Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 04 27, 20:20)
Viryklė kiek pamenu 50 cm pločio. mastau.gif
O ką vietoje rankšluostinės galima sugalvoti?  blush2.gif
Pagalvojau, kad kriauklės toliau slinkti neišeis, nes juk tam ir nori perkelti, kad įėjus į virtuvę nesimatytų dviejų grožių - viryklės ir kriauklės. doh.gif

O kaip su apšvietimu daryti? Ar pakaks tik apšvietimo po viršutinėmis spintelėmis? Lubose nereikia nieko?  unsure.gif

O kodėl Jus taip nenorit rankšluostinės? Šiaip galite pasidaryti ir ištraukiamą cargo krepšiuką aliejams ir visokiems kitiems smulkiems rakandams.
Aš irgi manau, kad apšvietimo vien po spintelėmis bus maža.

QUOTE(Emilele @ 2011 04 28, 10:33)
Sveika Konfetee smile.gif

gal galėtum patarti ir pakomentuoti mūsų naujus virtuvės planus?
Ruošiamės daryti kaimiško (provence) stiliaus virtuvę su mediniais baldais.

Dabar mūsų virtuvė atrodo maždaug taip, įkeliu foto, kad būtų lengviau įsivaizduoti erdvę

Šitą dalį norėtume palikti maždaug tokią pat. T.y. stalo ir kėdžių nenorime keisti, taip pat galvojame ir šaldytuvą palikti toje pačioje vietoje. Bet žinoma visuomet galima apsigalvoti  ax.gif 

Čia planas kaip įsivaizduojame mes savo naują virtuvę  4u.gif  bei screenshot:

Mums labai trūksta darbastalių, tai galvojame apie spinteles išilgai sienos, kuri su langu. Ką apie tai manai?  ax.gif

Gal kas kitas galės patart, ne tik aš blush2.gif Pradžioj planelyje man pirmiausia krito į akis pakabinamos spintelės, kažkaip naužbaigta atrodo ir truputį chaotiškai, bent jau man. Spintelių mažai, bet visos skirtingos.
Buitinės technikos ir plautuvės išdėstymas manau kiekvienos šeimininkės asmeninis reikalas, nes visos mes skirtingai sukinėjamės virtuvėse. Pradžioj žiūrint variantas patiko, bet kai toliau pažiūrėjau, kad šaldytuvas visai kitur (prieš tai maniau, kad ta ūkinė spinta-tai šaldytuvas), tai jau nelabai patiko ax.gif Jei yra galimybė, tai vietoj ūkinės spintos statyčiau įmontuojamą šaldytuvą. O vietoj dabartinio šaldytuvo kokią nedidukę negilią provansišką indaują wub.gif
Dar prisiminiau, jog reikia gerai atmatuot plautuvės, o svarbiausia čiaupo, vietą, kad būtų įmanoma atidaryt langą.

Ir dar-man tai labai nepatinka kampinės spintelės 45laipsnių, bet čia tik mano asmeninė nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilele @ 2011 04 28, 11:57)
P.S. Gal kas gali pasiūlyti medinių baldų gamintojus? Gal pačios gaminotės medinius virtuvės baldus?

aš gaminausi medinius viktoro baldai firma vadinasi, stovi gal mėnuo pas mane jie kol kas niekas neiškrito, nenuklibo 4 bėginiai metrai kainavo 7000 litų beje virtuvę dariau kaip ir jūs, kad galvojat sau kaimiško stiliaus, projekte yra vienas minusas, bet ne meistras jį darė, tai....... nežinau iš serijos galėjo patart, bet galėjo ir nieko nesakyt, bet tas minusas man nelabai ir kliūna.

