Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

O geriau būtų žalios sienos ir oranžiniai baldai? g.gif
Ir kiek aš įžiuriu, tai sienos tikrai ne baltos, o gelsvos ar kažkokios kreminės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 02 gegužės 2011 - 23:04
QUOTE(alesvc @ 2011 05 02, 23:58)
baltos sienos, baltos grindis, balta virtuve.... brrr... ir jums tai grazu?  doh.gif blush2.gif

Man gražu, nes balta = švara. Su laiku namuose randasi įvairių kitų spalvų daiktų - lango uždangalas, gėlės, paveikslai, šviestuvai, indai, galų gale Fairy obuolių kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 05 02, 23:58)
baltos sienos, baltos grindis, balta virtuve.... brrr... ir jums tai grazu?  doh.gif blush2.gif

Man gražu, todėl tokias ir rinkausi biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad jūs pamatėte ir supratote, kaip jums toks variantas nepatinka. Geriau pasižiūrėti ir nepasidaryti, nei pasidarius drebėti kaskart įėjus į virtuvę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 05 02, 16:50)
Bandau dar kartą įdėti:
user posted image

Daili virtuve, buciau rozetes dejusi arciau stalvirsio arba visai po spintelemis.
Pas mane visos rozetes po spinelemis virsutinemis, tai kada reikia - tada ijungiu koki prietaisa, o ir rozeciu visa laika nesimato.
Bet visumoje - virtuve thumbup.gif
Atsakyti
Pagyvenus,super virtuvyte!mano skonio,kazkuo panasi i mano projekteli:-) spalva bent jau tikrai tokia pati,tik dalis virsutiniu bus coca bola,ir dvigubos.kaip gali but negrazu balta,juk pati svariausia spalva!as va negaleciau but su mediniais baldais,filinguotais,nes nepatinka man,o ir uzuodziu tada visur nusedusias isigerusias dulkes.bet yra kam grazu, ir smagu,svarbu zmogui patinka.juk neparodai darom.sau.tik reiketu diplomatiskiau tai pasakyt,netaip staciokiskai,kas man iskart persa tokia potekste "kaip as noreciau tokios..bet ne mano nosiai/kisenei ar kitai kokiai priezasciai"
taip,kad pagyvenus,tavo virtuve tikrai niam niam:-) kai pasidarysiu savo irgi pasiurpinsiu:-)
beja,kokia materija stalo ir kedziu?labai neblogos..is kur pirkom?kiek kastavo?gali i az,bo kaip zinia,atsiras gero skonio zinoviu,kurios sukritikuos tuoj;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 03 gegužės 2011 - 11:17
pagyvenus,o ką žadat dėti tarp spintelių plyteles,stiklą ar ką kitą?man jūsų virtuvė tikrai nebloga gal aišku ta šviesios spalvos monotonija ir krenta į akis,bet už tad ir klausiu ką dėsite tarp spintelių nes aš asmeniškai dėčiau kažką šiek tiek ryškesnio nesakau kad tai būtų raudonas stiklas ar plytelės bet kažkokio akcento tūksta,jei nesupyksit pamaketavau šiek tiek ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2011 05 03, 12:51)
pagyvenus,o ką žadat dėti tarp spintelių plyteles,stiklą ar ką kitą?man jūsų virtuvė tikrai nebloga gal aišku ta šviesios spalvos monotonija ir krenta į akis,bet už tad ir klausiu ką dėsite tarp spintelių nes aš asmeniškai dėčiau kažką šiek tiek ryškesnio nesakau kad tai būtų raudonas stiklas ar plytelės bet kažkokio akcento tūksta,jei nesupyksit pamaketavau šiek tiek  ax.gif

Nuotraukoje tikrai atrodo daug gyviau. Puiki mintis thumbup.gif

Tarp spintelių sprendimo dar nepriėmę, ką daryti. Svarstėm dengti laku arba perdažyti atspariais dažais. Dabar tikrai svarstysim ir stiklo su vaizdu variantą. Maketus išsisaugojau. Labai ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 05 03, 13:35)
Nuotraukoje tikrai atrodo daug gyviau. Puiki mintis  thumbup.gif

Tarp spintelių sprendimo dar nepriėmę, ką daryti. Svarstėm dengti laku arba perdažyti atspariais dažais. Dabar tikrai svarstysim ir stiklo su vaizdu variantą. Maketus išsisaugojau. Labai ačiū  4u.gif

džiaugiuosi kad patiko mano sumanymas,jei nenorite tų raštų galima dėti tiesiog dažytą stiklą.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 05 03, 00:49)
Daili virtuve, buciau rozetes dejusi arciau stalvirsio arba visai po spintelemis.
Pas mane visos rozetes po spinelemis virsutinemis, tai kada reikia -  tada ijungiu koki prietaisa, o ir rozeciu visa laika nesimato.
Bet visumoje - virtuve  thumbup.gif

