Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Sophi @ 2011 03 13, 11:14)
Ką turit galvoj mirksiukas.gif

Kaip sekasi kurti eko-garderoba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 19, 20:37)
Kaip sekasi kurti eko-garderoba?  blush2.gif

Eko tai ekologiska lotuliukas.gif
As su bateliais pastrigus labai. Nera parduotuvese nieko grazaus schmoll.gif
Atsakyti
obuoliukems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 19, 20:00)
O dramblio kaulo (ivory) kam tinka?

matyt toms kurių toks veido odos atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 19, 21:14)

man šitas aprašymas daugiau trikampiui, o ne obuoliui - platūs pečiai, didelė krūtinė g.gif
o kaip rengtis, kai pečiai siauri, krūtinė nedidelė, o pilvukas atsikišęs?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 20, 09:02)
man šitas aprašymas daugiau trikampiui, o ne obuoliui - platūs pečiai, didelė krūtinė  g.gif
o kaip rengtis, kai pečiai siauri, krūtinė nedidelė, o pilvukas atsikišęs?

Mano normalus, neplatus ir nesiauri peciai, turtai 75D, pilvukas po turtais pasleptas, atsikisusiu nepavadinsi, bet vistiek gadina man gyvenima ir as obuolys skaitausi smile.gif
Sie patarimai gan griezti, manau skirti tikrai pilnoms moterims, man kai kas is ivardintu kaip nenesiotinu puikiai tinka, nes pagal KMI antsvorio neturiu.
Zodziu, radau straipsni kazkiek i tema ir imeciau, pomidorai neuzmetykite, ne as ji rasiau 000189.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tylu čia ax.gif Dar pakankinsiu savo klausimais blush2.gif

Ar jums taupe spalva dera prie pilkos? Pažiūrėjau, kad batų daug daugiau yra taupe spalvos ax.gif O aš pasirinkau bazinę spalvą pilką. Man kaip ir nieko žiurisi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 22 kovo 2011 - 13:50
QUOTE(raami @ 2011 03 22, 13:50)
Sveikos 4u.gif

Ar jums taupe spalva dera prie pilkos? Pažiūrėjau, kad batų daug daugiau yra taupe spalvos ax.gif O aš pasirinkau bazinę spalvą pilką. Man kaip ir nieko žiurisi g.gif

man tinka, bet šalia norisi ryškesnės spalvos aksesuarų. pirma mintis - vyno raudona, vyšninė, baklažano violetinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 22, 13:54)
man tinka, bet šalia norisi ryškesnės spalvos aksesuarų. pirma mintis - vyno raudona, vyšninė, baklažano violetinė  smile.gif

Tai kita bazinė spalva burgundine smile.gif. Prie jos man taupe irgi tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 22, 14:50)
Sveikos 4u.gif

Vasaros tipui, pvz, labai rekomenduojama visą outfit'ą sudaryt tos pačios ar panašių spalvų, nes reikia vengt kontrastų. Tokiu atveju, manau, kad taupe ir pilkos derinys pasiteisina smile.gif
user posted image

Žiemos tipui, berods ir rudens (bent jau deep) priešingai outfit'ą reikia sudarinėti kontrasto principu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 kovo 2011 - 14:01
Man pavasariui liko nusipirkti pilką paltuką (nes turiu rudą blush2.gif), juodas balerinkes (vis dėlto nusprendžiau juodas, nors dar gal pilkas rasiu fainas), rožinį megztuką ir gal juodus džinsus paįvairinimui, nes tik vienus nutrintus mėlynus turiu. Taip pat reikia susisiaurinti megztuką ir pasitrumpinti džinsus, ir galėsiu rodyti kapsules 4u.gif

Gal kur užmatėte pilkų paltukų, gal net lietpalčio reiktų ieškot g.gif Taip pat balerinkių paprastų, odinių, be visokių pagražinimų, juodu arba pilkų? O megztukų yra rožinių švelniai, ar kitos spalvos parduotuvėse šį pavasarį vyrauja? Senokai buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 03 22, 15:04)
Man pavasariui liko nusipirkti pilką paltuką (nes turiu rudą blush2.gif), juodas balerinkes (vis dėlto nusprendžiau juodas, nors dar gal pilkas rasiu fainas), rožinį megztuką ir gal juodus džinsus paįvairinimui, nes tik vienus nutrintus mėlynus turiu. Taip pat reikia susisiaurinti megztuką ir pasitrumpinti džinsus, ir galėsiu rodyti kapsules 4u.gif

Gal kur užmatėte pilkų paltukų, gal net lietpalčio reiktų ieškot g.gif  Taip pat balerinkių paprastų, odinių, be visokių pagražinimų, juodu arba pilkų? O megztukų yra rožinių švelniai, ar kitos spalvos parduotuvėse šį pavasarį vyrauja? Senokai buvau blush2.gif

Aš šiam pavasariui kažkaip nebeturiu nei vieno sijono, turimus įdėjau į pardavimą blush2.gif Taip pat kiek vėliau reikės kažkokių batelių, maždaug tokių rolleyes.gif

Plosčiuko nusprendžiau nepirksiu, nors radau kokio norėjau - Asia shop, 50 lt, visų spalvų, iki kelių ir tik užpakaliuką dengiantys, dėl kokybės nieko negaliu pasakyti ax.gif

Paltukų pilkų ir tamsiai mėlynų labai gražučių, trumpučių, liekninančių 2 dydžiais biggrin.gif , tiesa, languotų, yra Vero modoje, 130 lt, šitie iš visų parduoituvių patiko labiausiai 4u.gif

Balerinkes siūlyčiau imti spalvotas, juk pavasaris smile.gif
Atsakyti