Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

QUOTE(kraisle @ 2011 07 09, 12:10)
Gal ir Klaipedieciu cia yra? Kas kartu prie juros noretu pasiplezinti  4u.gif

Laba, aš esu Klaipėdietė, na tiksliau Vilniuje aš dirbu ir gyvenu, bet grįšiu į Klaipėdą mėnesiui atostogų smile.gif o ten draugių nebelikę, o taip smagu būtų su dviračiais Smiltynėj nulėkt su kažkuom iki Juodkrantės ar net Nidos smile.gif ar šiaip kažką sugalvoju nuveikt wink.gif
Atsakyti
As tai net nezinau kas blogiau: ar vienai vaziuoti atostogu, ar su nepazistamu zmogumi. Todel reikia turet daug pazystamu - visiems gyvenimo atvejams, kad butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 11, 15:29)
As tai net nezinau kas blogiau: ar vienai vaziuoti atostogu, ar su nepazistamu zmogumi

drinks_cheers.gif bet galima ir susiplanuot pvz atskirai nakvot ar susitarti kad nebūt sulipus į krūvą hihihi.gif nes iš tiesų derintis prie kito žmogaus kainuoja daug jėgų abiem, tai veikia nuotaiką, super, jeigu žmonės iškart "sulimpa", bet jei ne...tai gali tik apkartinti atostogas
aš pernai prie jūros važiavau viena su vaiku savaitei (tada jam buvo 3metai) nes vyras dirbo, tai buvo tobuliausios atostogos kokias tik prisimenu wub.gif ką nori tą darai, jei persigalvojai ir nebenori kažkur važiuot tai ir nevažiuoji ir nereikia nei teisintis prieš nieką, nei važiuot per prievartą, daryt ko nenori daryt....visiška laisvė ir plius kompanija šalia wub.gif
Atsakyti
labas vakaras, mergaitės,

na ką, prisijungsiu aš taipogi prie draugių paieškos linijos. Esu aktyvi, domiuosi gamta, juoduoju humoru, filmais (siaubo, komedijos, gilūs romantiniai, istoriniai, viskas priklauso nuo vidinės būsenos ir aplinkos), patinka jaukūs ramūs vakarai, prie laužo, ir ne, ilgam kely, arba apėjime aplink namą, skaitau, jau rečiau, bet patinka įnykti į kokią traukiančio siužeto knygą, esu pozityvi ir geranoriška, su kandžiais žodeliais, kuriuos toleruoja ne visi. Domiuos ir ne itin moteriškomis sferomis, keturračiai, auto, krepšinis, aplinka, kurioje gali pabusti ir ugnis.
Taip pamąsčiau, trūkumas atsirado, paprastų jaukių vakarų. Vasara. O ir moteriška kompanija yra tiesiog neišvengiama moters gyvenimo dalis. Draugų turiu, nemažai, bet didžioji jų dalis tiesiog tapo man per triukšminga, nors kartais, mielai atitrūkstu ir į aną pusę.
Vuolia, prisistačiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frey: 11 liepos 2011 - 20:35
Aš ir, jei važiuočiau į kelionę tai tik į pažintinę, į poilsinę be draugės ar vyro, ar kokios giminaitės nevažiuočiau... Į tokią kelionę man turėtų būti artimas žmogus smile.gif
QUOTE(Silvernight @ 2011 07 11, 15:35)
Na nepasakyčiau, kad taip jau lengva užmegzti geras naujas pažintis. Aišku, kiekviena iš mūsų turi skirtingą patirtį šioje srityje, na ir visoms skirtingai sekasi tą daryti.  4u.gif Šiaip tai aš jau esu važiavus į turistinę kelionę viena, ir liepos pabaigoj vėl tą darysiu. Bet aš važiuoju į pažintines keliones, kur visa turistų chebrytė visą laiką vaikšto vienoj krūvoj, ir taip, tokiu atveju rasti tinkamą kompaniją nėra problema. O tokia kur poilsinio tipo, nu ten prie jūros porai dienų, mieste pasibastyti, čia (bent jau man) reikia draugės. Paprasčiausiai neįdomu vienai tuo užsiimti ir tiek, skonio reikalas. ax.gif

Atsakyti
i pazintine , tik su draugiu kompanija, o i poilsine tai gal su vyru, nors kartais jo kniaukimas mane erzina blush2.gif
Atsakyti
Oi prajuokinai biggrin.gif Dėl ko jis kniaukia, nepatinka kas nors?
QUOTE(agle @ 2011 07 12, 10:16)
i pazintine , tik su draugiu kompanija, o i poilsine tai gal su vyru, nors kartais jo kniaukimas mane erzina blush2.gif

Atsakyti
as tai tik su MB vaziuoju, nes is tikruju nelabai yra su kuo. o kai nera su kuo, tai niekur nevaziuoju
Atsakyti
Sveikos! Būtų smagu rasti kompanijos Palangoje. Aš dirbanti studentė kaunietė, bet nuo liepos dirbu Palangoje. Draugių netrūksta, bet visos pasiliko Kaune, susimatysime rečiau, o ir visos su vaikinais pas mane. Aš vaikino neturiu, gal atsirastų kompanjonių, norinčių išlėkt pasilinksmint ar tiesiog pavaikštinėt ir atsigert kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 16:23)
O kokiame mieste? As girdejau, kad kaip tik prancuzai salti ir uzdari. Kad net kelyje tranzuotojam nesustos smile.gif Netiesa? Nebent skiriasi pagal vietove.

