Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

ziemai statysi? soda savo turi?
Atsakyti
Sveikos merginos,

norėčiau ir aš prisijungti prie Jūsų. Šiuo metu baiginėju mokslus svetur, bet neužilgo planuoju grįžti į Vilnių. Baisu ir pagalvoti, kiek mažai likę iš kadaise didelio draugių rato. O ir tos, kurios neišvažiavo, arba kursto tik ką sukurtą namų židinį arba karjeros laiptais kopia. Labai mėgstu kiną ir džiazą, ypač po vasaros dangum, todėl jei kam reikės kompanijos - mielai smile.gif

QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 07 13, 13:35)
Labas visoms smile.gif

Man patinka knygos, alternatyvi muzika, katės, filmai...
biggrin.gif

Marta, kokie filmai patinka?
Atsakyti
Aga žiemai ruošiu atsargas, o rinkausi pas mamą... smile.gif
QUOTE(brangiakaile @ 2011 07 18, 15:36)
ziemai statysi? soda savo turi?

Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2011 07 18, 15:47)
Aga žiemai ruošiu atsargas, o rinkausi pas mamą... smile.gif

Laba vakara vsoms as ieskau drauges kaune, turiu seima, vaika, dirbu, bet nera tokios drauges, kri butu saia, arba visos uzsienyje arba finansai nesutampa ir negaliu kartu nueit i kavine senamiestyje kavos ar vyno taures arba i teatra...arba niekas joms neidomu, o man idomu kinas, teatras, muzika, geras restoranas, pasivaiksciojimas po parka ar darzoviu turgu smile.gif jei atsiras kazkas panasaus parasykit i az gal susidraugausim? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau ir aš kompanijos... Neseniai persikėliau į Vilnių, artimų draugių čia dar neturiu, o ir Vilniaus pačio dar taip gerai nepažįstu... Butu smagu turėti kompaniją išeiti iš namu ar šiaip pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Dzordza @ 2011 07 23, 15:59)
Sveikos, ieškau ir aš kompanijos... Neseniai persikėliau į Vilnių, artimų draugių čia dar neturiu, o ir Vilniaus pačio dar taip gerai nepažįstu... Butu smagu turėti kompaniją išeiti iš namu ar šiaip pabendrauti.

o is kokio Lietuvos krasto atvykai?kokiam rajone?gal netycia kaimynka drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas vakaras, mergaitės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzordza @ 2011 07 23, 15:59)

Galiu palaikyti kompanija:)
Atsakyti
Atvykom is Kauno (nors pati nesu kauniete) kartu su dukrele 7 metu. Siuo metu ji atostogauja iki rugsejo, o as darbuojuosi, bet vakarais ir savaitgaliais tikrai liudnoka buna.
Apsigyvenom Zveryne, siek tiek aplink apsiziurejau - tai tikrai rajonas patinka thumbup.gif parkas salia, senamiestis pesciom galima nueiti, parkas prie balto tilto... Gal yra kuri is to paties rajono? ax.gif

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
jungiuos ir aš į Jūsų būrį. Esu kaunietė. Vaikų neturiu, vyro taip pat nebeturiu. Su draugėm keliai išsiskyrė, nes vyras niekur neišleisdavo vienos, o kartu neidavo. Dabar dirbu mėgaujuosi gyvenimu thumbup.gif tiesiog būtų smagu karais kavos kartu išgerti, dviračiu pavažinėti, pasivaikščioti, į kiną ar tetrą nueiti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Jungiuosi ir aš - esu iš Vilniaus, man šiek tiek per 30, neturiu draugių čia, vienos ištekėjo ir išsilakstė po pasaulį, kitos liko gimtąjame mano mieste, su draugu santykiai nebeaiškūs. Norėtųs bent kartais rast su kuo išgerti arbatos, pažiūrėti filmą ar šiaip paplepėt, pasivaiksčiot.
Atsakyti
QUOTE(kiutsi @ 2011 07 27, 14:09)
Sveikos merginos  4u.gif
jungiuos ir aš į Jūsų būrį. Esu kaunietė. Vaikų neturiu, vyro taip pat nebeturiu. Su draugėm keliai išsiskyrė, nes vyras niekur neišleisdavo vienos, o kartu neidavo. Dabar dirbu mėgaujuosi gyvenimu  thumbup.gif  tiesiog būtų smagu karais kavos kartu išgerti, dviračiu pavažinėti, pasivaikščioti, į kiną ar tetrą nueiti.  4u.gif

Kiek Jums metu? 4u.gif As irgi is Kauno smile.gif
Atsakyti