QUOTE(Laimiečka @ 2011 07 11, 14:25)
Sveikos. Neturiu didelio draugų ir draugių rato. Buvo laikas, kai neturėjau ir antros pusės

. Tuo laikotarpiu sėkmingai atostogaudavau ir viena, esu Palangoj buvus po savaitę, 10 dienų, esu ir į Egiptą skridus vienui viena. Na tiesiog verkiant reikėjo tada atostogų, o kompanijos neatsirado, na ir nemačiau problemos tame. Tų pažinčių jei tik norėsi, visada atsiras, svarbu atsirinkti ko pačiai norisi.
Na nepasakyčiau, kad taip jau lengva užmegzti geras naujas pažintis. Aišku, kiekviena iš mūsų turi skirtingą patirtį šioje srityje, na ir visoms skirtingai sekasi tą daryti.

Šiaip tai aš jau esu važiavus į turistinę kelionę viena, ir liepos pabaigoj vėl tą darysiu. Bet aš važiuoju į pažintines keliones, kur visa turistų chebrytė visą laiką vaikšto vienoj krūvoj, ir taip, tokiu atveju rasti tinkamą kompaniją nėra problema. O tokia kur poilsinio tipo, nu ten prie jūros porai dienų, mieste pasibastyti, čia (bent jau man) reikia draugės. Paprasčiausiai neįdomu vienai tuo užsiimti ir tiek, skonio reikalas.