Įkraunama...
Įkraunama...

GIMINĖS.po 20 metų

QUOTE(Black_white @ 2011 06 06, 17:22)
Matėt penktadienį Labam Ryte dalyvavo režisierius S.Vosylius! Sakė, kad po kelių savaičių vėl pradės filmuoti "Gimines", šįkart 8 serijas ir, ko gero, džiugiausia naujiena - seriale vėl filmuosis Regina Arbačiauskaitė! Taip laukiu naujų serijų...  wub.gif

vel ziema rodys vasaros vaizdus smile.gif

ai man ta aktore nepatinka, gali ir nerodyt irnesakyk.gif
Atsakyti
O kokios džiugios žinios bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif gal kuri gali patarti,kur as galeciau perziureti ar atsisiusti 11 ir 12 serijas? dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
reiks vasarą peržiūrėti serijas, o dėl naujų serijų, tai super, bet mažai kuria.
Atsakyti
Jau nuo gruodžio 5 dienos pirmadieniais ir antradieniais 18:45 val. rodys pačias naujausias (šią vasarą filmuotas) "Giminių" serijas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2011 11 29, 17:14)
Jau nuo gruodžio 5 dienos pirmadieniais ir antradieniais 18:45 val. rodys pačias naujausias (šią vasarą filmuotas) "Giminių" serijas wink.gif

Super naujienos bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naujiena super, bet tik ne laikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 11 29, 20:01)
Naujiena super, bet tik ne laikas unsure.gif

man irgi laikas netinka,bet gal bus kartojimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2011 11 29, 20:17)
man irgi laikas netinka,bet gal bus kartojimai mirksiukas.gif

Penktadienio vidurnaktį man irgi nelabai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 11 30, 18:09)
Penktadienio vidurnaktį man irgi nelabai tinka biggrin.gif

Manau, kad bus internete arba kaip ir dabar rodys ir sestadieni 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2011 11 30, 20:36)
Manau, kad bus internete arba kaip ir dabar rodys ir sestadieni 4u.gif  smile.gif

Gaaal smile.gif Bet man kažkaip labai tikdavo sekmadienio vakarais, kai jį rodydavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 11 30, 22:52)
Gaaal smile.gif Bet man kažkaip labai tikdavo sekmadienio vakarais, kai jį rodydavo rolleyes.gif

ir man-tokia relaksacija po savaitgalio prieš darbą,ritualas su arbatos puodeliu po vonios smile.gif
Atsakyti