kitas baldžius su kuriuo kalbėjau man paliko labai gerą įspūdį, virtuvės baldus per dvi savaites žadėjo pagamint, bet kainą buvo stipriai užkėlias, o kai sužinojo, kad atsirado konkurentas, tai iš kart pasiūlė iš principo pigiau padaryt, bet aš jau buvau taip sakant rankom sukirtus su Viktoru, bet su brungininku galit pasiderėt vat jo puslapius
kiti tokie talkauni baldžiai man pasirodė iš Kauno, bet supasavau todel, kad nevažiuoja patys matuotis, bet kainas geras paskaičiavo ir apie 7000 litukų, aš nežinau kokie planai pas jus su spalvomis baldų, bet aš nenorėjau rudų, o šviesių pabijojau del teplumo, tai man buvo problema, kurį laiką spalvynas, bet nueėjau į Melisiją išsirinkau, baldžius nupirko, meistrai nudažė ten didelis pasirinkimas spalvų, beicų..... nes šeip tik dizaino laboratorija man sakė, jokių problemų su spalvom, o visi kiti tai..... padėdavo įvairių rudų spalvų paletes rinkis toks jausmas, kad ant Lietuvos tik karsto spalvos baldus gali turėt jei gamini medinius lotuliukas.gif dar kelios firmos išgirdusios, kad noriu ne rudų iš kart pareikšdavo, kad tada dažymas + 20 proc. nu žodžiu problemos kaip ir nėra su tais medinukais jei neužsigeidi kaip aš kokios nors spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 28, 11:13)
O kodėl Jus taip nenorit rankšluostinės? Šiaip galite pasidaryti ir ištraukiamą cargo krepšiuką aliejams ir visokiems kitiems smulkiems rakandams.
Aš irgi manau, kad apšvietimo vien po spintelėmis bus maža.

Būtų čia man virtuvė, daryčiau sau ten rankšluostinę, bet kadangi pažįstu žmones, kuriems čia bus daroma... doh.gif Jiems tokie dalykai atrodo nereikalingi. rolleyes.gif Nu nesiginčysiu juk...
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 28, 11:33)
aš gaminausi medinius viktoro baldai firma vadinasi, stovi gal mėnuo pas mane jie kol kas niekas neiškrito, nenuklibo 4 bėginiai metrai kainavo 7000 litų beje virtuvę dariau kaip ir jūs, kad galvojat sau kaimiško stiliaus, projekte yra vienas minusas, bet ne meistras jį darė, tai....... nežinau iš serijos galėjo patart, bet galėjo ir nieko nesakyt, bet tas minusas man nelabai ir kliūna.

kitas baldžius su kuriuo kalbėjau man paliko labai gerą įspūdį, virtuvės baldus per dvi savaites žadėjo pagamint, bet kainą buvo stipriai užkėlias, o kai sužinojo, kad atsirado konkurentas, tai iš kart pasiūlė iš principo pigiau padaryt, bet aš jau buvau taip sakant rankom sukirtus su Viktoru, bet su brungininku galit pasiderėt vat jo  puslapius
kiti tokie talkauni baldžiai man pasirodė iš Kauno, bet supasavau todel, kad nevažiuoja patys matuotis, bet kainas geras paskaičiavo ir apie 7000 litukų, aš nežinau kokie planai pas jus su spalvomis baldų, bet aš nenorėjau rudų, o šviesių pabijojau del teplumo, tai man buvo problema, kurį laiką spalvynas, bet nueėjau į Melisiją išsirinkau, baldžius nupirko, meistrai nudažė ten didelis pasirinkimas spalvų, beicų..... nes šeip tik dizaino laboratorija man sakė, jokių problemų su spalvom, o visi kiti tai..... padėdavo įvairių rudų spalvų paletes rinkis toks jausmas, kad ant Lietuvos tik karsto spalvos baldus gali turėt jei gamini medinius  lotuliukas.gif dar kelios firmos išgirdusios, kad noriu ne rudų iš kart pareikšdavo, kad tada dažymas + 20 proc. nu žodžiu problemos kaip ir nėra su tais medinukais jei neužsigeidi kaip aš kokios nors spalvos  lotuliukas.gif

Na mes irgi lyg ir nenorim tų rudų baldų, nes jau nusibodo rolleyes.gif grindų pliteles taip pat nebedėsim rudų. Norėtume dažytų, ne beicuotų baldų. O dėl šviesios spalvos tai dabartiniai baldai yra šviesūs, tai nepasakyčiau, kad labai jau blogai. Nusiterlioja, bet truputį perbrauki su drėgna pašluoste ir vėl švaru, šveisti tikrai nereikia smile.gif

