Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana, turėjau pernai dryžuotą polo maikutę bigsmile.gif

Tarja, ne paslaptis, pirkau iš žmogaus per manodrabužiai.lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2011 04 13, 11:19)
Su kaspinu? Tai gal tada nieko visai bigsmile.gif
Tas piiirmas, rankų darrrbo, spalvos nerealios smile.gif
O aš pastebėjau, kad polo marškinėliai gerai vasarai, nes su kardiganais jos ne taip gerai žiūrisi, trukdo kalnierius blush2.gif Arba kai reikia po bliuzonu pasikišt kokiu sportiniu doh.gif

Taip, kaspinas toks ale šilkinis (pati maikutė medvilninė).
Ačiū, malonu girdėt smile.gif Tokių siūlų ilgai ieškojau ir kai pagaliau radau, vis tiek likau nepatenkinta biggrin.gif Pilka šiek tiek neša į žalią, rožinė kiek ryškoka, norėjau visai blyškios... Bet anyway, kardiganas vis tiek daug nešiojamas, kaip tik su ta palaidine su kaspinu po apačia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 04 13, 10:19)
O aš pastebėjau, kad polo marškinėliai gerai vasarai, nes su kardiganais jos ne taip gerai žiūrisi, trukdo kalnierius blush2.gif Arba kai reikia po bliuzonu pasikišt kokiu sportiniu doh.gif

As kadangi svarkus nesioju, tai man patinka, o kai nusimeti svarka lieka toks pusiau laisvas stilius. Ir prie klasikiniu sijonu neblogai ziurisi.
Be to kardiganai man netinka g.gif arba isikalbejau sita. Ar 8-niukems tinka kardiganai? Man kazkodel atrodo, kad ne g.gif
Atsakyti
Shana, man atrodo, kardiganai tinka visoms smile.gif Juk jų skirtingų modelių būna, skirtingo ilgio.. Galima kažką priderinti
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 13, 10:32)
Shana, man atrodo, kardiganai tinka visoms  smile.gif  Juk jų skirtingų modelių būna, skirtingo ilgio.. Galima kažką priderinti

O koks tinka vidutinio ugio astuoniukems su trumpu liemeniu ir dideliais (.)(.) biggrin.gif ?
Nes man atrodo kad jie mane visi bent vienu dydziu platina ir pabrezia papus, ko visai nenoriu doh.gif
Atsakyti
Šito nežinau, bet aš nešioju M dydžio drabužius, esu 1,69 m ūgio, krūtinė B, esu kriaušė ir tiesiog nebegaliu be klasikinių kardiganų, na, tokių:

user posted image

Vakar Vero Modoj nusipirkau džinsus, kurie bent kažkiek padoriai ant manęs atrodo, t. y., šlaunys dar ne tokios stoooros atrodo doh.gif Nes jei lauksiu, kol sukūsiu ir įtilpsiu į senus, tai visai neturėsiu, ką nešiot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 14 balandžio 2011 - 09:54
QUOTE(dontstop @ 2011 04 13, 09:04)
Tai tiek  smile.gif 

Viskas tinka, apgalvota 4u.gif. Nors stilius irgi ne mano.
Man truksta batelių, norisi ne sportinių o dailesnių. Maikučių man irgi norėtusi kitokių. Paskui įkelsiu kokias aš renkuosi, paprastos, bet su kokiu aksesuaru gali ir išeigai naudoti.
Aišku čia skonio ir amžiaus reikalas mirksiukas.gif. Jaunam, gal tokios ir tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 04 14, 10:55)
Paskui įkelsiu kokias aš renkuosi, paprastos, bet su kokiu aksesuaru gali ir išeigai naudoti.
Aišku čia skonio ir amžiaus reikalas mirksiukas.gif. Jaunam, gal tokios ir tinka 4u.gif

Raami, laukiu pavyzdžių smile.gif Aš nelabai jauna jau blush2.gif
Atsakyti
Mano maikučių stilius smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 04 14, 09:53)
Šito nežinau, bet aš nešioju M dydžio drabužius, esu 1,69 m ūgio, krūtinė B, esu kriaušė ir tiesiog nebegaliu be klasikinių kardiganų, na, tokių:

user posted image

As irgi nesioju M, esu centimetru zemesne ir krutine D. Man atrodo kad visi kardiganai dar pabrezia krutine, ko visai nesiekiu, nes ir taip kartais kelnes perku 1 dydziu mazesnes nei virsu. Turiu pvz kelniu 36 dydzio, o apie virsu 36 tai net nesvajok lotuliukas.gif
Na toks kaip tu idejai tai dar ne, jis toks plonas ir priglundantis, bet dauguma kardiganu man nea schmoll.gif

QUOTE(raami @ 2011 04 14, 09:55)
Man truksta batelių, norisi ne sportinių o dailesnių.

Man irgi truktu, bet cia gal labai nuo gyvenimo budo priklauso g.gif

Vakar nusipirkau batelius, radau liuks tokia pilksvai/smeline spalva, prie visko tiks beveik. Padarysiu foto tai imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar viena. Tik neišlygintos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Man atrodo palaidinukes kurias ikele Raami labai universalios, tinka ir prie dzinsu ir prie svarko ir prie klasikinio sijono rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 04 14, 10:06)
Man irgi truktu, bet cia gal labai nuo gyvenimo budo priklauso g.gif

Vakar nusipirkau batelius, radau liuks tokia pilksvai/smeline spalva, prie visko tiks beveik. Padarysiu foto tai imesiu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nuo gyvenimo būdo, stiliaus, skonio. Čia gi ne kritika, tik nuomonė mirksiukas.gif Man jei reikia patogių, tai aš balerinas nešioju.

Lauksim rolleyes.gif
QUOTE(Shana @ 2011 04 14, 10:18)
Man atrodo palaidinukes kurias ikele Raami labai universalios, tinka ir prie dzinsu ir prie svarko ir prie klasikinio sijono rolleyes.gif

Tikrai taip. Einu ir į darbą ir laisvalaikiu dėviu. Bet irgi gal kam jos nuobodžios gali atrodyti.
Atsakyti