Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

Sveikos, ieškau draugų biggrin.gif
dar sąlyginai šviežia vinlietė esu, tasi kaip ir nelabai yra su kuo pabendrauti ar į miestą išeiti ir pan. unsure.gif O norėtųsi rolleyes.gif
O jūsų čia žiūriu visai nemenkas būrelis renkasi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau rašiau čia ankščiau ir tuiru pasidžiaugt, kad jau su keliom fainom merginom susirašėm, pažindinamės.
Šįkart rašau su kiek kitokiu klausimu/pasiūlymu.
Kitą savaitę pradedu lankyt Impuls sporto klubą Fabijoniškėse. Gal yra vakarais šį klubą lankančių ir norinčiu eiti sportuoti drauge? Arba gyvenančių fabijoniškėse ir norinčių pradėt sportuot?
Reik išjudint raumenukus biggrin.gif

Atsakyti
kaip kaunietem sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif ar priimsit mane ax.gif as esu simona auginiu berniuka 2metuku jau kaip kaune 5men turejau drauge susiradusi bet ji isikrauste preita savaite ir vel viena palikiau verysad.gif o taip norisi tureti draugiu tai gal cia pavyks susirasti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
bet zinokit, kokia as ziooopla doh.gif
antradieni biliardo diena, o Boulingo KETVIRTADIENI doh.gif
tai perrezervavau ketvirtadieniui 19val. Tikiuosi vis tiek pakoreguosit savo planus ir atleksite i boulinga
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 08 12, 18:56)
bet zinokit, kokia as ziooopla  doh.gif 
antradieni biliardo diena, o Boulingo KETVIRTADIENI  doh.gif
tai perrezervavau ketvirtadieniui 19val. Tikiuosi vis tiek pakoreguosit savo planus ir atleksite i boulinga

Ooo, tik dabar užmačiau, kad čia renkasi vilnietės ir dar buolingą organizuoja smile.gif
Kita savaitę sutikčiau ir aš thumbup.gif
Atsakyti
Nu tai mergaites, visos kas galit, lekiam i boulinga, paveluotai, ar tik valandai - nesvarbu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 08 12, 19:48)
Nu tai mergaites, visos kas galit, lekiam i boulinga, paveluotai, ar tik valandai - nesvarbu wink.gif

kada ir kur konkreciai???
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2011 08 10, 16:43)
siulau paskutini karta:
Antradieni 19 val varom zaisti Boulinga i Mada, Vilniuje. Kaip tik labai pigu - 10lt uz val.
Uzsakiau takeli 2 val, nuo 19val.
jei niekas nenores is jusu (jau prisizadejo 2 paneles), varysiu su vaikinu ir jo kambariokais.

pavelavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 08 12, 15:23)
kaip kaunietem sekasi? rolleyes.gif

na 3 pareiske nora bendraut skype. laukiam dar...
Atsakyti
QUOTE(limen @ 2011 08 13, 19:02)
na 3 pareiske nora bendraut skype. laukiam dar...

Sveikos, prisidėčiau ir aš prie bendros veiklos. Esu 21m vilnietė studijuojanti Kaune, deja taip nutiko, kad čia daug bendraminčių nesutikau. O neseniai išsiskyrus su vaikinu tiesiog nesinori bendrauti su bendrais draugais. Rugsėjo pabaigoje išvažiuoju su Erasmus, o Kaune vėl būsiu vasarį..
Mėgstu keliones, atrasti naujas vietas, žmones, virtuves, muziką(ypač gyvą), teatrą, parodas(studijuoju architektūrą), nesu abejinga sportui, mėgstu stalo žaidimus, jaukius pasisėdėjimus su vyno taure 4u.gif ir retkarčiais triukšmingus šokius klube.
Norėčiau prisijungti prie jūsų bendraujančio ratelio. ax.gif
Atsakyti
jolita.martyna - tai kad nepavelavai, cia bus si, ateinanti ketvirtadieni wink.gif
Atsakyti
Ieskau Marijampolieciu,esu studente 4u.gif
Atsakyti