Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

QUOTE(Silvernight @ 2011 06 28, 17:12)
Ekstremalios idėjos? Man žiauriai smalsu pasidarė.  thumbup.gif O gert aš irgi negeriu - visai, tiesiog nėra tokio noro. Su draugėm/draugais man kažkodėl sudėtinga: surasti sunku, bet išlaikyti pastovų bendravimą - dar sunkiau. Paprastai tos pastangos būna tik iš mano pusės, aš jas kviečiu į kavinę, kiną, pasisėdėjima, renginį ar dar kur nors (ne pernelyg dažnai, kad neįkyrėčiau, nors ir norėtųsi gerokai dažniau susibėgt), manęs paprastai niekur susitikt nekviečia. Tūse paskutinį kartą buvau, emm.. žodžiu labai seniai  blush2.gif  Mors ir bjauraus būdo lyg ir nesu, nei problemomis nieko niekada negruzinu, nežinau kame čia reikalas. O labai norėtųsi, ypač dabar, vasarą, su kuo nors susitikt smagiai paplepėti, gal ir kokias baidares išbandyti ar net tų pačių šašlų pakepti, bet visiškai nėra su kuo.

Šiaip labai esu "nemoteriška" turbūt, pomėgiai dauguma nemoteriški, gal dar dėl to yra problema. Mėgstu fantastiką, fantasy, tokio tipo serialus, filmus, skaityt knygas, taip pat apie įvairiausius sunkiai paaiškinamus dalykus, astronomiją, keliones, šachmatus, stalo žaidimus, kalbų mokytis, kovos menus, rankdarbius kai nuotaika užeina. Žodžiu pomėgiai labiau prie retesnių, todėl bendraminčių rasti sunku.

Ne ta prasme, Eve-line, limen (čia kaunietes išvardinau?), gal kas norėtų meet'ą daryt?

As visai noreciau smile.gif irgi megstu fantastinius filmus, tik pazistami visi sako kad nesamone jie sad.gif sachmatais suzaist galetume. zinau gera lenta vytauto parke (cia prie azuolyno jis jei ka). Ranka uzlaust kazkada mokaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limen @ 2011 06 28, 17:59)
As visai noreciau smile.gif irgi megstu fantastinius filmus, tik pazistami visi sako kad nesamone jie sad.gif sachmatais suzaist galetume. zinau gera lenta vytauto parke (cia prie azuolyno jis jei ka). Ranka uzlaust kazkada mokaus biggrin.gif

as ir is Kauno,irgi prisijungciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limen @ 2011 06 27, 22:05)
as tai auginu ir labai myliu, bet turet auginti tikrai nemaza atsakomybe, nes dauguma mano metu tevam numeta priziuret...

tikrai taip smile.gif

QUOTE(skrendu @ 2011 06 28, 12:41)

perskaičiau ir tikrai daug bendro radau smile.gif kas liečia plaukus, tai čia didžiausias minusas, bet kad jau pasiryžtam, tai reik atsakyt už savo veiksmus smile.gif
apie vurų-moterų santykius tai viena mano mėgstamiausių temų analizavimui smile.gif
su parasparniu esu skridusi jau kelis kartus, vos nesusigundžiau pati išsilaikyt pilotės licenziją, bet pasiskaičiavau, kad labiau apsimoka su instruktoriumi kilti smile.gif

QUOTE(Silvernight @ 2011 06 28, 17:12)
Šiaip labai esu "nemoteriška" turbūt, pomėgiai dauguma nemoteriški, gal dar dėl to yra problema. Mėgstu fantastiką, fantasy, tokio tipo serialus, filmus, skaityt knygas, taip pat apie įvairiausius sunkiai paaiškinamus dalykus, astronomiją, keliones, šachmatus, stalo žaidimus, kalbų mokytis, kovos menus, rankdarbius kai nuotaika užeina. Žodžiu pomėgiai labiau prie retesnių, todėl bendraminčių rasti sunku.

