Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 03 17, 11:57)
royal blue šiaip laikoma žiemos spalva, tai labai intensyvi ir ryški spalva, visus kitus tipus ųi spalva paprasčiausiai užgoųtu, jie atrodytu su ja blankūs. O kitas visas spalvas man rodo ųiltas, nežinau gal monitorius kraipo. Raudona šviečianti irgi netink vasaroms, vasaroms griežtai tik prislopintos spalvos. Softams tokia gan ryški, true red berots, o visiems kitiems pamėlinta ir pabalinta. Visos vasaros spalvos išblukusios spalvos, todėl joms nereik jokių spec priemonių ryškiai spalvai išsaugoti biggrin.gif

Bet buvo cia ikelta nuotrauku kad su visokiom ir labai ryskiom raudonom soft vasara gerai atrodo. O normali raudona ir teal, buvo anksciau aptartos kaip isimtys tinkancios visiem tipam g.gif
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 03 17, 10:10)
Pamačiau tokių spalvų sijoną ir neatsilaikiau doh.gif.

Nelabai tinkamas vasarai,kiek suprantu biggrin.gif Bet jei jau pasirinkot is baziniu pilka,tai mano galva sviesi pilka virsuj turetu graziai ziuretis g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 17, 09:40)
Sijonukas laaabai gražus, bet į rūbų kapsulę g.gif  Neatrodo labai universalus. Manau derinsis tik prie tos tamsios spalvos.

Kažkaip pradėjau kapsulę formuoti nuo sijonų, nes jų neturėjau ax.gif. Šaltuoju sezonu aš tik su kelnėm vaikščiojau. Pirkau pilką ir šitą. Viršų dar pirksiu (nes dabar pagrinde juodas), todėl noriu derinti prie tų spalvų. Kolkas dar nešiosiu ir juodus megstukus, jie nelabai pjaunasi su naujais sijonais.
QUOTE(bytte @ 2011 03 17, 10:57)
raami nežinau kokia ten spalva bet aš matau šiltą rudą... viršus turėtu eit koks šviesus teoriškai, koks odos spalvos, ar dusty pink, arba visai tamsus, tai tik kaip viršutinė sijono dalis g.gif  manau būtų pastoviai sudėtinga viršų priderint, bet gali į kapsulę įtraukt kaip aksesuara jei rasi kokį būtent tam sijonui tinkantį viršų, kuris būtų kapsulinis mirksiukas.gif

Ten tamsiai pilka smile.gif . Vat aš irgi apie murzinas ruzavas pagalvojau ir pilkas įvairių atspalvių.
QUOTE(pamparam:) @ 2011 03 17, 11:07)
Nelabai tinkamas vasarai,kiek suprantu biggrin.gif  Bet jei jau pasirinkot is baziniu pilka,tai mano galva sviesi pilka virsuj turetu graziai ziuretis g.gif

Čia pavasariui, nešioti dabar mirksiukas.gif Man irgi taip atrodo.

Ačiū mergaitės. Įdomi kiekviena nuomonė 4u.gif. Tiesiog tikrinuosi ar gerai derinsiu spalvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 17, 10:10)
Gal patarsit kokios spalvos viršus derintusi mirksiukas.gif. Man kolkas geriausiai atrodo, kad pilka, gal dar lašišinė bigsmile.gif
Bet gal dar kas kokia  spalvą pasiūlys smile.gif

tik ne pilka schmoll.gif
Šviesiai rožinė, smėlio, persikinė g.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 17, 11:26)
tik ne pilka  schmoll.gif
Šviesiai rožinė, smėlio, persikinė  g.gif

Man kažkaip pilka atrodo neutrali... kaip sako prie visko g.gif
Papildyta:
Kaip renkatės akinius nuo saulės? g.gif Irgi pagal savo spalvas?
Atsakyti

QUOTE(bytte @ 2011 03 17, 10:57)
čia sušalusios varlės ir vasaros rudos spalvų mergaitiškos suknytės, manau tiek soft, tiek cool žaliaakėms turi  wub.gif

raami nežinau kokia ten spalva bet aš matau šiltą rudą... viršus turėtu eit koks šviesus teoriškai, koks odos spalvos, ar dusty pink, arba visai tamsus, tai tik kaip viršutinė sijono dalis g.gif  manau būtų pastoviai sudėtinga viršų priderint, bet gali į kapsulę įtraukt kaip aksesuara jei rasi kokį būtent tam sijonui tinkantį viršų, kuris būtų kapsulinis mirksiukas.gif

schmoll.gif Negrazi man ta varliu.