Ačiū.
Rozetės dar ir kreivos - dėžutės truputį blogai įdėtos, ištiesinti neina nepataisius vienos dėžutės. Aišku būtų gražiau, jei jos taip nekristų į akis. Jūsų siūlomi variantai tikrai geriau apgalvoti, gal kas pasinaudos. Gal dar ir man pravers patarimai, pavyzdžiui stiklą dėti sugalvosim, o tuo pačiu ir rozetes galima perkelti ax.gif

QUOTE(Furtado @ 2011 05 03, 12:12)
beja,kokia materija stalo ir kedziu?labai neblogos..is kur pirkom?kiek kastavo?gali i az,bo kaip zinia,atsiras gero skonio zinoviu,kurios sukritikuos tuoj;-)

Stalas ir kėdės, taip pat darbastalis yra alyvuotas ąžuolo masyvas. Stalą darė virtuvės meistras kartu su virtuve. Kėdes pirkau internete pagal skelbimą iš šitų:
kėdės

Nieko tokio, kai žmonės išsako savo nuomonę. Negali gi visiems patikti. O kai be profesionalų patarimų daryta, tai ir klaidų, aišku, yra.
Atsakyti
Pradejau ir as projektuotis virtuve. Todel atejau pas jus su keletu klausimu, nes matau, kad ideju cia netruksta thumbup.gif
Viruve pas mane bus U formos. Is desines bus pamuryta sienele mazdaug baro aukscio su stalvirsiu, kad siek tiek atskirtu virtuve nuo valgomojo. Ta siena, kur saldytuvas 2.30 m, galine siena 3.50, trecioji siena 2.70 m. O klausimai butu - kur ir kokias suprojektuot pakabinamas spinteles? Gal daryti jas kampu ir tik vienoj pusej? O kaip su siena virs stalvirsio g.gif Jei pakabinamos spinteles ne per visa siena, tai kaip bus su plytelem/plokste/stiklu g.gif Dar galvojau pasidaryti salia saldytuvo ukine spinta, bet kai jos vienodos bus salia ar nebus per daug didelis griozdas g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 05 03, 00:46)
Man gražu, todėl tokias ir rinkausi  biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad jūs pamatėte ir supratote, kaip jums toks variantas nepatinka. Geriau pasižiūrėti ir nepasidaryti, nei pasidarius drebėti kaskart įėjus į virtuvę  4u.gif

Labai gražu thumbup.gif. Ideali tvarka, švara. Ir aš tokios norėčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkūnija: 03 gegužės 2011 - 19:51
QUOTE(pagyvenus @ 2011 05 03, 13:35)
Tarp spintelių sprendimo dar nepriėmę, ką daryti. Svarstėm dengti laku arba perdažyti atspariais dažais. Dabar tikrai svarstysim ir stiklo su vaizdu variantą. Maketus išsisaugojau. Labai ačiū  4u.gif

laku??? Negirdėta bigsmile.gif , labai sudomino, ypač, kad tai būtų matyt vienas pigiausių variantų (man to ir reikia). galima plačiau - kas per lakas, kaip paruošti sieną?
Stiklų kainos - su raštu, paveikslu ir pnš. nuo 400 lt kvadratas, vienspaslvės spalvos (yra paletė spalvų) nuo 160 litų kvadratas. Aš tokias kainas radau.
Papildyta:
dar - šiandien pradėjo kloti plyteles ant grindų. Pradinio varianto norėjau rombais - tie tingi pjaustyti akmens masę, tai bruka tik tiesiai - tipo daug išsimes, bando nugąsdinti, kad reikės daug "dapirkti" plytelų, užsidės baldai, nebesimatys grožio...
O pasirodo sienos tai ne vienodos priešingosios, tad tiesiai jas klijuojant likusios juostelės tik platėtų ar siaurėtų, nenueitų vienodai, nes tarkim viena siena 5,5 ilgio, priešinga 5,46 ilgio - neatitikimas. O tai galima paslėpti ir problemą išspręsti dedant tik rombais - ten trikampiuką pridėsi, kitoj pusėj pridėsi ir vizualiai grindys bus geros, neišryškės kaip dedant paprastai tai atsitiktų. Na, gal kam ta info pravers.
Atsakyti