Ne ta prasme, Eve-line, limen (čia kaunietes išvardinau?), gal kas norėtų meet'ą daryt?

nu va, aš irgi "nemoteriška" save laikau dėl savo pomėgių biggrin.gif bet tai man dar įdomiau smile.gif

dėl meeto aš už smile.gif tik reikia susiderint laiką, vietą, ir ką nuveikti smile.gif

QUOTE(Eve-line @ 2011 06 28, 17:23)
as vilniete  cool.gif
bet ziuriu kazkaip su susitikimu sudetinga. Atrode, kad yra norinciu, bet kai realiai pasiulai, tai niekas neatsiliepia...  unsure.gif mielai Vln susiorganizuociau po darbo ant saslyku  ax.gif ypac kita savaite, galima nulekti i kokius valakampius i papludymi ir pakepti kokiu kepsneliu.

na, kartais staigus pasiūlymai vienus žmones šiek tiek baugina, būna ir taip smile.gif o kitus traukia kaip tik smile.gif

aš manau, kad jei šiek tiek čia ilgiau pašnekėtume, tai glaėtume ir bendrą meetą padaryti smile.gif kur nors per vidurį tarp vln ir kns smile.gif) aišku, pradžioj bent savam mieste reik susiorganizuot susitikimą smile.gif
Atsakyti
fantastiskas oras lauke bigsmile.gif tik gaila kad tokia grazia diena tenka dirbti sad.gif bet uz tai po darbo mielai pasivaiksciojau, nubegau iki bibliotekos, knygyno rolleyes.gif bandysiu skaityti knygas vakarais, kol yra laiko po darbo...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 06 28, 20:37)
fantastiskas oras lauke  bigsmile.gif tik gaila kad tokia grazia diena tenka dirbti sad.gif bet uz tai po darbo mielai pasivaiksciojau, nubegau iki bibliotekos, knygyno  rolleyes.gif  bandysiu skaityti knygas vakarais, kol yra laiko po darbo...

man knygynai irgi kaip magnetas biggrin.gif mėgstu naujas knygas smile.gif prisiperku, o skaityt nėr laiko biggrin.gif taip ir stovi eilutėj kelios ir laukia kada paimsiu į rankas smile.gif tik pastaruoju metu reikia dėmesį sutelkti į magistrinį smile.gif

mano paskutinė knyga, kurią įpusėjau yra "scenarijai, kuriais gyvena žmonės".. tikrai be gal įdomi smile.gif transakcinė psichologija smile.gif pirmo žodžio supratimas labai trumpalaikis pas mane biggrin.gif kai persiskaitau - suprantu, o kai nežiūriu, negaliu paaiškint biggrin.gif
Atsakyti
as tai perku tik verslo visokias, ir dazniausiai pradedu skaityti ir pritruksta laiko pabaigti. bet siandien pasiemiau kazkokius romanus - jau 2 metus neskaiciau knygu "sielai".
nusipirkau irgi pora P.Coelho knygu, reikes skaityti...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 06 28, 20:51)
as tai perku tik verslo visokias, ir dazniausiai pradedu skaityti ir pritruksta laiko pabaigti. bet siandien pasiemiau kazkokius romanus - jau 2 metus neskaiciau knygu "sielai".
nusipirkau irgi pora P.Coelho knygu, reikes skaityti...

aš visas Paulo Coelho knygas perskaičius smile.gif visos namuose stovi smile.gif galbūt kada ateis ir antras kartas joms smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau apie knygas ir nutariau į rankas paimti savo laimę. bandysiu skaityti, vakar įsigyjau dvi, verslo idėjų ir romaną, gilų ir spalvingą, žiūrėsim, kaip seksis. bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip smagu, cia tokiu skirtingu zmoniu atsirado, ir fyfu ir ekstremaliu. o vilnieciu isskyrus jurmarta yra vyresniu, ar visos jaunos?
Atsakyti
jaunos tai iki kiek metu? biggrin.gif m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 28 birželio 2011 - 20:48
QUOTE(Eve-line @ 2011 06 28, 21:45)
jaunos tai iki kiek metu?  biggrin.gif m

nu iki 30 jaunos, o toliau jau normaliai smile.gif
Atsakyti
Deja, reiškia, dar prie ne normalių, o jaunų. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti