Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 03 16, 15:15)
visoms vasaroms melsvi - geriausia spalva, juk ji ir yra šaltumo matas. Tai gal tu ne vasara tada unsure.gif

kad vasara tai manau 100% smile.gif

Man žalsvi geriau tinka ax.gif. Gal tada soft, arčiau rudens g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 16, 15:19)
kad vasara tai manau 100% smile.gif

Man žalsvi geriau tinka ax.gif. Gal tada soft, arčiau rudens g.gif

Tau zalsvi labiau tinka del akiu, visom ryzkiai -zaliaakem tinka zalsvi mirksiukas.gif
Pagal visus aprasymus as manyciau, kad busi Soft.
O va as pasigirsiu, kad sita tema sulaike mane sian nuo neapgalvoto pirkinio - pries valanda pamaciau vitrinoje tiek graziu salikeliu spalvotu, spalvu N+ ir jau galvoju uzeisiu, o po to pagalvojau - pradzioj eisiu pasistudijuosiu dar spalvu palete umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 16, 16:06)
Oi zinokit, net pasimeciau, tik dabar pastebejau kad yra Taram-param ir Parparam tongue.gif

Tai jau taip biggrin.gif Tik pamparam retai reiskiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 16, 15:28)
Tau zalsvi labiau tinka del akiu, visom ryzkiai -zaliaakem tinka zalsvi mirksiukas.gif
Pagal visus aprasymus as manyciau, kad busi Soft.
O va as pasigirsiu, kad sita tema sulaike mane sian nuo neapgalvoto pirkinio - pries valanda pamaciau vitrinoje tiek graziu salikeliu spalvotu, spalvu N+ ir jau galvoju uzeisiu, o po to pagalvojau - pradzioj eisiu pasistudijuosiu dar spalvu palete umn.gif

Va aš irgi pradedu taip galvoti smile.gif. Nes visos burgundines gerai atrodo ir kaip bytte rašė neaiškios smile.gif. Tik va užšalusios varlės spalvos neįsivaizduoju tongue.gif
Ar turi kokias bazines spalvas?

Mergaitės o kokiam tipui tinka tamsiai pilka spalva? g.gif
Atsakyti

QUOTE(raami @ 2011 03 16, 15:38)
Va aš irgi pradedu taip galvoti smile.gif. Nes visos burgundines gerai atrodo ir kaip bytte rašė neaiškios  smile.gif. Tik va užšalusios varlės spalvos neįsivaizduoju tongue.gif
Ar turi kokias bazines spalvas?

Mergaitės o kokiam tipui tinka tamsiai pilka spalva? g.gif

Anstesneje temoje buvo labai gera nuoroda su bazinem ir kt spalvom. Turiu lyg namie issisaugojus, bet dabar darbe esu.
Aha, man ta varliu spalva irgi idomi g.gif nors man vistiek netiks, man kazkaip zalios nelabai, nebet tos zalsvai-melsvos ax.gif
Vasarai tinka tamsiai pilka mirksiukas.gif As turiu "baziniu" tamsiai pilku drabuziu. Ir sviesiai pilka man irgi labai tinka tam, na ir melyna rolleyes.gif Kai rasiu butinai nusipirksiu gera navy spalvos kostiumeli.
O chaki vadinama vasarom tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 16, 15:50)
Anstesneje temoje buvo labai gera nuoroda su bazinem ir kt spalvom. Turiu lyg namie issisaugojus, bet dabar darbe esu.

Vasarai tinka tamsiai pilka mirksiukas.gif As turiu "baziniu" tamsiai pilku drabuziu. Ir sviesiai pilka man irgi labai tinka tam, na ir melyna rolleyes.gif Kai rasiu butinai nusipirksiu gera navy spalvos kostiumeli.
O chaki vadinama vasarom tinka? g.gif

Jei netingėsi įmesk mirksiukas.gif
Aš pirmą temą skaičiau, tai ten daug nuorodų buvo, bet pastebėjau, kad kažkiek skiriasi aprašymai kam kokios spalvos tinka doh.gif.
Dėl pilkos, tai visur rašo, kad vasarom vidutinio pilkumo ir šviesi tinka. Tai apie tamsiai pilką neužfiksavau.

Chaki gal rudeniui labiau g.gif

Atsakyti

QUOTE(raami @ 2011 03 16, 15:57)
Jei netingėsi įmesk mirksiukas.gif
Aš pirmą temą skaičiau, tai ten daug nuorodų buvo, bet pastebėjau, kad kažkiek skiriasi aprašymai kam kokios spalvos tinka doh.gif.
Dėl pilkos, tai visur rašo, kad vasarom vidutinio pilkumo ir šviesi tinka. Tai apie tamsiai pilką neužfiksavau.

