QUOTE(Rituxx @ 2011 04 27, 12:04)
blizgus fasadas turi vieną didelį pliusą-gražu,na o visą kitą tai jau minusai

ir valyti reiks nemažai o ir kainuoja nepygiai.Tad tik apsispręsti reikia jums,mano vienas pažystamas dėl blizgaus fasado sakė ,jei virtuvėj būni svečias tai yra nedaug laiko joje praleidi tai apsimoka turėti tokią virtuvę bet jei didesnę gyvenimo dalį žadi praleisti virtuvėje tai jau bus nepatogumas.
Būkit maloni, neklaidinkite žmonių dėl blizgios plokštės! Aš turiu keletą draugų, pažįstamų ir klientų, kuriems yra suprojektuoti baldai su blizgia plokšte ir tai tikrai nėra teplu! Šiame forume viena dalyvė (gaila, niko neišsaugojau), kuri parašė apie blizgios plokštės virtuvinį tokį atsiliepimą, cituoju:
"1. su sia virtuve dabar gyvenu jau menuo laiko, gaminu kasdien, nes atostogauju, bet pati net nesitikejau, man ji visai netepli, ju dar nevaliau, tam tikru kampu ziurinejant, tai matosi pirstukai ten kur paspaudimai, bet cia labai mazas plotelis ir ji nuvalau su sausu skudureliu.Pastebejau, kad kas turi is neblizgios ir ypac tamsios plokstes, pirstai daug labiau matosi ir riebalu demes taip pat."
Šį komentarą specialiai išsisaugojau ir dabar prireikus jį jums parodau. Tiesiog neturiu laiko, bet gerai pasiknisus istorijoje galiu surasti tą narę, kuri taip parašė, kad įrodyt, jog ne iš piršto laužiu šiuos pastebėjimus.