Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Rituxx @ 2011 04 27, 12:04)
blizgus fasadas turi vieną didelį pliusą-gražu,na o visą kitą tai jau minusai  smile.gif ir valyti reiks nemažai o ir kainuoja nepygiai.Tad tik apsispręsti reikia jums,mano vienas pažystamas dėl blizgaus fasado sakė ,jei virtuvėj būni svečias tai  yra nedaug laiko joje praleidi tai apsimoka turėti tokią virtuvę bet jei didesnę gyvenimo dalį žadi praleisti virtuvėje tai jau bus nepatogumas.

pasižymėjau. ir man pravers smile.gif
Atsakyti
blizgus fasadas turi vieną didelį pliusą-gražu,na o visą kitą tai jau minusai  smile.gif ir valyti reiks nemažai o ir kainuoja nepygiai.Tad tik apsispręsti reikia jums,mano vienas pažystamas dėl blizgaus fasado sakė ,jei virtuvėj būni svečias tai  yra nedaug laiko joje praleidi tai apsimoka turėti tokią virtuvę bet jei didesnę gyvenimo dalį žadi praleisti virtuvėje tai jau bus nepatogumas.

virtuvėje praleidžiam daug laiko ir dar mažieji padeda šeimininkauti biggrin.gif Su blizgia plokšte tikrai būtų daug darbo, o kad gražu - pritariu. O taip nesinori vergauti baldams doh.gif Suprantu jog visos plokštės teplios, bet ant kitų nelabai matosi dėmės. O gal ką žinot apie groblėtas plokštes. Kaip jų priežiūra?

http://www.termopala...ontali-tekstura
Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2011 04 27, 12:45)
virtuvėje praleidžiam daug laiko ir dar mažieji padeda šeimininkauti biggrin.gif Su blizgia plokšte tikrai būtų daug darbo, o kad gražu - pritariu. O taip nesinori vergauti baldams doh.gif  Suprantu jog visos plokštės teplios, bet ant kitų nelabai matosi dėmės. O gal ką žinot apie groblėtas plokštes. Kaip jų priežiūra?

http://www.termopala...ontali-tekstura

Geras pasirinkimas,ir dabar tokios plokštės 'ant bangos',pirštų tikrai nesimatys ant jos o ir priežiūra paprastesnė.mano krikštamotė pasigamino spintą su stumdomom durim iš šios plokštės ir sekciją tai labai patenkinta.
Atsakyti

Būkit maloni, neklaidinkite žmonių dėl blizgios plokštės! Aš turiu keletą draugų, pažįstamų ir klientų, kuriems yra suprojektuoti baldai su blizgia plokšte ir tai tikrai nėra teplu! Šiame forume viena dalyvė (gaila, niko neišsaugojau), kuri parašė apie blizgios plokštės virtuvinį tokį atsiliepimą, cituoju:
"1. su sia virtuve dabar gyvenu jau menuo laiko, gaminu kasdien, nes atostogauju, bet pati net nesitikejau, man ji visai netepli, ju dar nevaliau, tam tikru kampu ziurinejant, tai matosi pirstukai ten kur paspaudimai, bet cia labai mazas plotelis ir ji nuvalau su sausu skudureliu.Pastebejau, kad kas turi is neblizgios ir ypac tamsios plokstes, pirstai daug labiau matosi ir riebalu demes taip pat."

Šį komentarą specialiai išsisaugojau ir dabar prireikus jį jums parodau. Tiesiog neturiu laiko, bet gerai pasiknisus istorijoje galiu surasti tą narę, kuri taip parašė, kad įrodyt, jog ne iš piršto laužiu šiuos pastebėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2011 04 27, 13:51)

Būkit maloni, neklaidinkite žmonių dėl blizgios plokštės! Aš turiu keletą draugų, pažįstamų ir klientų, kuriems yra suprojektuoti baldai su blizgia plokšte ir tai tikrai nėra teplu! Šiame forume viena dalyvė (gaila, niko neišsaugojau), kuri parašė apie blizgios plokštės virtuvinį tokį atsiliepimą, cituoju:
"1. su sia virtuve dabar gyvenu jau menuo laiko, gaminu kasdien, nes atostogauju, bet pati net nesitikejau, man ji visai netepli, ju dar nevaliau, tam tikru kampu ziurinejant, tai matosi pirstukai ten kur paspaudimai, bet cia labai mazas plotelis ir ji nuvalau su sausu skudureliu.Pastebejau, kad kas turi is neblizgios ir ypac tamsios plokstes, pirstai daug labiau matosi ir riebalu demes taip pat."

