Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

QUOTE(marmaliade @ 2011 07 27, 13:33)
Kiek Jums metu?  4u.gif As irgi is Kauno smile.gif

21
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiutsi: 27 liepos 2011 - 13:34
Laba diena, tikiuosi priimsit ir mane i savo buri. blush2.gif 4u.gif dar neperskaiciau visos temutes, bet esu is marijampoles 4u.gif
Atsakyti
sveikos drinks_cheers.gif
atkeliausiu ir as i jusu gretas smile.gif Galiu palaikyti kam kompanija esu is kauno ,22m:)
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi į jūsų grupę.. Kažkaip paskutiniu metu per dažnai pradėjau galvoti, kad gal su manimi kažkas negerai, kad neturiu draugių g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
galima ir man prisijungti?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2011 07 27, 16:37)
Sveikos,

Jungiuosi į jūsų grupę.. Kažkaip paskutiniu metu per dažnai pradėjau galvoti, kad gal su manimi kažkas negerai, kad neturiu draugių  g.gif

sveika. 4u.gif na tik negalvok sitaip, as irgi turiu tik viena drauge, kuri uk doh.gif , visos kitos tik pazistamos. buvo tu draugiu, bet kazkaip atsimete viena, kita, tai uzsienis, tai siaip nutolom, interesai nebe tie... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relita: 27 liepos 2011 - 17:10
QUOTE(relita @ 2011 07 27, 17:09)
sveika.  4u.gif na tik negalvok sitaip, as irgi turiu tik viena drauge, kuri uk  doh.gif , visos kitos tik pazistamos. buvo tu draugiu, bet kazkaip atsimete viena, kita, tai uzsienis, tai siaip nutolom, interesai nebe tie...  unsure.gif

Su kuo pakalbi, tai visi ir sako, kad daug draugų ir nereikia turėti, užtenka poros pačių pačiausių, tai tą porą tikrai turiu smile.gif Bet va, kad telefonas vakarais neskamba su mariomis pasiūlymų, tai liūdna unsure.gif
Atsakyti
sveikos, ziuriu kaunieciu padaugejo smile.gif As taip pat is kauno.
Atsakyti
Sveikos,

Jaučiasi pagyvėjimas šiandien ax.gif . Sakau, gal pabandom susimatyti kurį vakarą?

Teko neseniai užsukti į vyninę prie Balto tilto (kur prie CUP yra picerija, tik kitoj tilto pusėj) - staliukai lauke, vyno pasirinkimas ir geras aptarnavimas. Jei ka, galima ir pasivaikščioti palei upę, ar šiaip pasisėdėti. Jei ryt vakare būtų geras oras tai gal norėtumėt kuri pasikavinti? (man ryt nusimato labai sunki diena darbe... tai jau is karto pradedu galvoti kažką, kad namie sienom nereiktu lipti blush2.gif )
Suprantu, kad labai trumpas laikas perspėjimui, bet jei kuri sumąstytumėt prisijungti, brukštelėkit telefoniuką i az - ryt po darbo tik galėsiu pasitikrinti - prižadu paskambinti.
Atsakyti
Laba:) aš vilniete.ar priimsit?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ColdAngel @ 2011 07 27, 23:04)
sveikos, ziuriu kaunieciu padaugejo smile.gif As taip pat is kauno.

tai gal kazka galvojam? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ar juda pazintys i prieki ar visdar buksuoja? smile.gif
Atsakyti