QUOTE(taram-param @ 2011 03 16, 16:28)
šiaip vasaroms tik šviesios spalvos rekomenduojamos, iš ryškesnių -
royal blue (tokie ryški, sodri mėlyna) ,
blue red (panaši į
scarlet, tik gal ne tokia šviečianti, nors man atrodo vasaroms ir ši spalva gerai atrodo) ir ta kur jau minėjau
teal - mėlinai žalia.
O iš tamsių turbūt geriausiai - tamsi dūmo spalva, grafito, šlapio asfalto, tamsi navy, baklažano.
royal blue šiaip laikoma žiemos spalva, tai labai intensyvi ir ryški spalva, visus kitus tipus ųi spalva paprasčiausiai užgoųtu, jie atrodytu su ja blankūs. O kitas visas spalvas man rodo ųiltas, nežinau gal monitorius kraipo. Raudona šviečianti irgi netink vasaroms, vasaroms griežtai
tik prislopintos spalvos. Softams tokia gan ryški, true red berots, o visiems kitiems pamėlinta ir pabalinta. Visos vasaros spalvos išblukusios spalvos, todėl joms nereik jokių spec priemonių ryškiai spalvai išsaugoti
Vasaros žalia - sidabrinės eglės žalia, o teal šiaip sodri spalva, ir ji rudens paletės. Atsiranda kaip kontrasto spalva, prie tokios spalvos raudonplaukės sužiba savo raudoniu.
čia sušalusios varlės ir vasaros rudos spalvų mergaitiškos suknytės, manau tiek soft, tiek cool žaliaakėms turi
raami nežinau kokia ten spalva bet aš matau šiltą rudą... viršus turėtu eit koks šviesus teoriškai, koks odos spalvos, ar dusty pink, arba visai tamsus, tai tik kaip viršutinė sijono dalis

manau būtų pastoviai sudėtinga viršų priderint, bet gali į kapsulę įtraukt kaip aksesuara jei rasi kokį būtent tam sijonui tinkantį viršų, kuris būtų kapsulinis