Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Aš irgi su dviem niekaip schmoll.gif Nors nesu iš tų ''labai gaminančių'', bet jei jau gaminu, tai tikrai visos keturios skylės dega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AGuoda @ 2011 04 22, 20:02)
3. Buitinės technikos spalvų derinimas. Draugės keikiasi, jog plieno spalvos technika labai tepasi, (na, brangesnė tepasi ne taip, bet mūsų finansinės galimybės gan ribotos), todėl praktiškiau yra sakykime baltas šaldytuvas, balta kaitlentė. Tačiau baltos įmontuojamos orkaitės ar balto gartraukio nesu mačiusi. Bijau, kad skirtingos spalvos atrodys neharmoningai.. Vėlgi, ką daryt?  g.gif

Atsiprašau, kad užverčiau klausimais. Padėkit man, nabagei  verysad.gif

Baltą įmontuojamą orkaitę ir gartraukį, je norėsite, tikrai rasite.
Pavyzdžiui:
brangi - miele
pigesnes
ir kita

Gartraukių irgi yra pasirinkimas baltų - nuo parastų skardinių, iki balto stiklo ar įmontuojamų su balta apdaila. Nežianu, kokio jusm reikia, tai nededu nuorodų.
Atsakyti
QUOTE(AGuoda @ 2011 04 22, 21:02)
Labas vakaras, mergaitės  smile.gif

taigi ramybės man neduoda šie klausimai:

1. Dviejų degiklių kaitlentė.

2. Tarpas tarp pakabinamų ir pastatomų spintelių. 

he vakar kaip tik intensyviai gaminau, tai....... reikėjo vienu metu trijų skylių, bet jei būčiau tiek neturėjus, būt ir nereikėja, čia nuo jūsų įpročio gamint priklauso, jei tie įkvepimai maisto gamybai reti, tai gal ne taip ir blogai bus tik dviejų vietų viryklė, čia nuo šeimininkės priklauso ar ji moka prisitaikyt prie aplinkybių ar vis tik taip ir erzins visą laiką karts nuo karto išlendantis vietos trūkumas, antra ir nuo turimų virtuvinių rakandų priklauso kiek jums tos vietos reikės nes paprastai aš viename puode sriubą verdu, kitame kotletus troškinu, o puodo antrame aukšte bulvės garuose verda ir paprastai užimu dvi vietas ant viryklės rolleyes.gif

esu turėjus virtuvę su mažu darbastaliu ir viryklę tadu pirkau siaurą, bet keturių vietų ir neįmontuojamą, žinokit vietos vis pritrūkdavau, kartais viryklės laisvą vietą išnaudodavau kaip darbastalį tik reikdavo žiūrėt, kad ko netinkamo ant karštos vietos neuždėt

o jūs pasidomėkit kiek kainuotų visokie ištraukiami darbastaliai esu mačius kataloguose gal ne taip ir brangiai, tada ir vietos padaugėtų morkoms pjaustyt ir viryklė turėtumėt keturių vietų

del tarpo minėjot stiklą, kai man pačiai buvo aktualu šis klausimas buvau radus, kad už to stiklo karts nuo karto gal ne pas visus, bet pradeda kauptis pelėsis, jei jums stiklai labai patinka, pasidomėkit labiau tik gal labiau vartotoj paklausinėkit nes baldžiai turbūt sakys, kad nepelyja, o aš vat būtent SM pavarčius senesnes temas buvau radus, kad pelėsiukas renkas del plokštės nežinau, mane kažkodel baldžius atklabėjo, vien žo pas mane tarpe plytelės ir kol kas patenkinta, bet jei norit plokštės tai manau, kad plokštė geriau už stiklą rolleyes.gif