bugagašenka, gal parodysi savo naują grožį? Įdomu pažiūrėti ką ir kaip pasidarei, nes kaina tai visai nebloga, Zemaitijos balduose mums sake, kad bėginis metras preliminariai kainuoja apie 2500lt, o mums reikia 7 plius buitinė technika doh.gif . Patys dar nesikvietėm baldžių matuoti, nes patys kol kas tik dėliojames ko norėtume.
Atsakyti
nu va mano šedevras nuotraukose labai ryški mėlyna gavosi realiai tokia aitri nėra čia bandau sušvelnint kritiką rolleyes.gif

user posted image

user posted image

čia trūkumas iki galo negaliu atidaryt stalčiaus nes už rankenos kliūna tai jei kas darysit ką panašaus, tai turėkit galvoje, bet šeip nelabai ir yra poreikis man jį iki galo atidarinėt, tai..... sakysim toks +- trūkumas biggrin.gif

user posted image

del buitinės technikos man baldžius padėjo nusipirkt ne Viktoras, bet manau jis ir ten jei reiktų nupirktų, tai per baldžių pirkau kaitlentę, orkaitę ir gartraukį, sulyginau kainas Ogminos ir kurias sumokėjau sutaupiau per tris daiktus kažkur apie 1000 litų dabar jau tiksliai nepasakysiu, taip, kad pasiklausinėkit meistrų jie dažnai iš tiekėjų gali techniką nupirkt geresnėmis kainomis
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 04 28, 12:34)
Būtų čia man virtuvė, daryčiau sau ten rankšluostinę, bet kadangi pažįstu žmones, kuriems čia bus daroma... doh.gif Jiems tokie dalykai atrodo nereikalingi.  rolleyes.gif Nu nesiginčysiu juk...

Na manau tada galima daryt tokias (pvz) atviras lentynėles 20 cm pločio, kad galima būtų sustatyt puodelius ar dar kokius niekučius. Nors aš ir esu tokių lentynėlių prešininkė, bet man rodos spintelės su durelėmis 20 cm pločio daryt tikrai neapsimoka.
Atsakyti
Buggagašenka, labai graži virtuvė thumbup.gif liuks. ir grindų plytelės labai gražios. Įdomus derinys tų spintelių spalvų, man visai patiko smile.gif

vienintelis dalykas kas man kliūna už akių tai sienų spalvos. Grindų plytelės labai gražios, o vat tos baltos ant sienų man kažkaip iškrenta iš konteksto , visos spalvos tokios sodrios bet ne per šviesios ir baltos plytelės labai išsiskiria, galėjo būti bent jau kokios kreminės, dramblio kaulo spalvos baltumo ax.gif

dar jei ne paslaptis, kokį šiukšlių kibirą įsidėjai? Pakabinamą ar pastatomą?

Konfetee labai ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 28, 13:08)
nu va mano šedevras nuotraukose labai ryški mėlyna gavosi realiai tokia aitri nėra čia bandau sušvelnint kritiką  rolleyes.gif

čia trūkumas iki galo negaliu atidaryt stalčiaus nes už rankenos kliūna tai jei kas darysit ką panašaus, tai turėkit galvoje, bet šeip nelabai ir yra poreikis man jį iki galo atidarinėt, tai..... sakysim toks +- trūkumas  biggrin.gif

del buitinės technikos man baldžius padėjo nusipirkt ne  Viktoras, bet manau jis ir ten jei reiktų nupirktų, tai per baldžių pirkau kaitlentę, orkaitę ir gartraukį, sulyginau kainas Ogminos ir kurias sumokėjau sutaupiau per tris daiktus kažkur apie 1000 litų dabar jau tiksliai nepasakysiu, taip, kad pasiklausinėkit meistrų jie dažnai iš tiekėjų gali techniką nupirkt geresnėmis kainomis