Bytte, as tai ten ne ruda matau, o tokia bordo/plytine g.gif Cia matyt pas visus kompai skirtingai rodo doh.gif
Sakyciau prie to sijonelio tiktu tos bordo sviesesni variantai - rozine, rausva rolleyes.gif

Tikrai, as irgi skaiciau, kad pilka prie visko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 17, 12:34)
Bytte, as tai ten ne ruda matau, o tokia bordo/plytine g.gif Cia matyt pas visus kompai skirtingai rodo doh.gif

Man rodo silta ruda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 17, 11:34)
Sakyciau prie to sijonelio tiktu tos bordo sviesesni variantai - rozine, rausva rolleyes.gif

Nesupratau kad Bytte apie apačią klausė blush2.gif. Sijono spalvos tamsiai pilka ir burgundinė (bordo) smile.gif.
Manau tokių ir ieškosiu. Tiks ir prie kito pilko sijono smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 17 kovo 2011 - 11:39
QUOTE(raami @ 2011 03 17, 11:31)
Papildyta:

aha.
Pernai pirkau pilksvam remely, o siemet jau nusipirkau metaliniam mirksiukas.gif
Ir stiklai atitinkamai i pilkuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 kovo 2011 - 11:58
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vat ir patark žmogui kai spalvos nematai
pilka prie visko dera tik tokia midle, paskui reik žiūrėt, visokių jų būna: ir šiltų, ir sodrių ir ledinių mirksiukas.gif Bet pilka užduoda tam tikrą emocinį tona (vien apibūdinimas pilkas ką reiškia).
manau pilka netinka pagal donstop, nes niūrokas derinukas išeitu, o dar vasarai... toks gal slegiantis. Man vasara irgi gal kiek skaidresnių variantų norisi.

Mano akinukai vieni pilko rėmo, bordo stiklais, kiti balto metalo kiek padūmintais stiklais. Turiu jau senei, nes su dioptrijom, pirkau kas tinka apie jokius tipus nežinodama, bet pasirodo pataikiau. O naujų niekaip prie veido neprisiderinu, nors sako ovalui viskas tinka irnesakyk.gif
Papildyta:
Aha buvo čia apie teal, true red ir man atrodo ten royal blue įtraukta buvo, ir baklažano tokia ane? Aš kažkaip nusprendžiau kad jos negali visgi būt visai universalios, nors tinka tikrai daug kam (išskyrus manau karališką mėlyną... manau navy universalesnė), bet klausimas ar tikrai puošia. Galim teigti kad vaizdo negadina gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 17, 12:31)
Papildyta:

Aš mačiau bordinį sijoną su rudu kraštu blush2.gif Tai pilka prie rudo schmoll.gif O prie bordo thumbup.gif

Peržiūrėjau vakar savo akinius: juodi ir tamsiai rožiniai. Pirksiu dar pilkus.

Su juodais akiniais kaip su juodais rūbais - nedaug kam tinka ax.gif Tikrai galima rasti pilkų ir rudų (o taip pat spalvotų) 4u.gif
Atsakyti
o man tinka aš tokios spalvos rudą sijoną matau, svarbu ne tik spalva, svarbu dar ryškumas manau. Aš esu mačius merginą, kuri visa buvo pilkai apsirengus, ir jos pilka kepure nu niekaip netiko prie bendro konteksto, kažkokia ne į tą temą buvo.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 17, 15:19)
o man tinka aš tokios spalvos rudą sijoną matau, svarbu ne tik spalva, svarbu dar ryškumas manau. Aš esu mačius merginą, kuri visa buvo pilkai apsirengus, ir jos pilka kepure nu niekaip netiko prie bendro konteksto, kažkokia ne į tą temą buvo.

g.gif As ta sijona matau labiau bordo.

Visiskai pilka tai nzn, kai deduosi pilka suknele, tai derinu taip, kad akcesuarai ryzkus butu, tada man visai nieko ax.gif
Atsakyti