Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

QUOTE(Eve-line @ 2011 08 07, 13:28)
gal kas rytoj i kina nori nulekti?

Koki filma siulai ir nuo kada?
Po darbo lekiu dantuku paremontuot, bet po to tai mielai, tik kad vakarinis seansas gausis..
Atsakyti
QUOTE(Dzordza @ 2011 08 07, 18:47)
Koki filma siulai ir nuo kada?
Po darbo lekiu dantuku paremontuot, bet po to tai mielai, tik kad vakarinis seansas gausis..

man jokio skirtumo, kad tik is namu istrukti biggrin.gif
KAip atsikratyti boso http://www.obuolys.l...ble-bosses.html
kaip tik yra seansas Akropolyje 19.30 arba Vingyje 20,15
ir ziuriu atsiliepimai teigiami.
Atsakyti
Merginos, as irgi noreciau prie vilnieciu prisijungti smile.gif Man 26 wink.gif
Papildyta:
klausykit, cia biski ne i tema, bet kaip pasidaryti, kad sekciau tema? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anilevea @ 2011 08 09, 11:48)
klausykit, cia biski ne i tema, bet kaip pasidaryti, kad sekciau tema? biggrin.gif

virsuje eilute "sekti sia tema" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lofficiel @ 2011 08 05, 12:07)
tai gal reikia burtis i koki skypa : tai ir plepesiu daugiau bus ir temu bendru atsiras ir mytas lengviau susiorganizuos  thumbup.gif

na pabandysiu suburti visas kaunietes norincias susitikti smile.gif parasot man asmeniskai savo skype, o as visas dedu i konferencini.. ten gal kaip nors ka susitarsim. darom pagaliau, o ne snekam, kad susitikti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaičiau dienos sentencijų temą ir užkliuvo viena mintis biggrin.gif

QUOTE(Shalimar @ 2011 08 03, 22:42)
Norėčiau senatvėje turėti tokią draugę, kuriai paskambinus kretančiu balsu galėčiau surikti į ragelį: "Niu? Sena tarka, kada eisim pensiją ištaškyti?!"

Pagalvojau, kad tokios ,,padružkės" tikrai neturiu (tiksliau nebeturiu), o turėti labai norisi. Įdomu ar pavyktų rasti čia? bigsmile.gif Truputį paskaičiau paskutinius puslapius, tai matosi, kad sunkiai ledai juda unsure.gif Aš bendrauti ir pažindintis forume nelabai noriu, o vat gyvai į aklą pasimatymą biggrin.gif mielai atlėkčiau. Kažkaip čia vienos siūlo, kitos pastoviai negali, tai gal būt dėl to ir jaučiasi toks draugų trūkumas. Juk gal galima atsisakyti kitų planų, o į savo dienotvarkę įtraukti šitą? rolleyes.gif

Aš laisva praktiškai visada, tik tiek, kad dienos metu galiu bet kur prilėkti viena, o vakarais arba savaitgaliais kartu su dukryte. Tad jei mano šitą litaniją perskaitys kažkas, kam po daugelio metų galėsiu pasakyti viršuje pacituotą postą, tai mielai lauksiu laiškelių bigsmile.gif
Atsakyti
siulau paskutini karta:
Antradieni 19 val varom zaisti Boulinga i Mada, Vilniuje. Kaip tik labai pigu - 10lt uz val.
Uzsakiau takeli 2 val, nuo 19val.
jei niekas nenores is jusu (jau prisizadejo 2 paneles), varysiu su vaikinu ir jo kambariokais.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 08 10, 17:43)
siulau paskutini karta:
Antradieni 19 val varom zaisti Boulinga i Mada, Vilniuje. Kaip tik labai pigu - 10lt uz val.
jei niekas nenores is jusu (jau prisizadejo 2 paneles), varysiu su vaikinu ir jo kambariokais.

Mielai prisijungsiu prie merginu kompanijos bowlingui ax.gif
Atsakyti
Aš irgi prisijungiu antradienį 19.00 smile.gif
Atsakyti
nu va kaip smagu, jau 4 busim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 08 11, 12:19)
nu va kaip smagu, jau 4 busim  bigsmile.gif

thumbup.gif gal dar per kelias dienas kas nors prisijungs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 08 10, 17:43)
siulau paskutini karta:

Prisijungiu 4u.gif
Atsakyti