Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 04 14, 10:53)
Šito nežinau, bet aš nešioju M dydžio drabužius, esu 1,69 m ūgio, krūtinė B, esu kriaušė ir tiesiog nebegaliu be klasikinių kardiganų, na, tokių:

Groovy, o kriaušytėms tokie tinka? Kažkaip visada galvojau, kad ne, todėl nė vieno neturiu, o man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 04 14, 10:06)
dauguma kardiganu man nea schmoll.gif

Hm, aš irgi bandymų ir klaidų metodu nustačiau, kad mano figūrai ( 8-kė) sunku rasti tinkamą kardiganą.
Turiu vos kelis ir nešioju arba dailiai prigludusius arba šiek tiek ilgesnius ir laisvesnius, bet tada jų nesusegu ir būtinai po apačia rengiuosi aiškiai įliemenuotas sukneles ar pan. Laisvo silueto rūbai plačiu liemeniu tokiai figūrai netinka mirksiukas.gif

Atsakyti
Na, nežinau, mano taip labai akivaizdžiai nesimato, kad kriaušė (tik iš leškų, kurios akivaizdžiai neproporcingai storos doh.gif ), tai tokius paprastus net tris turiu ir paprastomis maikutėmis trumpomis rankovėmis po apačia nešioju juos visus pakeisdama. Fantastiškas dalykas, labai universalus thumbup.gif Na, greitai parodysiu, jau reikia pradėti man fotografuoti, kol ateis likusieji kapsulės daiktai iš užsienio.

Aišku, kai kam tai pasirodys nuobodu, bet baisiai universalu, nes tas pats megztukas su kad ir maikute arba kita palaidine po apačia prie laisvalaikio kelnių ar džinsų atrodo dailiai ir paprastai, o prie sijono ar klasikinių kelnių su marškinukais, pvz., po apačia, labai elegantiškai.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 04 14, 11:24)
tai tokius paprastus net tris turiu

drinks_cheers.gif Aš irgi tokių turiu. Ir plonų vilnonių ir medvilninį. Prie visko tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 04 14, 11:12)
Hm, aš irgi bandymų ir klaidų metodu nustačiau, kad mano figūrai ( 8-kė) sunku rasti tinkamą kardiganą.
Turiu vos kelis ir nešioju arba dailiai prigludusius arba šiek tiek ilgesnius ir laisvesnius, bet tada jų nesusegu ir būtinai po apačia rengiuosi aiškiai įliemenuotas sukneles ar pan.  Laisvo silueto rūbai plačiu liemeniu tokiai figūrai netinka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Va va toki plona prigludusi ir as turiu viena, bet mazai nesioju blush2.gif . O vat ilgi man kazkaip ne, as geriau prie sukneles svarka renkuosi g.gif .
Atsakyti
Mano batukai

user posted image
user posted image
user posted image

Spalva realiai tokia, kaip toj nuotraukoje kur ant kojos batas.
Manau man pavasariui bus labai universalus i darba ax.gif
Atsakyti
Puikūs bateliai, o aš taaaaip atpratau kasdien su aukštakulniais vaikščiot, nors gražiau blush2.gif Reikia ir man pasipratint smile.gif Turiu aukštakulnių iš anksčau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 04 14, 13:01)
Puikūs bateliai, o aš taaaaip atpratau kasdien su aukštakulniais vaikščiot, nors gražiau blush2.gif Reikia ir man pasipratint smile.gif Turiu aukštakulnių iš anksčau ax.gif

Cia neaukstas tas kulnas, kokie 5-6 cm, ir dar pats padukas biski pastorintas, tai labai patogu.
As kadangi rengiuosi i darba klasikiniu stilium, tai dazniausiai bent kazkoki kulniuka nesioju ax.gif
Atsakyti
donstop - labai patiko batų, skarelių ir striukės rinkinukas - skaniai žiūrisi biggrin.gif
Ir suknytė labai faina, dėl juodų batų, manau visai tinka jie, tik gal pėtkelnes gerai būtų pasirinkt ką iš suknelės spalvų (pvz.: alyvinę). Aišku, jei batai būtų raudoni su juoda kombinuoti - būt tobula.
Dėl maikučių, man per daug paaugliška tik su drugeliu (gal ant žmogaus kitaip atrodo, bet patiesta mergaitiška truputuką)... visos kitos man visai moteriškos, ir paskutinė žydra labai net 4u.gif
kas nepatiko - džinsai, nemanau kad tie blukinimai puošia, o fasonas toks unisex irgi manau nelabai X-kėms... manau jie turėtų storint, bet kadangi rašei kad pirkai skubos tvarka...