Šį komentarą specialiai išsisaugojau ir dabar prireikus jį jums parodau. Tiesiog neturiu laiko, bet gerai pasiknisus istorijoje galiu surasti tą narę, kuri taip parašė, kad įrodyt, jog ne iš piršto laužiu šiuos pastebėjimus.

komentaras ne mano, bet jam pritariu 100proc. ir blizgios plokstes baldu i kitus nekeisciau jokiu budu, nes ir atrodo super, ir priziureti labai paprasta, ir jokios tarnystes baldams nera 4u.gif
Atsakyti

Niekas čia ir neklaidina o tik pasako savo nuomuonę,jei jūsų kitokia,valio džiaukitės tokia virtuve,aš asmeniškai tikrai nedėčiau tokios kadangi vaikas o ir šiaip yra ką veikti be virtuvės valymo,galų gale turiu prieš savo nosį tą blizgią plokštę ir matau puikiai pati kas ir kaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 04 27, 11:31)
Ačiūūūūūūūūūūū konfetee. aciuks.gif

Tik ar bus taip patogu, kai pvz. vienas žmogus stovi prie viryklės, šalia kažką pjausto, gamina, o kitas plauna indus? Ar nebus per daug trinties užpakaliais... mastau.gif

Beje, viryklė liks neįmontuojama. Ką pastatyti nuo jos kairiau? Galvojom visai kampe ją statyti, bet tuomet labai taškysis ant sienos. doh.gif

Nėra už ką smile.gif
Plautuvę manau galima paslinkt toliau jei bijot, kad bus mažai vietos dviems žmonėms smile.gif Juk vis tiek teks visą vamdyną perkelt.
Viryklė žinau, kad bus neįmontuojama, tik programėlėje tokios nėra. Šiaip ten po kairę nuo viryklė lieka tik 10 cm, tai telpa mini rankšluostinė - ir tai klausimas ar tokias daro g.gif O jei pas jus viryklė 50 cm, tai lieka visai nemažai vietos padoriai rankšluostinei ar kokiai mini spintukei. Bet viryklės bet kuriuo atveju nestatyčiau prie pat sienos. Netgi tie 10 ar 20 cm yra mažoka.
Atsakyti

http://www.supermama...?...&p=40309860
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 27, 15:28)
Nėra už ką smile.gif
Plautuvę manau galima paslinkt toliau jei bijot, kad bus mažai vietos dviems žmonėms smile.gif Juk vis tiek teks visą vamdyną perkelt.
Viryklė žinau, kad bus neįmontuojama, tik programėlėje tokios nėra. Šiaip ten po kairę nuo viryklė lieka tik 10 cm, tai telpa mini rankšluostinė - ir tai klausimas ar tokias daro  g.gif O jei pas jus viryklė 50 cm, tai lieka visai nemažai vietos padoriai rankšluostinei ar kokiai mini spintukei. Bet viryklės bet kuriuo atveju nestatyčiau prie pat sienos. Netgi tie 10 ar 20 cm yra mažoka.

Viryklė kiek pamenu 50 cm pločio. mastau.gif
O ką vietoje rankšluostinės galima sugalvoti? blush2.gif
Pagalvojau, kad kriauklės toliau slinkti neišeis, nes juk tam ir nori perkelti, kad įėjus į virtuvę nesimatytų dviejų grožių - viryklės ir kriauklės. doh.gif

O kaip su apšvietimu daryti? Ar pakaks tik apšvietimo po viršutinėmis spintelėmis? Lubose nereikia nieko? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 27 balandžio 2011 - 19:21
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 04 27, 20:20)
Viryklė kiek pamenu 50 cm pločio. mastau.gif
O ką vietoje rankšluostinės galima sugalvoti?  blush2.gif
Pagalvojau, kad kriauklės toliau slinkti neišeis, nes juk tam ir nori perkelti, kad įėjus į virtuvę nesimatytų dviejų grožių - viryklės ir kriauklės. doh.gif

O kaip su apšvietimu daryti? Ar pakaks tik apšvietimo po viršutinėmis spintelėmis? Lubose nereikia nieko?  unsure.gif

apsvietimo vien tik po spintelemis tikrai nepakaks, mes dar turime ir lempa ant lubu.
Atsakyti
Sveika Konfetee smile.gif

gal galėtum patarti ir pakomentuoti mūsų naujus virtuvės planus?
Ruošiamės daryti kaimiško (provence) stiliaus virtuvę su mediniais baldais.

Dabar mūsų virtuvė atrodo maždaug taip, įkeliu foto, kad būtų lengviau įsivaizduoti erdvę

user posted image
user posted image

Šitą dalį norėtume palikti maždaug tokią pat. T.y. stalo ir kėdžių nenorime keisti, taip pat galvojame ir šaldytuvą palikti toje pačioje vietoje. Bet žinoma visuomet galima apsigalvoti ax.gif

user posted image

Čia planas kaip įsivaizduojame mes savo naują virtuvę 4u.gif bei screenshot:

user posted image
user posted image

Mums labai trūksta darbastalių, tai galvojame apie spinteles išilgai sienos, kuri su langu. Ką apie tai manai? ax.gif

Atsakyti
P.S. Gal kas gali pasiūlyti medinių baldų gamintojus? Gal pačios gaminotės medinius virtuvės baldus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilele: 28 balandžio 2011 - 09:58