Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

QUOTE(aurole1 @ 2011 07 28, 14:05)
tai tada reikia taip suprasti, kad visi kas atsidure pries jus yra soc remtini, vienisi ir t t
tai kaip tada tiketis isvis pakliuti i darzeli kuris vos ne kieme?

pagal direktorės žodžius taip ir reiktų suprasti. Ji mums tą patį pasakė, kad prieš mus eilėje soc. remtini, vienišų tėvų vaikai, iš praeitų metų likę ir kad mūsų vaikas gimęs vėlai (ko pasekoje automatiškai gaunasi, kad vaiką užrašėme jau antroje metų pusėje). Bet tikrai toks įspūdis susidaro, kad Pašilaičiuose vien soc. remtini ir gyvena blush2.gif Mums darželis irgi šalia, nereik net per gatvę eiti, bet deja, nepakliuvome. Dabar gal net ir džiaugiuosi, bet iš pradžių tikrai pykau ir niršau, kaip čia dabar , darželiui priklausom, o nepapuolėm rolleyes.gif (Vyras net juokavo, negi reik išsiskirti, kad vaikas į darželį papultų blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Šardonė @ 2011 07 28, 18:20)
pagal direktorės žodžius taip ir reiktų suprasti. Ji mums tą patį pasakė, kad prieš mus eilėje soc. remtini, vienišų tėvų vaikai, iš praeitų metų likę ir kad mūsų vaikas gimęs vėlai (ko pasekoje automatiškai gaunasi, kad vaiką užrašėme jau antroje metų pusėje). Bet tikrai toks įspūdis susidaro, kad Pašilaičiuose vien soc. remtini ir gyvena  blush2.gif Mums darželis irgi šalia, nereik net per gatvę eiti, bet deja, nepakliuvome. Dabar gal net ir džiaugiuosi, bet iš pradžių tikrai pykau ir niršau, kaip čia dabar , darželiui priklausom, o nepapuolėm  rolleyes.gif (Vyras net juokavo, negi reik išsiskirti, kad vaikas į darželį papultų  blush2.gif )

na jums gerai, kad kitame darzelyje vieta gavote, o mes klaida padarem, nes pries tai i gabijele dar buvom nueje tai net nerase, nes pasake kad rasytume vaika ten kur priklauso.tai ir uzrasem tik i aitvara.kazkaip nemanem kad nuo gimimo per 2 metus vaikas net nepaklius,o jei butume rase ten kur maziau laukianciu vaikuciu, kad ir toliau.gal butu kitaip.dabar net i suderve uzrasem, kur kuriasi naujas darzelis, bet ir ten jau sake nemzai prasymu yra ir neaisku kiek tu grupiu suformuos.o kas liecia del aitvaro tai manau pati direktore nesazininga siuo etvlgiu, nes mes birzelio gale nunesem irgi pazyma del prioriteto, o kai paskambinau pasake kad pas mus jau grupes sudarytos,nors neturejo teises iki liepos 1 d.bet yra kaip yra, apskambinau visus .teisiskai vienaip, bet pries veja nepapusi.galiu as dar metus namie pabut, bet norisi kad vaikas lavetu, labai daug ka moka mergyte, bet as ne pedagoge, pagrot nepagrosiu, norisi ir kaledu sventes vaikui darzelyje, bet ka padarysi.blogiausiu atveju galvojam i privatu ,bet valandini,pora kart per savaite, nes kisenes irgi daugiau neleidzia
Atsakyti
QUOTE(aurole1 @ 2011 07 28, 16:05)
tai tada reikia taip suprasti, kad visi kas atsidure pries jus yra soc remtini, vienisi ir t t
tai kaip tada tiketis isvis pakliuti i darzeli kuris vos ne kieme?

pagal viska taip iseina.

kaip pakliuti, nezinau, nes ji sir musu kieme biggrin.gif bet mes nepakliunam. Tragikomedija su darzeliais.
Atsakyti
QUOTE(aurole1 @ 2011 07 28, 17:19)
[...]o kas liecia del aitvaro tai manau pati direktore nesazininga siuo etvlgiu, nes mes birzelio gale nunesem irgi pazyma del prioriteto, o kai paskambinau pasake kad pas mus jau grupes sudarytos,nors neturejo teises iki liepos 1 d.bet yra kaip yra, apskambinau visus .teisiskai vienaip, bet pries veja nepapusi.galiu as dar metus namie pabut, bet norisi kad vaikas lavetu, labai daug ka moka mergyte, bet as ne pedagoge, pagrot nepagrosiu, norisi ir kaledu sventes vaikui darzelyje, bet ka padarysi.blogiausiu atveju galvojam i privatu ,bet valandini,pora kart per savaite, nes kisenes irgi daugiau neleidzia

