienos sporto rūšies trenerė smile.gif
be galo mėgaujuosi filosofija, psichologija, šiek tiek ezoterika (labai šiek tiek biggrin.gif ), taip pat mėgstu geras knygas paskaityti, kai yra laiko (jo tikrai mažai), pasiklausyt lietuviškų bardų muzikos (dainuojamosios poezijos). mėgstų ekstremalų sportą, visą veiklą po atviru dangumi, gamtą smile.gif sutinku šiaip be galo daug naujų žmonių, ir visas bendravimas dalykiškais reikalais sekasi tiesiog puikiai, bet va, kai reikia pereiti prie draugysčių, tai jau kažkas užsiblokuoja..

tiesa, viena mano klientė (treniruotėse) prikalbino mane ir šiaip pabendrauti, iki šiol gerai sutariame.. per ją susiradau MB - tai jos pusbrolis biggrin.gif bet tiesiog atsiradus MB - mažiau laiko skyriau jai, ir dažniausiai susitikdavom trefkėse, po jų tik pasikalbėdavom, kartą ar du per mėnesį sueinam visi pavakarot (aš, MB, ji ir jos draugas).. bet dabar vis rečiau tai vyksta, nes būtent pradėjo šiek tiek erzinti kai kurie dalykai (na, juk nebūnaidealių žmonių, aš ir pati oi netobula), bet kartais koks nors vienas "cinkelis" taip padaro, kad nebegali toleruot, ir nebenori bendraut per dažnai su tuo žmogum.. nėr atsipalaidavimo, pastovu skubėjimasnebeleidžia net nuoširdžiai pabendraut, ir kai matai, kad žmogus nebeturi savo nuomonės, tai taip visks ir atitolsta. dbar stengiuosi nebesileist į draugystes su žmonėm iš treniruočių, nes po to būna taip, kad kartais nelabai norisi, kad ateitų sportuot blush2.gif žinau, kad negražu, bet džiaugiuosi, kad galiu bent čia viską nuo dušios išsakyt.. tik tikiuosi, kad ji neperskaitys netyčia ką rašau, ir nesupras, kad čia aš ir kad apie ją biggrin.gif na, bet natūralu, kad kiekvienas turim surasti sau tinkančius žmones smile.gif su vienais esame bičiuliai, su kitais draugai, pažįstami ir tt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektualė @ 2011 06 26, 19:39)
Labas visoms ax.gif Norėčiau susirasti draugę Kaune, mamą, bet su kuria ne tik apie vaikus galėtume bendrauti (mano pačios vaikui 3 metukai, tai jau pampersų temos irgi nebedomina blush2.gif ). Norėčiau, kad mėgtų plepėti ir apie rūbus, kosmetiką, nueiti kartu apsišopinti, į kiną/spektaklį, gal būt mėgtų skaityti knygas, gaminti valgyt (irgi labai smagios temos padiskutuoti).. Na noriu kažkiek, kad sutaptų ar pomėgiai, ar būdas. Gal susibendravus ir prie šampaniuko pavakaroti (nesvarbu, alus, brendis tongue.gif).. Ar net i kokį kada klubą ištrukti.. Pat esu dirbanti, mėgstu skaityti knygas, gaminti valgyti, ypač kažkam (tik draugių deja nelabai turiu verysad.gif ), piknikauti. patinka tokios, kurios save prisižiūri, domisi ir kažkiek mados naujovėms, kosmetikos ir panašiai. Na norisi tokiom temom padiskutuoti su tokia, kuri tą pati mėgsta blush2.gif  Jei atsiras panašiai mąstančių, parašykit į až, nes kaip matau temoje nelabai kas bendrauja, o gal yra, kurios nenori afišuotis 4u.gif

gaila , kad as ne kauniete ...
Atsakyti
as irgi nesu tipiska moteris biggrin.gif MB irgi noretu tipiskos moters, o gavo emancipuota brunete, kuri nemoka ir nekencia gaminti, teketi ir gyventi kartu nenori, vaiku dar ilgai neplanuoja biggrin.gif bet ziauriai megsta kompanijas, sokius, grozi, kosmetika, sporta, ir megstamiausi serialai SEKSAS ir miestas, bet Lupdaziu dziungles biggrin.gif megstu po pardes vaiksciot, bet tenka tik su MB vaiksciot... o kai MB eina apsipirkineti, prarandu kantrybe su juo...
as irgi nesu linkusi bendrauti jei kazkas nepatinka, o ir atsiverti sunku.... o ir darbu krruva, tai reikia surasti kompanija, kuri priverstu iseiti is namu biggrin.gif su kuriais butu maloniau leisti laika negu sedeti namie su knyga rankoje ar ziurint seriala.
Atsakyti
QUOTE(Amber 333 @ 2011 06 27, 19:42)
gaila , kad as ne kauniete ...

