Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

QUOTE(jurgacka @ 2011 08 31, 09:50)
O aš noriu!
Tik vyro seksui aš neskolinsiu, ir man pačiai svetimų nereikia biggrin.gif

Jei jau kas nori pasižaisti (xi xi xi), tai mes tik ant Monopolio, Alias ir pan. pasirašom.

biggrin.gif

as tai uzmacius ta zinute su draugystes siulymu, parasiau MB, gal nori. aciu dievui pasake, kad ne. biggrin.gif paskui ziuriu ta zinute apie seksa trise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 08 31, 10:16)
biggrin.gif

as tai uzmacius ta zinute su draugystes siulymu, parasiau MB, gal nori. aciu dievui pasake, kad ne.  biggrin.gif  paskui ziuriu ta zinute apie seksa trise  doh.gif

sunku atitaikyti kad vienos poros ir kitos poros vyru temperamentai sutaptu. o jei sutaps vyru gali nesutapti moteru...ir po to prasideda- jus tai su ta drauge (draugu) susibendravote o as su jos vyru (zmona) nu niekaip...todel draugauti seimomis, kai psake vieno rusisko filmo herojus, yra sudetinga, nebent tos poros jau ir anksciau buvo pazystami, matyti, arba tai draugu draugai,etc...

As irg ivisai noreciau susidraugauti su seima, auginanti mazdaug musu amziaus vaika, kad kartu vaziuoti i gamta, i pazintines keliones, i parka su dviraciais pagaliau, bet kazkaip sunkokai sekasi, nes is iki vedybinio gyvenimo,drauges issiskirste o vyras atvaziaves is kito lietuvos miesto, tad cia turi tik kolegu, pazystamu bet ne draugu...
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 08 31, 11:55)
sunku atitaikyti  kad vienos poros ir kitos poros vyru temperamentai sutaptu. o jei sutaps vyru gali nesutapti moteru...ir po to prasideda- jus tai su ta drauge (draugu) susibendravote o as su jos vyru (zmona) nu niekaip...todel draugauti seimomis, kai psake vieno rusisko filmo herojus, yra sudetinga, nebent tos poros jau ir anksciau buvo pazystami, matyti, arba tai draugu draugai,etc...

drinks_cheers.gif
Na taip, pagal tikimybiu teorija sunkiau atitaikyti, kad visiems viskas tiktu, kai pasirinkimu 4, o ne 2 biggrin.gif

Bet gi buna stebuklu. Ypac jei pas abi seimas buna koks bendras hobis (pvz. visi kartu varo slidinet ir visi keturi del to isproteje) ar interestas (panasaus amziaus vaikai, ir pliaze jie visi sau graziai zaidziai, netrukdydami tevams).
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 08 31, 03:03)
APELSINUKE84, jau pasvinguoti nutarete? lotuliukas.gif

O kam cia knistis kazkur, o paskui dar postus svetimus cituoti is kitu temu? Tipo apsviesti reikia visas, kad pasisaugotu, bo vdruk dar vyra nuvilios? Kazkaip labai "neskanus" tokie "svietejiski" darbai man.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 09 07, 15:10)
O kam cia knistis kazkur, o paskui dar postus svetimus cituoti is kitu temu? Tipo apsviesti reikia visas, kad pasisaugotu, bo vdruk dar vyra nuvilios? Kazkaip labai "neskanus" tokie "svietejiski" darbai man.

jei neskanu tai ir nevalgykit ax.gif jei nepatinka, tai ir neskaitykit, bet gi ne, vistiek ikisit savo trigrasi.

Atsakyti
Gal as ne cia papuoliau? Gal cia tema "ieskau su kuo pasipykt"? biggrin.gif
Nurimkit, merginos, visos esat grazios ir protingos.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 09 07, 18:11)
jei neskanu tai ir nevalgykit ax.gif jei nepatinka, tai ir neskaitykit, bet gi ne, vistiek ikisit savo trigrasi.

Nezinojau, kad cia privati tamstos tema, kur negaliu savo nuomones pareiksti.
Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2011 09 10, 14:11)
Gal as ne cia papuoliau? Gal cia tema "ieskau su kuo pasipykt"? biggrin.gif
Nurimkit, merginos, visos esat grazios ir protingos.

Grazios ir protingos tai gal smile.gif Bet kad tolerantiskos, tai labai abejoju.
Atsakyti
Gal yra netoli baziu gyvenanciu ir norinciu kada kur nors kavos nulekti? 4u.gif pakeiciau gyvenama vieta, tai siam rajone nieko visai nepazistu doh.gif
Atsakyti

Auuuu,kur visos panevezietes??? 4u.gif
[/quote]

Sveikos 4u.gif aš iš Panevėžio, visiškai nieko jame nepažįstų, todėl mielai prisijungčiau prie kokio susitikimo thumbup.gif

Atsakyti
tiek puslapiu prirasyta, tiek bendraut norinciu, bet... vis dar ieskau kaunietes, kuri noretu paplepeti, iseiti retkarciais i miesta. man 23m, vaikuciu neturiu. gal yra dar panasiu? 4u.gif laukiu i az
Atsakyti
Alytiškės, rašykit až, jei norit turėt nuoširdžią bičiulę kavos puodeliui ar vakariniams pasišokimams wink.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi labai ieškau draugės..Tiesiog smagiai pasibendravimui, pasivaikščiojimui, gal pabėgiojimui,paplepėjimui, mezgimui ir t.t. Atsiliepkit tos kurios gyvena Vilniuje,Šeškinėje,Dūkštų gatvėje:) Prašom Žinutes į AŽsmile.gif
Atsakyti