Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

O sakykit, YVOS naujoji nare Ieva Stasiuleviciute - kokio tipo?

http://www.fotobanka...x...h/Dragūnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalauskiene: 17 kovo 2011 - 15:44
Merginos, negavau ats. dėl spalvinio tipo nustatymo per AZ. Būtų labai idomu sužinot kas ir kaip. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 03 17, 16:20)
Merginos, negavau ats. dėl spalvinio tipo nustatymo per AZ. Būtų labai idomu sužinot kas ir kaip. Ačiū  4u.gif

Tai kas cia tik Dontstop teikia tokias paslaugas lyg biggrin.gif thumbup.gif
Pasiklausk jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 03 17, 15:44)
O sakykit, YVOS naujoji nare Ieva Stasiuleviciute - kokio tipo?

ka ten suprasi su tom olialia, be špakliaus į gatvę neina, be to soliariume sedi pastovei, jų tipas olialia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 17, 19:33)
ka ten suprasi su tom olialia, be špakliaus į gatvę neina, be to soliariume sedi pastovei, jų tipas olialia biggrin.gif

lotuliukas.gif

Kaip jus moteros randate klasikines kelnes? Kur perkat? Apejau kelias parduotuves, issigandau, kad niekad nerasiu. Pilna prisiuta is blizgiu audiniu blink.gif , modeliai man netinka, nelieknas slaunis isryskina, tai dar kas..
Atsakyti
paletes po 27,50 eurus...
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 17, 18:06)
Tai kas cia tik Dontstop teikia tokias paslaugas lyg biggrin.gif  thumbup.gif
Pasiklausk jos mirksiukas.gif

ačiū už patarimą, pasinaudosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 17, 19:33)

na va atrastas naujas spalvinis tipas lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Malena @ 2011 03 17, 19:41)
Kaip jus moteros randate klasikines kelnes? Kur perkat? Apejau kelias parduotuves, issigandau, kad niekad nerasiu. Pilna prisiuta is blizgiu audiniu blink.gif , modeliai man netinka, nelieknas slaunis isryskina, tai dar kas..

as tai klasikines kelnes pirkau skuduryne bet tikrai neblogas radau ir neblizgi medziaga buvo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 17 kovo 2011 - 22:18
QUOTE(Malena @ 2011 03 17, 19:41)
Kaip jus moteros randate klasikines kelnes? Kur perkat?

Pas mane internetinis skudurynas tongue.gif vadinasi ebay bigsmile.gif

Kokia čia spalvą matot? Čia tikriausiai šilta g.gif Ar tiktų soft summer tipui?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 18, 07:55)
Pas mane internetinis skudurynas tongue.gif  vadinasi ebay bigsmile.gif

Kokia čia spalvą matot? Čia tikriausiai šilta g.gif Ar tiktų soft summer tipui?
user posted image

šiltą pudros, labai gražią ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 18 kovo 2011 - 08:34
Aš klasikines kelnes perku Mosaik, PTA parduotuvėse.Su nuolaidų kortele galima nupirkti už 80-90Lt.O kokybė tikrai tikrai gera.Vienas pirkau juodas su trupučiu elastano PTA parduotuvėje nu niekaip negaliu atsidžiaugt.Ir vasarai pirkau su kantu.Irgi patenkinta.neesu ir aš iš tų idealių proporcijų gamos, bet savo dydžiui radau.
Atsakyti
Merginos noriu patarimo.Sakykit ar light sumer tiktų ši skarelė?Kokios čia vyrauja spalvos?Šiltos ar šaltos?Čia išpeštas linas.Niu jau taip gražu kad noriu.Jei tos spalvos netinka gal galėtumėt patart kokios tiktų man prie kolorito taip sakant.O gal iš vis lino spalva mūsų tipui nelabai?Niu bet jai kaip gražu kad noriu.Tadu paprašyčiau kitos spalvos kad išpieštų.Bet vis tiek noriu su jumis pasitarti.
user posted image
Papildyta:
Foto kažkodėl nerodo, bandau dar kartą
user posted image
Atsakyti