Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

pastaruoju metu pajuntu vis dazniau kaip nebeturiu tikru draugiu.. visos emigravo ir emigruoja.. unsure.gif .kartais taip jauciuos vienisa kad darosi liudna :verysad nei kam pasipasakot nei pasidalint rupesciais ar dziaugsmu.. nors turiu vyra man to neuztenka ne viska jis supranta,ir vistiek drauges neatstos 100 proc..

taigi ieskau kokiu mamyciu is siauliu geriau butu centras.
gal kas butu studijuojancios mamytes smile.gif atrasti bendra kalba.ar siaip jai kas jauciasi kad neturi draugiu rasykit smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meshkutea: 21 rugsėjo 2011 - 08:03
Labas,
Aš ieškau draugės Kaune, paplepėti rimtomis ir nelabai temomis prie kavos puodelio, nueiti į kokį renginį, kiną, teatrą,klubą...Man 24 metai, vaikų neturiu. Domiuosi literatūra, psichologija, grožiu ir t.t smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sime @ 2011 09 13, 18:15)
Sveikos  4u.gif  aš iš Panevėžio, visiškai nieko jame nepažįstų, todėl mielai prisijungčiau prie kokio susitikimo  thumbup.gif

Liuks thumbup.gif Kol kas negausus panevėžiečių būrelis ax.gif
Atsakyti
na va po visu vasaros atostogu, ivairiu reikalu panorau draugiu ir as smile.gif gal kuri panele noretu su manim bendrauti? smile.gif nulekti kartu i kina, teatra, koncerteli, renginuka, kartais koki kluba ar siaip kavos, gal net po parduotuves smagiai pasiknaisiot? smile.gif
As is Vilniaus, man 26, be antrosios puses ir su istekejusiomis draugemis biggrin.gif Visai faina butu susirasti drauge, kuri dar nebutu panirusi i seimynini gyvenima. Labai truksta man tokios nerupestingos kompanijos, mergaitisku plepalu prie vyno taures, kazkokios veiklos. Nemegstu vienatves ir tiesiog nekenciu tokiu senos bobules vakaru prie TV biggrin.gif
galite rasyti man i skype: unbelievableme1 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif . As taip pat ieskau drauges Vilniuje smile.gif Man 33m, turiu 2 vaikus, bet ieskau kompaniones ne tik pokalbiams apie vaikus, bet ejimui i teatrus, pasisedejimams kavinese, mergaitiskiems pokalbiams smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip nejauku pasakyti, bet neturiu nė vienos draugės blush2.gif

Nors šiaip gyvenu su merginomis bendrabutyje, rodos, neturėtų būti problema su jom pradėti bendrauti, bet aplinkybės lemia, kad namuose praleidžiu išties mažai laiko, tai tos merginos praktiškai nepažįstamos, o visiems smulkiems plepaliukams man nėra noro. Na, toms kalboms "man spuogelis išdygo" arba "oj, šiandien nenusiskutau kojų". Na, tokioms smulkmenoms, apie kurias jau net aptarti nebėra ką.

Nesu pati plepiausia mergina.. Kalbėtis mėgstu apie rimtesnius dalykus. Na, kad ir dienos nuotykius (pripažinkit, spuogas juk nėra dienos nuotykis! biggrin.gif)

Šiaip esu tokia pusiau berniukiška mergaitė. Studijuoju IT, mokausi programuoti, sportbačius mėgstu labiau nei aukštakulnius (iš tiesų pastaruosius stengiuosi dėvėti kaip įmanoma rečiau). Aišku, kosmetika ir suknelės nėra priešai. Visgi, esu mergaitė.

Esu pozityvus žmogus, myliu gyvenimą ir pasaulį. Nuolat stengiuosi tobulėti, taip pat ir bendrauti mokausi kiekvieną dieną... Iš klaidų arba iš knygų.

Na, ką čia dar pasakyti, kad nebūtų taip sunku nuspręsti, ar man parašyti.

Man 20 metų ir gyvenu Vilniuje.

O kam man reikia draugės? Norisi moteriškos draugystės, nes visgi moterys yra kitokios nei vyrai... smile.gif O ir mažesnė tikimybė, kad draugystė išsirutulios į ką nors daugiau biggrin.gif:D Standartiškai: kavai, pokalbiams, išsikalbėjimui, supratimui, kinui, pasivaikščiojimams, apsipirkinėjimui kartu (na, būtų gerai, kad retsykiais mane kas nors ištemptų į parduotuvę.... biggrin.gif)
Atsakyti
kaunietes rytoj rengia susitikima laisves al. 18 val. Jei yra norinciuju prisijungti, rasykit i AZ, papasakosiu viska placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 27 rugsėjo 2011 - 14:52
Panevėžietės, aūūūūū smile.gif
Atsakyti
kaunietėėėėėėėėėėėėėėėėėėės aūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū smile.gif))))))))))
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš, jau kažkada dalyvavau panašioje temoje. Ieškau bendraminčių, esu kaunietė, man 22metai, vaikučių dar neturiu. Esu trupučiuką namisėda, į klubus neinu, norėčiau rasti draugių paprastiems pasivaikščiojimams, paplepėjimams, kavos puodeliui, į kiną, į teatrą ir pan. Žodžiu, su vakarėlių liūtėmis tikriausiai nelabai sutaptų požiūriai. Taigi, jei kas norėtų paplepėti, rašykit į AŽ smile.gif
Atsakyti
Aš visada sakau, kad svarbu ne kiekybė draugų, o kokybė. Kas iš to, kad turi daug draugų, bet nė vieno tikro...
Čia žinoma mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
as irgi labai ieskaui drauges is klaipedos 4u.gif
Atsakyti