Lietuvoje gyvenant teko ir tranzuot ir tranzuojancius pavest, o cia neteko nei tranzuot nei matyt tranzuotojus... kazkaip labai i tai nesigilinau, bet matyt kita salies kultura, neprate taip, tai ir nestoja, gal nesupranta ko zmones nori biggrin.gif gal tarptautiniuose keliuose ir pasitaiko daugiau turistu, bet kiek teko vazineti neuzmaciau tai nieko ir papasakoti negaliu. Kas del zmoniu, visokiu teko sutikti, ir uzdaresniu ir visai atviru, turbut kaip ir visur, visokiu yra, priklauso kur ieskosi ax.gif

QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2011 07 11, 06:24)
Prisimenu ir aš senus laikus, kai buvau Norvegijoje, taip norėjosi lietuviškai pabendrauti, išgirsdavom lietuviškai kalbančius tuoj pat užkalbindavom, už tat ten draugų turėjau daugiau nei čia  biggrin.gif Kai išvažiavau visi ten ir liko  verysad.gif
Kiek ilgai planuoji ten būti?

Kiek istversiu biggrin.gif Arba kaip dievas duos biggrin.gif Man dar neteko cia sutikti kalbanciu lietuviskai, tai pazinciu ratas nera labai platus biggrin.gif

QUOTE(Silvernight @ 2011 07 11, 12:35)
Na nepasakyčiau, kad taip jau lengva užmegzti geras naujas pažintis. Aišku, kiekviena iš mūsų turi skirtingą patirtį šioje srityje, na ir visoms skirtingai sekasi tą daryti.  4u.gif Šiaip tai aš jau esu važiavus į turistinę kelionę viena, ir liepos pabaigoj vėl tą darysiu. Bet aš važiuoju į pažintines keliones, kur visa turistų chebrytė visą laiką vaikšto vienoj krūvoj, ir taip, tokiu atveju rasti tinkamą kompaniją nėra problema. O tokia kur poilsinio tipo, nu ten prie jūros porai dienų, mieste pasibastyti, čia (bent jau man) reikia draugės. Paprasčiausiai neįdomu vienai tuo užsiimti ir tiek, skonio reikalas. ax.gif

Sutinku, kad skonio reikalas. Vieniems smagu bastytis paciam sau, kitiems norisi draugijos, man buna visaip - kartais bimbineju viena, kartais be draugo nesinori niekur eit. Teko ir poilsiauti vienai, ir tas atostogas prisimenu kaip vienas geriausiu thumbup.gif bet siuo metu nenoreciau niekur vaziuoti viena unsure.gif kazkaip tikrai pasiilgau plepios draugijos blush2.gif

QUOTE(Frey @ 2011 07 11, 19:34)
labas vakaras, mergaitės,

na ką, prisijungsiu aš taipogi prie draugių paieškos linijos. Esu aktyvi, domiuosi gamta, juoduoju humoru, filmais (siaubo, komedijos, gilūs romantiniai, istoriniai, viskas priklauso nuo vidinės būsenos ir aplinkos), patinka jaukūs ramūs vakarai, prie laužo, ir ne, ilgam kely, arba apėjime aplink namą, skaitau, jau rečiau, bet patinka įnykti į kokią traukiančio siužeto knygą, esu pozityvi ir geranoriška, su kandžiais žodeliais, kuriuos toleruoja ne visi.  Domiuos ir ne itin moteriškomis sferomis, keturračiai, auto, krepšinis, aplinka, kurioje gali pabusti ir ugnis.
Taip pamąsčiau, trūkumas atsirado, paprastų jaukių vakarų. Vasara. O ir moteriška kompanija yra tiesiog neišvengiama moters gyvenimo dalis. Draugų turiu, nemažai, bet didžioji jų dalis tiesiog tapo man per triukšminga, nors kartais, mielai atitrūkstu ir į aną pusę.
Vuolia, prisistačiau. 4u.gif

Matau biski pasiutus esi biggrin.gif Man patiktum, draugaukim biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Sumąsčiau ir aš prisistatyti. Esu Marta, gyvenu Vilniuje ir man niekad nepabosta naujos pažintys, ypač, jei atsiranda bendraminčių.
Man patinka knygos, alternatyvi muzika, katės, filmai, lietus vasaros vakarais, kartais tiesiog sėdėti ir stebėti žmonės, psichologija, kelionės, paišyti, fotografuoti, kurti muziką, groti gitara, juokauti ir juokinti kitus, nuoširdžiai pasikalbėti, gyventi ir atrasti kaskart kažką naujo.

Labai apsidžiaugčiau, jei čia sutikčiau tokių, kurios yra meniškos, mėgsta muziką, turi humoro jausmą, kurioms patinka neplanavus vakare tiesiog imti ir nulėkt į kiną, savaitgaliais išgert skanaus vyno, pasiklausyti kokios nors grupės gyvai, kurios žiūri į gyvenimą optimistiškai, su kuriomis galima filosofuot ir kalbėt ne tik apie kosmetiką ir grožį smile.gif

Tikiu, kad čia daug nuostabių ir kūrybingų , kurioms kartais tiesiog smagu paplepėti ar tiesiog susipažinti.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 07 13, 02:30)

Matau biski pasiutus esi biggrin.gif Man patiktum, draugaukim biggrin.gif

Tinka, jau imu į draugus. cool.gif tos valiūūūkiškos simpatijos. biggrin.gif

kaip vakarojasi, mergaitės? bigsmile.gif
Atsakyti