Pastebėjau, kad polo marškinėliai tinka ten kur ir tinka marškiniai, todėl nėra jie tokie neuniversalūs, tik jei juos mėgsti, tai ir megztukus su švarkeliais atitinkamus pasirinkt reiktų, kad kapsulė būtų, ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2011 04 14, 10:45)
Groovy, o kriaušytėms tokie tinka? Kažkaip visada galvojau, kad ne, todėl nė vieno neturiu, o man patinka ax.gif

tinka kriaušytėms tokie, ir dar gali būt iš storesnių siūliukų, kriaušytėms netinka visi laisvi, tiesaus kirpimo, kur ties klubais baigiasi, panašiai tokie user posted image

Megzti rūbai išties tai turi tokią savybę - kuo storesni siūlai ir stambesnis raštas (pynės, koriukai visokie), tuo labiau storina. Todėl galim pastorint ką nori (tarkim krutinę). O didelės iškirptės nors ir atkreipia vyrų dėmesį į krūtis, bet vistiek optiškai atrodo mažesnės, nebent pušint ir apint žiauriai. Todėl manau labai neblogas variantas, koks kardiganas su gilia iškirpte, o apačioj marškinėliai ar palaidinė uždaru kaklu - ir dėmesio neatkreipi, ir optiškai krūtinę sumažini.
Atsakyti
Raami, man nerodo maikučių unsure.gif

Shana, aš galvojau pirkti aukštakulnius batelius (ir galbūt pirksiu), bet žinau, kad bus beveik nenešiojami blush2.gif 90 % mano laiko aš būnu su plokščiapadžiais. Realiai reiktų kedus keisti į kažkokią elegantišką avalynę plokščiu padu, bet vis nesugalvoju, kas tai galėtų būti unsure.gif Balerinos netinka (negražu man ir kojos atrodo drambliškos), kokie nors mokasinai, bačiukai kažkaip irgi nepatinka unsure.gif Tai ir belieka kedai, nors taip, pripažįstu, kad reikia keisti, jau vien dėl to, kad kedai tik prie kelnių tinka, dėl ko beveik nenešiojami sijonai/suknelės, kurios tinka prie figūros kur kas labiau, nei kelnės ax.gif

Dėl kardiganų, toks kaip kažkieno parodytas turėtų visoms figūroms tikti, ne? g.gif Krūtinę vizualiai mažina prasegti, bet 8 -niukėm turbūt būtina pabrėžt liemenį..

Batai labai simpatiški smile.gif

Bytte, smagu, kad patiko smile.gif
Dėl kažkokių spalvotų pėdkelnių - ne mano variantas blush2.gif Blauzdos mano nedailios, stambios, stengiuosi jų neakcentuoti.

Dėl maikučių - supratau, visų nuomonė vieninga, vadinasi, keisiu smile.gif

Džinsai - tikrai storina blush2.gif

Polo aš nelabai mėgstu g.gif Be jokių objektyvių priežasčių. Nepatinka nei ant savęs, nei ant vyro.. Minėjau, kad turėjau pernai vasarą vieną tokią, mažai nešiojau ir atidaviau mamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 14, 14:49)
Polo aš nelabai mėgstu  g.gif  Be jokių objektyvių priežasčių. Nepatinka nei ant savęs, nei ant vyro...

Mano vyrui tai labai tinka vasarą, kai nereikia ant viršaus megztuko. Pradėjau jam net pirkti tokias blush2.gif Man ne taip tinka...
Atsakyti
Shana, labai simpatiški bateliai mirksiukas.gif
tik man atrodo, kad kaspinėliai šiek tiek įpareigoja derinti stilių, aksesuarus.
Raami, man nerodo maikučių  unsure.gif

g.gif Kitaip nemoku įkelti...
Papildyta:
Polo aš nelabai mėgstu  g.gif 

Man irgi nelabai limpa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 14 balandžio 2011 - 15:01