Atsakyti
Jei nėra vietos, manau, kad pakaks 2 degiklių dujinė. Nemanau, kad kada mirtinai prireiks 3 iš karto. Juk išvirus sriubą ir dar kai kaą paruošus, padažą galima greit paruošt. Gerai, kai yra 4, bet dėl vietos stokos, kuri pastoviai jausis, pirkčiau tik 2 degilkių dujinę. Čia tik mano nuomonė, nepriimkit už gryną pinigą smile.gif
Atsakyti
bet jei tik dvi, ir dar stalviršių trūkumas,tai kur pvz. padėt kokį puodą išvirus? jei sakykim pagamini ką ant dviejų ir dar reikia vieno,tai jau jei būtų 4 skylės, nukeltum ant laisvos ir gamini toliau, o taip tai jau reikia ar ant stalo/kėdės/žemės, jei nėr spintelės laisvos.

aš tai dėčiau tik 4, jei nesiruošiama greit ardyt ir vėl remontuot. nes paskiau jei gailėsis, bus blogiau g.gif jei yra stalas virtuvinis, tai pjaustyt galima ir ant jo g.gif
pas mane virtuvė ir mažiukė, realiai liko tik per pusę spintelės vietos, nes stovi ir mikrobangė, ir duonkepė ir kombainas ir peilių rinkinys, bet dujinė tik 4 angų. užtenka vietos, jei labai daug reikia kočiot ko, tai arnba į svetainę ant stalo, arba nukeliu mikrobangę ant žemės ir bėda išspręsta. na bet greit situacija keisis, bet vistiek orkaitė bus 4.
Atsakyti
Aš gaminu ne taip jau mažai, tačiau iškart 4 skylių turbūt nesu naudojusi g.gif Pukiausiai išsiverčiu su 2. Kitos dvi tik dėl vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane dirba dažniausiai 2, dažnai prireikia ir 3, kartais ir 4
Atsakyti
Ačiū Jums visoms už patarimus, viską gerai permąsčius rinksiuosi tradicinę, 4 degiklių. Nereikia čia dviračio išradinėt lotuliukas.gif

Dar vienas neraminantis klausimas, dėl gartraukio, ar vadinamo garų rinktuvo. Nuo ventiliacijos angos iki viryklės didelis atstumas, jei palei lubas pravestumėm angą ir gartraukį jungiančią šlangą, tai gautųsi kone 2 metrai + reiktų daryti vadinamąją "alkūnę" (90 laipsnių užsisukimą). Parduotuvėje sakė, jog 1 metras trauką mažina 10proc, o alkūnė - 50proc. Kyla klausimas, ar tokiu atveju išvis verta dėti šį prietaisą?
Galbūt kuri iš Jūsų naudojate tokį garų surinktuvą, kuris neturi išėjimo į ventiliacijos angą, ar jis turi kokios naudos? unsure.gif

Beje, visas su šv. Velykom, stiprių margučių! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGuoda: 23 balandžio 2011 - 22:18
Šiltų, jaukių ir saulėtų Velykų!