pati esu is Radviliskio ir taip pat noreciau drauges ir kartu pasivaiksciot ir pasikalbet ...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 06 27, 19:43)
as irgi nesu tipiska moteris  biggrin.gif  MB irgi noretu tipiskos moters, o gavo emancipuota brunete, kuri nemoka ir nekencia gaminti, teketi ir gyventi kartu nenori, vaiku dar ilgai neplanuoja  biggrin.gif bet ziauriai megsta kompanijas, sokius, grozi, kosmetika, sporta, ir megstamiausi serialai SEKSAS ir miestas, bet Lupdaziu dziungles  biggrin.gif megstu po pardes vaiksciot, bet tenka tik su MB vaiksciot... o kai MB eina apsipirkineti, prarandu kantrybe su juo...
as irgi nesu linkusi bendrauti jei kazkas nepatinka, o ir atsiverti sunku.... o ir darbu krruva, tai reikia surasti kompanija, kuri priverstu iseiti is namu  biggrin.gif  su kuriais butu maloniau leisti laika negu sedeti namie su knyga rankoje ar ziurint seriala.

o TB mėgsta shopintis? bigsmile.gif maniškis tai jau net su manim kantrybės neturi biggrin.gif jei reik į pardę, tai jis už ranjos mane veda ten, kur prieš įeinant sakiau reiks, kad neužtrukčiau biggrin.gif čia maisto pardėse taip smile.gif) o į kitas tai nei už ką neitų biggrin.gif sako geriau pasėdės mašinos, ir jei ką sunkaus reiks nešti, tai pamajakint, kad ateitų pasitikt ir nunešt iki mašinos lotuliukas.gif
o aš tai iš tų, kurios pačios puikiai gali ir 20kg pasinešti labai laisvai tai praktiškai jei jau važiuot su reikalu, tai jo ir neimu. bet kai kartu būnam, tai leidžiu sau pasijust moteriškesne, atiduodu tašes visas ir vaidinu silpną gležną moterytę lotuliukas.gif visai nieko kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 20:02)
o TB mėgsta shopintis?  bigsmile.gif  maniškis tai jau net su manim kantrybės neturi biggrin.gif jei reik į pardę, tai jis už ranjos mane veda ten, kur prieš įeinant sakiau reiks, kad neužtrukčiau biggrin.gif čia maisto pardėse taip smile.gif) o į kitas tai nei už ką neitų biggrin.gif sako geriau pasėdės mašinos, ir jei ką sunkaus reiks nešti, tai pamajakint, kad ateitų pasitikt ir nunešt iki mašinos  lotuliukas.gif
o aš tai iš tų, kurios pačios puikiai gali ir 20kg pasinešti labai laisvai tai praktiškai jei jau važiuot su reikalu, tai jo ir neimu. bet kai kartu būnam, tai leidžiu sau pasijust moteriškesne, atiduodu tašes visas ir vaidinu silpną gležną moterytę  lotuliukas.gif  visai nieko kartais biggrin.gif

maniskis nemegsta su manim shopintis, sunkiai su manim eina, bet pats mane tempia, kai jam ko nors reikia... ir tada prasideda ilgiausios valandos drabuziu matavimos, tada visas turistines/sportines prekes reikai apziureti, visokius peilius - visa tai, kas man nera idomu. biggrin.gif jau po valandos netenku kantrybes.
kaip ir tu ir as esu savarankiska, galiu ir varzta isukti, ir pekelt sunkumus, bet kai MB salia irgi atiduodu jam visus sunkumus ir apsimetu, kad esu silpna moteris biggrin.gif
Atsakyti