QUOTE(cheryyta @ 2011 03 06, 20:50)
Sveiki, siuo metu bandau susikurti savo virtuve. Sukuriau pora projekteliu, bet neapsisprendziu kuris variantas geresnis. o gal kasnors turetu kokiu ideju pasiulyti?
1 projektas2 projektas
1 variantas man pasirodė patogesnis, bet:
- labai krenta į akis skirtingi stalčių blokai, tai po keturis, tai po du. Patogiausias, mano nuomone, variantas kai viršuj vienas negilus stalčius ir apačioj du vienodo gylio didesni stalčiai;
- Ar tikrai norite kampinės pakabinamos spintelės? Ar ji tik dėl lango "įrėminimo"? Nes ja naudotis bus tikrai nepatogu, o ir vaizdas nekoks. manau geriau daryt paprastą spintelę palei sieną su gartraukiu;
- vėlgi, tai tik mano nuomonė, bet nedaryčiau jokių atvirų lentynėlių. Ir galbūt plautuvę traukčiau prie lango, bet tik tiek, kad liktų normalus tarpas tarp plautuvės ir kaitlentės.
- jei darote ūkinę spintą tik dėl mikrobangės, tai ir orkaitę galima į ją montuot, o jei ten žadat slėpt dujų balioną, tada nelabai ką ir pakeisi.
2 variantas - dar kartą pažiūrėjau, ir manau ne toks ir prastas, bet:
- plautuvė labai arti kaitlentės, traukčiau ją labiau į dešinę ir nedaryčiau tokios kampinės spintelės 45 laipsnių kampu, tiek pastatomos, tiek pakabinamos;
- stalčiai, atviros lentynėlės, orkaitė - komentarai tie patys kaip ir pirmam variante.
Patiko, kad šaldytuvas dešinėj. O kas už jo? Siena, ar patalpos pratęsimas?