Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Sveikos mergaites 4u.gif nepaprastai smagu kad atradau sia tema ax.gif daug geru patarimu ir inform.

Esu pasimetus del kokio spalvinio tipo esu blush2.gif doh.gif kartais galvoju kad esu light spring o kartais kad light summer g.gif

Cia keletas mano foto http://public.fotki.com/gabriele82/as/ slaptazodis : spalvinis tipas

Mano akys kartais zalios,kartais pilksvos,oda sviesi turi rozinio atspalvio tongue.gif visada galvojau kad mano naturalus plaukai pilki,bet kai paziuriu nedazytu nuotraukas...jie turi auksinio atspalvio g.gif zodziu esu visai pasimetus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamboske: 18 kovo 2011 - 14:35
QUOTE(raami @ 2011 03 18, 07:55)
Kokia čia spalvą matot? Čia tikriausiai šilta g.gif Ar tiktų soft summer tipui?
user posted image

Manau, kad soft tiktų 4u.gif

Aš pavasariui beveik susirinkau sporto kapsulę (važinėti dviračiu), įšėjimo kapsulę (dirbu namie, tai išeinu į svečius, į miestą, į kavines), o proginė turbūt visiems laikams tiktų, tai nežinau, ar ką keisiu g.gif Nors dar kelių daiktelių trūksta, dar juos susipirksiu (arba ne biggrin.gif) ir parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 18 kovo 2011 - 14:44
QUOTE(bamboske @ 2011 03 18, 15:21)
Sveikos mergaites  4u.gif nepaprastai smagu kad atradau sia tema  ax.gif  daug geru patarimu ir inform.

Manau, kad light spring, nes ta turkio tai fantastiškai tinka smile.gif
QUOTE(groovy @ 2011 03 18, 15:41)
ir parodysiu smile.gif

Oi laukiam laukiam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 18, 14:56)
Manau, kad light spring, nes ta turkio tai fantastiškai tinka  smile.gif

Ane g.gif o as Spring atstoves visad isivaizdavau "siltesnes" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 18, 16:01)
Ane g.gif o as Spring atstoves visad isivaizdavau "siltesnes" doh.gif

Na, galiu ir klysti ax.gif
Man pasirodė, kad ta turkio tinka daug labiau, nei pvz blyškiai mėlyna pirmoj foto, tamsiai mėlyna 4 foto..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 18, 14:12)
Na, galiu ir klysti  ax.gif
Man pasirodė, kad ta turkio tinka daug labiau, nei pvz blyškiai mėlyna pirmoj foto, tamsiai mėlyna 4 foto..

Visai pasimetus esu...visada galvojau kad smelio spalvos man netinka schmoll.gif
Nes pagal sia programa light spring http://www.prettyyourworld.com turi tikti smelio spalvos doh.gif

Zodziu as nei kate nei suo...kaip koks katasunis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2011 03 18, 17:44)
Visai pasimetus esu...visada galvojau kad smelio spalvos man netinka  schmoll.gif
Nes pagal sia programa light spring http://www.prettyyourworld.com turi tikti smelio spalvos  doh.gif   

Zodziu as nei kate nei suo...kaip koks katasunis  biggrin.gif

Kažkurioj foto buvo smėlinė maikutė, visai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2011 03 18, 17:44)
Visai pasimetus esu...visada galvojau kad smelio spalvos man netinka  schmoll.gif
Nes pagal sia programa light spring http://www.prettyyourworld.com turi tikti smelio spalvos  doh.gif   

Zodziu as nei kate nei suo...kaip koks katasunis  biggrin.gif

Nu man irgi atrodo, kad labiau pavasaris nei vasara ax.gif

O vat čia man atrodo puikus rūbų kapsulės pavyzdys. Drabužėliai dažnai tie patys kartojasi, bet kiek puikių, stilingų derinių, nors patys drabužiai gana paprasti, nesudėtingo kirpimo ar fasono, neįantrūs tokie. O ir spalvos puikiai dera. Įvaizdis išbaigtas visokiais subtiliais akcentais. na gal stilius kažkam ir nepatiks, bet tai puikus pavyzdys kaip iš pirmo žvilgsnio nuobodūs drabužiai gali nenuobodžiai atrodyti teisingai suderinus.
Spalvų paletė man atrodo labai tinkanti vasaroms, ypatingai šaltam potipiui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 19 kovo 2011 - 09:51
bamboske keista kad smėlinė netinka...
man tu irgi pavasaris 4u.gif
kaip tik turkio ir smėlinės spalvos koliažas ant akių papuolė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, o kam baklažano spalva tinka? g.gif
Prisidėjau prie veido, nu man visai nieko...
Atsakyti
Kaip rašo kai kas, baklažano, šviesi rožinė, tikroji raudona ir mėlynosios eglės spalva tinka visoms 4u.gif
Atsakyti
O dramblio kaulo (ivory) kam tinka?
Atsakyti