user posted image
Atsakyti
Mes rudeni kaip tik pardavem 2 kambariu buta.pirmiausia tai kai pirkom ji,jau zinojom,kad perdarysim visa isplanavima.virtuves vietoj irengem sunui kambari,o virtuve persikrauste i vadinama saliona.ji nebuvo baisiai didele,bet mums tikrai pakako, turejom diiideli stala-bara.ka noriu pasakyti,jei nera dar vaikuciu,ju bus.tai yra geras variantas,tevai turi miegama,vaikas kambari ir visi gali susibegt i viena.
Siuo metu kaip tik rinkaus buitine technika jau naujam bustui.ieskojau irgi baltos.daug kur skaiciau,studijavau,konsultavaus,mane atkalbejo.pirma,ju funkcijos nebus geriausios lyginant pagal kaina kitas,antra dizainas labai jau skurdus..bet vienas pliusas,balta spalva labai praktiska,netokia tepli.kaitlente vienareiksmiskai tik keturviete!net nesvarstyciau tokio klausimo.gal ir nekasdien naudosit 3 ar 4 skyles,bet kartais ir tu 4 pritruks.gartraukis svarbu pats kad butu galingas,neturetu staigiu "posukiu",ju kuo maziau ir,kad nesusiauretu
tarp spinteliu deciau tik plyteles ar Hpl.BET.baldziai daznai su hpl daro uj kokiu negraziu dalyku,ko pasekoje,hpl atsoka,pusles pasidaro ir t.t.jei daryt pagal visas technologijas,jis kainuos daug,uztai jie zaidzia,ant sienos klijuoja,ant lmdp patys irgi lipina,o baisiausias variantas kai ta pacia lmdp i tarpa ideda.duok dieve,kad zmonem laikytu,bet taip daryt nu negalima.zmones pasidaro baldus,dziaugias,o cia viena diena ima plokste ir deformuojas nuo temperaturos
beja hpl yra ivairiausiu spalvu.kokiu tik norit
stiklas is tiesu reikalaus daug jusu ranku darbo.jei ji rinkciaus tai be jokiu pindikliusku,tiesiog matini stikla,nes tos aguonos,pupeles ir bambukai jau man per saldu ir laikina.sekmes kuryboj!;-)
Atsakyti
QUOTE(AGuoda @ 2011 04 22, 20:02)
1. Dviejų degiklių kaitlentė.

2. Tarpas tarp pakabinamų ir pastatomų spintelių.

3. Buitinės technikos spalvų derinimas.

Visi Tavo klausimai tokie artimi ir mūsų situacijai biggrin.gif Taigi virtuvėlė mano irgi "mizeris", bet pasirinkau net nedvejodama:

1. 4 kaitlentę;
2. Galvoju apie hpl. Gal žinote, kiek mm ta hpl sienelė būna? Ar realu įsigijus tą plokštę (gal žinote kur?) pasidaryti sienelę patiems? Ar jau reikia baldininko rankos? Juk realiai atrodo, kas ten yra - darbas nesudėtingas blush2.gif aš esu turėjusi ir hpl ir plyteles - man labiau patiko hpl.

Dėl stiklo - domėjausi. Tikrai brangiau nei hpl. Vien jei norėsi toje sienelėje rozėčių - labai nemažai kainuoja tos stiklo išgrežimas doh.gif

3. Aš derinau. Pasirinkau metalic spalvą. Bet tikrai yra variantų kurie sidabriukai, bet jie kaip plasmasinio paviršiaus, o ne metaliniai. Tai tie labai puikiai valosi, lygiai taip kaip ir balti. Ypač gerai su langų valymo skysčiu thumbup.gif
Atsakyti
Padėkit suplanuoti virtuvę. Naudosis žmonės, kurie jau toli gražu ne jauni.
Kur buvo dujinė viryklė ir kriauklė, iš kur ateina vamzdžiai parodžiau.
Išvertus prie virtuvės esantį sandeliuką, atsirado papildomos kvadratūros 1,9*1,35, kurią galima panaudoti virtuvei. Trumpojoje sienoje 1,35m, viršuje per pat vidurį yra ventiliacinė anga (raudonai pažymėta), tad yra noras į buvusį sandeliuką perkelti dujinę viryklę ir krauklę. rolleyes.gif
Su perkelimu dujinės nėra problemų, nereikės tvarkyti jokių dokumentų, tad reikia tik fantazijos. Kas įrenginėjot, patarkit, ar verta kištį ten viryklę ir kriauklę.
Ir aplamai kaip apstatyti kitais baldais. blush2.gif
Beje, lieka neįmontuojami šaldytuvas, mikrobanginė ir dujinė viryklė.
Garų surinktuvas, gal indaplovė - bus perkami. Nežinau kaip patogiau įmontuojami ar ne...
Žmonės mėgsta daug praleisti laiko virtuvėje, TV pažiūrėti, daug rakandų turėti swoon.gif, tad turi būti begalė spintelių doh.gif , TV reikia palikti. Ir planuose stalas su 6 sėdimom vietom. mastau.gif

user posted image

Lauksiu minčių. ax.gif
Atsakyti