Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

21m panele per jauna bus su jumis pabendrauti?smile.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif butu malonu susirasti draugiu esu is kauno man 24 m.smile.gif
Atsakyti
sveika,as taip pat esu is kauno,man 23m.taip pat butu idomu susirasti draugiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2011 04 14, 19:56)
sveika,as taip pat esu is kauno,man 23m.taip pat butu idomu susirasti draugiu 4u.gif

na manau galetume susipazinti ax.gif
Atsakyti
O aš ieškau Marijampolėje 4u.gif ne taip senai čia persikrausčiau ir beveik nieko nepažįstu 4u.gif
taigi ieškau kompanijos/draugės/mamytės su vaikučiu/ar be biggrin.gif
žodžiu, noriu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

ieskau draugiu, man 23 ax.gif megstu pasivaiksciuojimus, pasisedejimus, pasiplepejimus biggrin.gif 4u.gif is Vilniaus ax.gif
Atsakyti
oi merginos, vilnietes Jums pavydziu jusu ziuriu cia daugiau ir jau rengiate meeeta!!! 4u.gif ehhh...as irgi noriu , reikia meeto kaune! drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=sarune21,2011 04 12, 17:32]
[/quote/]
KOdel?va, as 22-ieju:) ir kaip matai dar laikau save jauna:DDD
Papildyta:
QUOTE(sarune21 @ 2011 04 12, 17:32)

Kodel?va, as 22-ieju ir dar laikau save jauna :DDDD
Atsakyti
Kokia smagi ideja smile.gif As irgi noreciau tureti draugiu, su kuriomis galeciau savaitgaliais kazkur nulekti, siaip pabendrauti, nes mano drauges teliko internetinemis - arba emigravo, arba augina vaikucius, arba pernelyg prisirisusios prie savo vaikinu ir viskas, ko is ju gali tiketis - pries savaite suplanuotas susitikimas valandziukei po darbu, su kitomis tik susirasinejimas belieka doh.gif Net neturiu su kuo pasivaikscioti grazia diena. Vienai nesmagu smile.gif

O del tu maniakisku keslu - tikrai nustebciau, jei kazkas cia auku ieskotu biggrin.gif Miske susitikimo gi niekas neorganizuotu biggrin.gif Tik va nenustebciau, kad susitikti ateitu jau pazistama mergina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neverinlove: 16 balandžio 2011 - 19:32
Taip taip as ir uz meeta Kaune visai buciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 04 16, 20:26)
Kokia smagi ideja  smile.gif  As irgi noreciau tureti draugiu, su kuriomis galeciau savaitgaliais kazkur nulekti, siaip pabendrauti, nes mano drauges teliko internetinemis - arba emigravo, arba augina vaikucius, arba pernelyg prisirisusios prie savo vaikinu ir viskas, ko is ju gali tiketis - pries savaite suplanuotas susitikimas valandziukei po darbu, su kitomis tik susirasinejimas belieka  doh.gif  Net neturiu su kuo pasivaikscioti grazia diena. Vienai nesmagu  smile.gif

Ahhh tikrai... atsirado antra konkurente kas nugvelbia drauges- emigracija.O dar pavasaris uz lango , norisi dar labiau su kompanija prasivaiksciot...baisu doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 04 16, 20:26)

Tik va nenustebciau, kad susitikti ateitu jau pazistama mergina  biggrin.gif

visai gali buti biggrin.gif

buvom penktadieni su panele susitikusios, butu smagu kita savaite daugiau merginu pakviesti susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 04 16, 22:16)
visai gali buti  biggrin.gif

buvom penktadieni su panele susitikusios, butu smagu kita savaite daugiau merginu pakviesti susipazinti  mirksiukas.gif

o ka, as visai nieko pries buciau smile.gif Kaip susitikime sekesi?
Atsakyti