Chaki gal rudeniui labiau g.gif

Imetu citata is senos temos, ten reik parsisiusti faila, man labai patiko kaip susisteminta, aciu autorei 4u.gif
Paziurejau yra prie Soft'o gan tamsi pilka irgi mirksiukas.gif
Chakis buna toks rudesnis, o buna toks pilkesnis/saltesnis, gal jis ne taip vadinasi teisingai, tik as chakiu vadinu biggrin.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 07, 14:01)
galiu pakartot nuorodas, gal dabar atidaris:
spalviniu tipu lentele

http://www.failai.lt...LENTELE.doc.htm

bazinis garderobas

http://www.failai.lt...OBO_ABC.doc.htm

o pirmam puslapi aisku galima sudet nuorodas kas kurs nauja tema, as nieko pries smile.gif

Atsakyti
šiaip vasaroms tik šviesios spalvos rekomenduojamos, iš ryškesnių - royal blue (tokie ryški, sodri mėlyna) , blue red (panaši į scarlet, tik gal ne tokia šviečianti, nors man atrodo vasaroms ir ši spalva gerai atrodo) ir ta kur jau minėjau teal - mėlinai žalia.
O iš tamsių turbūt geriausiai - tamsi dūmo spalva, grafito, šlapio asfalto, tamsi navy, baklažano.
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Kapsulės sudarymo menais ėmiau domėtis nuo praeitos vasaros. norėjau pirmiausia viką atidžiai išsistudijuoti ir jau imtis priemonių. bet va mano šituos užsibrėžimus laikinai pristabdė nėštumas. tad dabar tik teorine dalim užsiiminėju smile.gif pirmiausia manau atsirinkti spalvinį tipą ir žiūrinėtis audinių, mat man dalį kapsulės pasiūtų. tik va su spalviniu tipu pastrigau g.gif

matau, kad jūs per AZ nustatot, bet kažkaip neatseku, kuri čia specė ax.gif kam būtų galima permest nuotraukyčių?

gal kas esat bandę nusistatyt tipą pas kosmetologą ar pan? kur galima šita padaryt ir už kiek? ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 16, 16:25)
Imetu citata is senos temos, ten reik parsisiusti faila, man labai patiko kaip susisteminta, aciu autorei 4u.gif

Chakis buna toks rudesnis, o buna toks pilkesnis/saltesnis, gal jis ne taip vadinasi teisingai, tik as chakiu vadinu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Tas tai tikriausiai vasarom tinka smile.gif

Aš visdėlto pasilieku prie savo ankščiau išsirinktų bazinių spalvų: pilkos ir burgundinės. Soft vasarai kiek suprantu jos tinka, o ir man jos patinka smile.gif

Pamačiau tokių spalvų sijoną ir neatsilaikiau doh.gif. Gal nelabai baziniui gaederobui rūbas iš dviejų spalvų unsure.gif. Gal patarsit kokios spalvos viršus derintusi mirksiukas.gif. Man kolkas geriausiai atrodo, kad pilka, gal dar lašišinė bigsmile.gif
Bet gal dar kas kokia spalvą pasiūlys smile.gif.
user posted image
QUOTE(Apuole @ 2011 03 17, 08:58)
gal kas esat bandę nusistatyt tipą pas kosmetologą ar pan? kur galima šita padaryt ir už kiek? ačiū už info  4u.gif

Man irgi būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 17 kovo 2011 - 09:11
Sijonukas laaabai gražus, bet į rūbų kapsulę g.gif Neatrodo labai universalus. Manau derinsis tik prie tos tamsios spalvos. Nebent palaidinės ar megztiniai bus tokie ilgesni ir visiškai uždengs tą viršutinę spalvą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 16, 16:28)
šiaip vasaroms tik šviesios spalvos rekomenduojamos, iš ryškesnių - royal blue (tokie ryški, sodri mėlyna) , blue red (panaši į scarlet, tik gal ne tokia šviečianti, nors man atrodo vasaroms ir ši spalva gerai atrodo) ir ta kur jau minėjau teal - mėlinai žalia.
O iš tamsių turbūt geriausiai - tamsi dūmo spalva, grafito, šlapio asfalto, tamsi navy, baklažano.

royal blue šiaip laikoma žiemos spalva, tai labai intensyvi ir ryški spalva, visus kitus tipus ųi spalva paprasčiausiai užgoųtu, jie atrodytu su ja blankūs. O kitas visas spalvas man rodo ųiltas, nežinau gal monitorius kraipo. Raudona šviečianti irgi netink vasaroms, vasaroms griežtai tik prislopintos spalvos. Softams tokia gan ryški, true red berots, o visiems kitiems pamėlinta ir pabalinta. Visos vasaros spalvos išblukusios spalvos, todėl joms nereik jokių spec priemonių ryškiai spalvai išsaugoti biggrin.gif
Vasaros žalia - sidabrinės eglės žalia, o teal šiaip sodri spalva, ir ji rudens paletės. Atsiranda kaip kontrasto spalva, prie tokios spalvos raudonplaukės sužiba savo raudoniu.
čia sušalusios varlės ir vasaros rudos spalvų mergaitiškos suknytės, manau tiek soft, tiek cool žaliaakėms turi wub.gif

raami nežinau kokia ten spalva bet aš matau šiltą rudą... viršus turėtu eit koks šviesus teoriškai, koks odos spalvos, ar dusty pink, arba visai tamsus, tai tik kaip viršutinė sijono dalis g.gif manau būtų pastoviai sudėtinga viršų priderint, bet gali į kapsulę įtraukt kaip aksesuara jei rasi kokį būtent tam sijonui tinkantį viršų, kuris būtų kapsulinis mirksiukas.gif
Atsakyti