Puikiai suprantu Jūsų situacija 4u.gif Man savivaldybėje pasakė, kad iki birželio 1 d. turėjo būti parašyti tėvų pranešimai ar vaikas lankys darželį ar ne ir pristatyti savivaldybės tvirtinimui, bet Aitvaro direktorė tik birželio 8d. paskelbė papuolusių vaikučių sąrašą (bent man taip sakė,kai nuo skambinėjau gegužės mėn. ir klausinėjau kada gis bus tie sąrašai). Ir kai galiausiai paskambinau tą dieną, pasakė kad nepapuolė ir kad ieškotume kito darželio (ir ,žinoma, buvo ta padi dainelė, kad labai daug remtinų vaikų, kad vienišų tėvų vaikų). Tad nuėjus į kitą darželį (taip pat pašilaičiuose), išvis nebenorėjo priimti mūsų pranešimo, nes jau reikėjo viską padaryt iki birželio 1 d., bet nupasakojus visą situaciją ir plius dar buvom patekusių sąrašuose, priėmė prašymą (tikrai be jokių pakišų). Ačiū gerąjai direktorei. Tai man vienintelė mintis peršasi, kad aitvaro direktorė sukčiauja, meluoja, kad patekusių sąrašai bus vėliau, kai tuo tarpu jie būna ankščiau, neateina tėvėliai parašyt pranešimų ir viskas. O kuriuos "reikia" priimti vaikus, tiems būna paskambinta jau iš anksto. ax.gif Po tokių kalbų, tikrai džiaugiuosi, kad neisim į tą aitvarą.
Atsakyti
Tik gimus vaikuciui, iskart ji uzrasem. Mums sake, kad uzsirasiuju sarase buvom pirmi ar antri,dabar net nepamenu.gyvenam visai salia, net gatves pereiti nereikia. Tikrai jokiu kysiu nenesiau, viskas buvo padaryta tvarkingai.gaila, kad yra tiek salia gyvenanciu vaikuciu, kurie nepakliuvo i si darzeli.
Atsakyti
Mes nepakliuvom i darzeli nuo rudens. Vaikui 2 m ir 2 men , o uzsirasem mazdaug lygiai pries 2 metus
Atsakyti
QUOTE(Saulyte` @ 2011 06 16, 22:37)
man atrodo blogiausia kad savivaldybei nedasyla kad alergisku vaiku yra pakankamai nemazai jiem reikia arba viso darzelio arba grupi bent 5 rajonuose

thumbup.gif drinks_cheers.gif kaip supratau niekas cia neatsizvelgia i ligos sunkuma schmoll.gif
Atsakyti
pavyzdžiui mano vaiką nebe taip beria ir aš norėjau į paprastą grupę, bet man pasakė, kad tada stočiau iš naujo į eilę, todėl palikau alergiškų eilėje... sistema... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salta saule @ 2011 08 09, 23:31)
pavyzdžiui mano vaiką nebe taip beria ir aš norėjau į paprastą grupę, bet man pasakė, kad tada stočiau iš naujo į eilę, todėl palikau alergiškų eilėje... sistema...  doh.gif

O mes tik gimus uzsirasem i paprasta, juk kadangi apie jokius sveikatos sutrikimus ir zinoti negalejom. O dabar vaikas vemia nuo morku-bananu, nors kraujas jokiu alergiju nerodo. Tai mums pasiule is naujo stot i eile pas alergiukus doh.gif Tai t.p. lauksim eiles i paprasta grupe, kazkaip stengsimes patys saugotis unsure.gif
Atsakyti
mano dukte irgi lankys si lopseli. As tik nesuprantu, kodel i si lopseli nera ivedinejami nauji vaikuciai po truputi, o visi turi pasirodyti rugsejo 1d. paskambinus i darzeli, man buvo atsakyta, kad gauti tokie nurodymai. Tuo tarpu pasiskambinau i svietimo skyriu Vilniaus savivaldybeje, man paaiskino, kad taip daryti negalima, kad lopselinukams adaptacijos laikotarpis yra privalomas. Parasiau emaila i darzelio rastine, lauksiu, ka jie atsakys.
Atsakyti
QUOTE(monikamamyte @ 2011 08 18, 15:12)
mano dukte irgi lankys si lopseli. As tik nesuprantu, kodel i si lopseli nera ivedinejami nauji vaikuciai po truputi, o visi turi pasirodyti rugsejo 1d. paskambinus i darzeli, man buvo atsakyta, kad gauti tokie nurodymai. Tuo tarpu pasiskambinau i svietimo skyriu Vilniaus savivaldybeje, man paaiskino, kad taip daryti negalima, kad lopselinukams adaptacijos laikotarpis yra privalomas. Parasiau emaila i darzelio rastine, lauksiu, ka jie atsakys.

sitam darzely is vis savos taisykles wink.gif ne taip kaip visur, mano vyresnelis ten ejo tai zinai ka sakau
Atsakyti
to monikamamyte

neseniai skambinau i si darzeli suzinoti, kaip gi viskas yra su ta adaptacijos tvarka. Man buvo paaiskinta, kad grupe prades dirbti tik nuo rugsejo 1 d., kuomet vaikuciai ateis, pasibus keleta valandeliu su teveliais, o paskui jau grupeje bus nuspresta, kaip ir kada koks vaikutis po truputi prades eiti i darzeli. Zinau, kad kiti darzeli pradeda dirbti anksciau, bet siame darzelyje atnaujinamos grupes, tad darbas prasides rugsejo 1 d.
labai baisu isleisti savo vaikucius i nauja darzeli, bet reikia tiketis paties geriausio!
Atsakyti