Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Nu bet iš esmės gi jei jau nusistatai sau koki tipa iš tų keturių, tai tie potipiai taaaaip jau baisiai gal ir nėra svarbu, juk tikrai nebus kažkas baisaus jei cool ir soft summer nešios teal (šaltą žalią), nors šita spalva labiau cool priskiriama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 16, 14:13)
Nu bet iš esmės gi jei jau nusistatai sau koki tipa iš tų keturių, tai tie potipiai taaaaip jau baisiai gal ir nėra svarbu, juk tikrai nebus kažkas baisaus jei cool ir soft summer nešios teal (šaltą žalią), nors šita spalva labiau cool priskiriama smile.gif

drinks_cheers.gif Užtenka vieną kartą išsiaiškinti bent ar šilti, ar šalti atspalviai tinka, ir tai jau perversmas drabužinėje bus smile.gif
Atsakyti
Jei bazines rinktis tai taip, bet tos konkrečios potipių spalvytės tai netinka manau. Aš saves išvis kaip vasaros ilgai nesuvokiau, nes labai daug spalvyčių pagal mane net cool summer tipo man netinka. Ir gyvenimas patvirino kad tikrai netinka.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 16, 10:38)
Turbūt aš čia vienintelė dar bebesidėlioju kas prie kurio tipo.

Nevienintelė 4u.gif
QUOTE(bytte @ 2011 03 16, 12:54)
cool summer - nuo šviesiai peleninio atspalvio rudų iki tamsiai rudų (beveik juodų), ir nebutinai pilki, pvz: kašmyro ruda (ten yra gelsvas atspalvis, ir graži man plaukų spalvytė).Tiesa pelenų blondines irgi priskiria prie cool summer, kaip ir žiemoms. Akys gali būti tiek rudos, tiek žalios, tiek mėlynos ar tiesiog pilkos, bet visos jos neturi ryškumo, o kažkokį pilkumą, kaip ir spalvų paletėje. Oda gali būti gana šviesi, kaip ir gana tamsi (juk yra ir tamseodžių vasarų), bet niekada nebūna tokia... kaip čia pasakius... na kaip vasaros balta, ne visai gi balta, o pieno baltumo ar grietinės... vat ir odos baltumas kažkoks toks negrynas. Kad viskas šalta tikrai taip.
Soft nuo cool skiriasi kad turi rudos ochros priemaišų plaukuose, akyse, odoje. Tai toks maišytos spalvinės gamos tipas, joms labai tinka visokios pagedusios slyvos, užšalusios varlės, nenusakomos alyvinės ar kitos sunkiai apibūdinamos spalvos. Jis nebūna nei labai šviesus, nei labai tamsus. Tai nuo vidutinio tamsumo blondinu iki vidutinio tamsumo šatenu plaukų atstovai.
Bet esmę pagauta teisingai, kaip ir apie light summer.
Light - tikrai pačios šviesiausios vasaros, tikros blondinės, mano akimis, nuo pavasario skiriasi tuo kad jų oda šaltesnio atspalvio labiau, ir jų tas šviesumas kažkoks prigesintas, ne toks ryškus.

Ačiū 4u.gif Aš vistiek pasimetus unsure.gif
O jei mano akys žalios ryškios (reiškia cool netinku), o va plaukai tamsiai pilki (reiškia Light irgi netinku). O oda netinka Soft, nes jokio rudo priemaišo nėra... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 16, 14:28)
Ačiū 4u.gif  Aš vistiek pasimetus unsure.gif
O jei mano akys žalios ryškios (reiškia cool netinku), o va plaukai tamsiai pilki (reiškia Light irgi netinku). O oda netinka Soft, nes jokio rudo priemaišo nėra... doh.gif

As irgi nesakyciau kad turiu rudo odos priemaiso (aprasymuose buna keli tipai imanomi gi) bet esu Soft mirksiukas.gif
Atsakyti
na man kilusias dvejones del potipio merginos vieningai atmete - esu light ax.gif na bet vis tiek gi matosi, kuri spalva graziai atrodo, o kuri netinka... man alyvine graziai atrodo, zydra, gerai atrodau ir su saldytu varliu spalva biggrin.gif nes prie akiu dera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 16, 14:37)
As irgi nesakyciau kad turiu rudo odos priemaiso (aprasymuose buna keli tipai imanomi gi) bet esu Soft mirksiukas.gif

Tai gal ir aš soft... g.gif Kokios tavo akys?

QUOTE(vikusituka @ 2011 03 16, 14:47)
na bet vis tiek gi matosi, kuri spalva graziai atrodo, o kuri netinka... man alyvine graziai atrodo, zydra, gerai atrodau ir su saldytu varliu spalva  biggrin.gif nes prie akiu dera  biggrin.gif

Man melsvi atspalviai netinka, o kiek suprantu Light vasarai tai geriausia spalva unsure.gif.

Atsakyti
rammi žalios akys galimos cool potipiui, gi rašiau. O softams rudumas nebūtinai turi būt odoje, gali būt plaukuose, akyse... be to ochra tokia geltona... taip kad ir gelsvumas galimas, ir dar toks rausvumas... jis toks.. nežinau kaip apibūdint... dusty pink vadinamas
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 16, 15:55)
Man melsvi atspalviai netinka, o kiek suprantu Light vasarai tai geriausia spalva unsure.gif.

as oft.man melsvi tinka.. o jus nusiuskit foto dontstop,ir nereiks abejot wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 16, 14:55)
Tai gal ir aš soft... g.gif Kokios tavo akys?

Mano akys blink.gif biggrin.gif Siaip pilksvai melsvos, bet prie tam tikro apsvietimo pasidaro pilksvai zalsvos, ir aplink vyzdi toks ploonas gelsvas apvadelis smile.gif
Bet man melyni tai tinka g.gif

QUOTE(bytte @ 2011 03 16, 14:56)
rammi žalios akys galimos cool potipiui, gi rašiau. O softams rudumas nebūtinai turi būt odoje, gali būt plaukuose, akyse... be to ochra tokia geltona... taip kad ir gelsvumas galimas, ir dar toks rausvumas... jis toks.. nežinau kaip apibūdint... dusty pink vadinamas

As siaip galvojau, kad as cool, ir pagal testus taip gavosi, bet Dontstop sake kad Soft ax.gif
Nors plaukai mano naturalus gelsvumo/siltumo neturi, dabar turi nes dazyti.

Oi zinokit, net pasimeciau, tik dabar pastebejau kad yra Taram-param ir Parparam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 16, 14:56)
rammi žalios akys galimos cool potipiui, gi rašiau.

Jo rasei mirksiukas.gif, bet rašei, kad jos neturi ryškumo, o mano gana ryškios smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 16, 14:55)

visoms vasaroms melsvi - geriausia spalva, juk ji ir yra šaltumo matas. Tai gal tu ne vasara tada unsure.gif
Atsakyti