Įkraunama...
Įkraunama...

GIMINĖS.po 20 metų

Gal trūksta Lietuvoje aktorių, ypač gerų? g.gif Šiaip aš irgi nustebau, kad Rūta Virginiją vaidins, bet mano galva gerai vaidina. Tokia kaip paliegusi beveik nuo gyvenimo, pervargusi viskuo, eina taip kaip žemę pardavus. Nu man patinka jos vaidyba. Pridažo taip, kad tikrai dukros odelė atrodo jaunatviška švytinti, o mama kaip tikra mama, gyvenimo mačiusi biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad Lietuvoje trūksta taletingų aktorių, tiesiog ne visi vienam ar kitam vaidmeniui tinka...
Atsakyti
Į kieno sodybą atėjo Jurga ir Mikas? g.gif

Kaip smagu buvo išgirsti vyriausio Šepučio (Zelčiaus) balsą bigsmile.gif Gal nors akimirkai jį parodys rolleyes.gif
Atsakyti
Atrodo, kad į Liongino Šepučio, dėl kurios ginčijasi g.gif Arba į Stasio Šepučio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2011 05 15, 22:37)
Atrodo, kad į Liongino Šepučio, dėl kurios ginčijasi g.gif Arba į Stasio Šepučio mirksiukas.gif

manau į Liongino

o jūs įžiūrėjot veidą kas padegė džipą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2011 05 16, 23:13)
manau į Liongino

o jūs įžiūrėjot veidą kas padegė džipą g.gif

gi ruginis aš supratau..pats sakėsi..
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 05 16, 23:18)
gi ruginis aš supratau..pats sakėsi..

tai Robertas liepė,ane g.gif kad įkalčius sunaikinr,kur tam jaunam pasieniečiui pasirodė įtartina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2011 05 16, 23:26)
tai Robertas liepė,ane g.gif kad įkalčius sunaikinr,kur tam jaunam pasieniečiui pasirodė įtartina g.gif

na taip.. 4u.gif
Atsakyti
kažkas minėjo ,kad tik 12 serijų bus unsure.gif tai jau sekmadienį veik ir paskutinė g.gif
Atsakyti
nu tikrai pažiūrėjau tik 12 serijų ...lauksim vėl po kelių metų tęsinio doh.gif

tai Jurga Ruginį pašovė blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2011 05 22, 22:17)
nu tikrai pažiūrėjau tik 12 serijų ...lauksim vėl po kelių metų tęsinio doh.gif

tai Jurga Ruginį pašovė blink.gif  g.gif

gal ten kokie druskiniai šoviniai buvo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet tai žiauriai baigėsi, ar ne? ax.gif Prasidėjo Jurgos bėdomis ir baigėsi... Ak, ta Jurga... ax.gif Tai galima suprasti, kad ji čia vos ne pagrindinė herojė buvo smile.gif Bet tai bliamba... Būtų merga susitvarkius gyvenimą ir dar už moralinę žalą, visus šantažus būtų 20 000 gavus ir laiminga gyvenus, o dabar... Visgi gal ne druskos šoviniai tai buvo, jei Arvydo duoti g.gif Pagal viską sės ji, nes juk Jogaila su Zigizmundu žino, kad konfliktavo ji su Ruginiu. Net pirštinių neapsimovė šautuvą grabaliodama...
O kaip jums Antano skrydis? Tai čia tipo suprast turim, kad iki Amerikos skris visgi unsure.gif doh.gif
Atsakyti