Įkraunama...
Įkraunama...

GIMINĖS.po 20 metų

Bet idomu kada vel prades gimines rodyti g.gif Greit parode tas 12 seriju ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai greitai praėjo tos 12 serijų... Gal vėl pratęsimas bus g.gif Aš visgi turėjau viltį, kad parodys Zelčių nors trumpam.. ax.gif Su Antanu neaišku liko. Gal jis žus? Nes gi Ela rašė apie tuos debesis nuo ugnikalnio, sakė saugotis labai.. O Jurga tai susigadino gyvenimą, vargšė sad.gif
Atsakyti
nesuprtau. cia paskutine serija buvo??? blink.gif kaip greit baigesi, tik pora seriju galejau pamatyti unsure.gif
Atsakyti
Aš kažkodėl nemanau, kad dar bus. Nebent kitas režisierius perims. Pažiūrėkit kaip šis suseno, kokie tempai teliko. Juk per anas serijas per vieną seriją 15 įvykių parodydavo, o dabar...
Atsakyti
As manau, kad bus ax.gif Manau, kad ne tik del rezisieriaus tokie tempai, bet del biudzeto, o gal stengiasi kuo geriau padaryt, bet taip ne labai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 23, 15:40)
Aš kažkodėl nemanau, kad dar bus. Nebent kitas režisierius perims. Pažiūrėkit kaip šis suseno, kokie tempai teliko. Juk per anas serijas per vieną seriją 15 įvykių parodydavo, o dabar...

Manau, kad įvykių kiekis per seriją niekaip nesisieja su režisieriaus senumu.. ax.gif Dažniausiai scenarijų juk kiti žmonės rašo jei neklystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 05 23, 16:25)
Manau, kad įvykių kiekis per seriją niekaip nesisieja su režisieriaus senumu.. ax.gif  Dažniausiai scenarijų juk kiti žmonės rašo jei neklystu ax.gif

Scenarijų pagrinde rašo B.Bušma, bet Vosylius prie scenarijaus kūrimo irgi nemažai prisideda.
Ai, man tai visai patinka tas lėtumas, nedidelis kiekis įvykių, daug gamtos vaizdų, kažkaip jei veiksmas būtų intensyvus gal net nelabai ir žiūrėtusi, nes itin primintų visus kitus lietuviškus serialus...
Beje, gal kas bandėt rašyt į LRT ir klaust ar bus kuriamas serialas toliau?
Atsakyti
jau baigesi? blink.gif buciau kitaip paskutine serija ziurejus biggrin.gif o dabar suintrigavo su tuo (varda pamirsau) kur tam name vaikinas pasiule savo pinigus ir kazka apie jausmus lyg pradejo sneket, dabar vel po suvio kaip ir nieks neaisku, nes galejo tik suzeisti ji
nu vienu zodziu nesamone doh.gif
Atsakyti
Deresa. Mikas? g.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2011 05 24, 08:59)
Deresa. Mikas? g.gif  mirksiukas.gif  ax.gif

taip,tas vaikinas Mikas
Atsakyti
Kaip man patinka serialas Giminės, kokia nostalgija. unsure.gif Kažin ar galima kur nors internete pažiūrėti šio serialo? g.gif
Atsakyti
Matėt penktadienį Labam Ryte dalyvavo režisierius S.Vosylius! Sakė, kad po kelių savaičių vėl pradės filmuoti "Gimines", šįkart 8 serijas ir, ko gero, džiugiausia naujiena - seriale vėl filmuosis Regina Arbačiauskaitė! Taip laukiu naujų serijų... wub.gif
Atsakyti