QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 16:23)
O kokiame mieste? As girdejau, kad kaip tik prancuzai salti ir uzdari. Kad net kelyje tranzuotojam nesustos

Netiesa? Nebent skiriasi pagal vietove.
Lietuvoje gyvenant teko ir tranzuot ir tranzuojancius pavest, o cia neteko nei tranzuot nei matyt tranzuotojus... kazkaip labai i tai nesigilinau, bet matyt kita salies kultura, neprate taip, tai ir nestoja, gal nesupranta ko zmones nori

gal tarptautiniuose keliuose ir pasitaiko daugiau turistu, bet kiek teko vazineti neuzmaciau tai nieko ir papasakoti negaliu. Kas del zmoniu, visokiu teko sutikti, ir uzdaresniu ir visai atviru, turbut kaip ir visur, visokiu yra, priklauso kur ieskosi
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2011 07 11, 06:24)
Prisimenu ir aš senus laikus, kai buvau Norvegijoje, taip norėjosi lietuviškai pabendrauti, išgirsdavom lietuviškai kalbančius tuoj pat užkalbindavom, už tat ten draugų turėjau daugiau nei čia

Kai išvažiavau visi ten ir liko
Kiek ilgai planuoji ten būti?
Kiek istversiu

Arba kaip dievas duos

Man dar neteko cia sutikti kalbanciu lietuviskai, tai pazinciu ratas nera labai platus
QUOTE(Silvernight @ 2011 07 11, 12:35)
Na nepasakyčiau, kad taip jau lengva užmegzti geras naujas pažintis. Aišku, kiekviena iš mūsų turi skirtingą patirtį šioje srityje, na ir visoms skirtingai sekasi tą daryti.

Šiaip tai aš jau esu važiavus į turistinę kelionę viena, ir liepos pabaigoj vėl tą darysiu. Bet aš važiuoju į pažintines keliones, kur visa turistų chebrytė visą laiką vaikšto vienoj krūvoj, ir taip, tokiu atveju rasti tinkamą kompaniją nėra problema. O tokia kur poilsinio tipo, nu ten prie jūros porai dienų, mieste pasibastyti, čia (bent jau man) reikia draugės. Paprasčiausiai neįdomu vienai tuo užsiimti ir tiek, skonio reikalas.
Sutinku, kad skonio reikalas. Vieniems smagu bastytis paciam sau, kitiems norisi draugijos, man buna visaip - kartais bimbineju viena, kartais be draugo nesinori niekur eit. Teko ir poilsiauti vienai, ir tas atostogas prisimenu kaip vienas geriausiu

bet siuo metu nenoreciau niekur vaziuoti viena

kazkaip tikrai pasiilgau plepios draugijos
QUOTE(Frey @ 2011 07 11, 19:34)
labas vakaras, mergaitės,
na ką, prisijungsiu aš taipogi prie draugių paieškos linijos. Esu aktyvi, domiuosi gamta, juoduoju humoru, filmais (siaubo, komedijos, gilūs romantiniai, istoriniai, viskas priklauso nuo vidinės būsenos ir aplinkos), patinka jaukūs ramūs vakarai, prie laužo, ir ne, ilgam kely, arba apėjime aplink namą, skaitau, jau rečiau, bet patinka įnykti į kokią traukiančio siužeto knygą, esu pozityvi ir geranoriška, su kandžiais žodeliais, kuriuos toleruoja ne visi. Domiuos ir ne itin moteriškomis sferomis, keturračiai, auto, krepšinis, aplinka, kurioje gali pabusti ir ugnis.
Taip pamąsčiau, trūkumas atsirado, paprastų jaukių vakarų. Vasara. O ir moteriška kompanija yra tiesiog neišvengiama moters gyvenimo dalis. Draugų turiu, nemažai, bet didžioji jų dalis tiesiog tapo man per triukšminga, nors kartais, mielai atitrūkstu ir į aną pusę.
Vuolia, prisistačiau.
Matau biski pasiutus esi

Man patiktum, draugaukim