Bugagašenka, o galima pasisakysiu? Neužsigausit labai?
Žodžiu, grindys, stalviršis ir viršutinės spintelės gavosi neblogo spalvinio derinio, o plytelės tarp spintelių ir apatinių....oj jau nebe labai. Apatines spinteles būčiau dariusi spalvą tokią kaip viršutinių, nes nesiderina tiek spalvos, tiek jų proporcijos tokio mažumo virtuvės plote.
Arba jeigu mėlynos ir rusvų-terakotinių grindų derinys, tada mėlyna turi būti "prigesinta", sendinta. Stalviršis irgi būtų geriau "pašiauštos tekstūros", ne toks lygus "nulaižytas", nes jis atrodo moderniai, o spintelių stilius sendintas.
Aš norėčiau, tokio drąsaus, nebijančio eksperimentuoti, su polėkiu užsakovo kaip jūs thumb_yello.gif , vienok šitas savarankiškas eksperimentas jums šįkart nelabai vykęs gavosi, tačiau nenusiminkite, bele jums gerai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 28 balandžio 2011 - 13:59
QUOTE(Emilele @ 2011 04 28, 14:25)
Buggagašenka, labai graži virtuvė  thumbup.gif  liuks. ir grindų plytelės labai gražios. Įdomus derinys tų spintelių spalvų, man visai patiko  smile.gif

vienintelis dalykas kas man kliūna už akių tai sienų spalvos. Grindų plytelės labai gražios, o vat tos baltos ant sienų man kažkaip iškrenta iš konteksto ,

dar jei ne paslaptis, kokį šiukšlių kibirą įsidėjai? Pakabinamą ar pastatomą?

Konfetee labai ačiū už komentarus  4u.gif

sienų plytelės ne baltos čia mano fotikas balvonas jas baltai nudažė jos tokios kažkokios truputėlį gal labiau dramblio kaulo su rusvu patonavimu tai realiai jos man ne per šviesios, bet gal ir galėtų būt tamsesnės, bet pabijojau nutamsint

o šukšlių kibiras elementarnas plastikinis iš Senukų, paklausiau kaimynės patirties ji turi prabangią šiukšlių dėžę Bluminę, bet mes gyvanam name kur šiukšlės metamos į tokį vamzdį, o jo anga ne per didžiausia, tai mano viedriukas idialiai atitinka tą angą, o vat kamimynka sako niekad negaliu atitaikyt kiek tų šiukšlių mest vis netelpu ir reik perdėt, tai gavos, kad ant šiukšliadėžės pataupiau, nors jos šiukšlių dėžė ir nėra didelė, bet per didelė
Papildyta:
QUOTE(Interdiz @ 2011 04 28, 15:49)
[size=1][/size]

Aš norėčiau, tokio drąsaus, nebijančio eksperimentuoti, su polėkiu užsakovo kaip jūs  thumb_yello.gif , vienok šitas savarankiškas eksperimentas jums šįkart nelabai vykęs gavosi, tačiau nenusiminkite, bele jums gerai  irnesakyk.gif

nu va abi prametėm šiuo klausimu bigsmile.gif

na su tais sendinimais....... kiek mačiau sendintų spintelių kur kainos įkandamos man tas sendinimas nepatiko jis toks mechaninis, brūkšt, brūkšt su patina ar kuo ten..... na gamtoje toks sendinimas nesiveisia ir man erzindavo akis, o tie kurie man patiko ten jau kaina aišku tOOOkia, kad aš iki pensijos nesutaupyčiau tokiems baldams, bet baldai jau meno kūrinys padarytas del spalvų tai čia man galvelę susuko Toscanos regiono stilius ir numėgdžiojau aišku per drąsiai aš čia rolleyes.gif paskui buvau persigalvojus ir galvojau visas spinteles daryt žalsvas, bet galutinis sprendimas vis tiek liko toks su intencija jai man nepatiks ar vargins akis, tai dureles visada galima nuimt ir perdažyt dar po kiek laiko pasitrins tai ir natur sendinimas gausis vien žo rezultate aš patenkinta savo ekspermentu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugagašenka: 28 balandžio 2011 - 14:01
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 28, 15:11)
nu va abi prametėm šiuo klausimu  bigsmile.gif
..........................

Čia bus off topic, bet kaip man patinka tokie žmonės, kurie taip šauniai reaguoja į komentarus, kurie kai kuriuos gal ir įžeistų....
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 28, 16:56)
kai kuriuos gal ir įžeistų....

tai, kad jei jau sykį rodais viešai kažką, reikia priimt bet kokią nuomonę juo lab, kad dažnai žmogus išsakydamas savo nuomonę neturi tikslo įžeist
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 28, 19:36)
tai, kad jei jau sykį rodais viešai kažką, reikia priimt bet kokią nuomonę juo lab, kad dažnai žmogus išsakydamas savo nuomonę neturi tikslo įžeist

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti