Įkraunama...
Įkraunama...

Gira

QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 18, 13:24)
darau gira is pakeliu.Perku "klingo" "Gera gira" trys pakiukai saluklo ir trys pakiukai mieliu,labai skani gira gaunasi smile.gif



Aš šiandien tai pat jau paragavau šią girą iš pakelių. Gavosi labai skani. Tik gal žinot, ar joje yra bent kiek laipsnių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2009 06 19, 17:42)
Aš šiandien tai pat jau paragavau šią girą iš pakelių. Gavosi labai skani. Tik gal žinot, ar joje yra bent kiek laipsnių? unsure.gif


jei ilgiau pastovi tai ir laipsniu atsiranda,ypac jei isimi is saldytuvo karsta diena ir uzmirsti ideti atgal,tai gaunasi kaip ir alutis naminis:)
Atsakyti
nu as ir atsilikus,net nezinojau kad gira jau ir is pakiuku galima raugt doh.gif smile.gif reiks butinai pabandyt 4u.gif tik neisivaizduoju kaip akropolio maximoj juos rasti? unsure.gif prie kokiu produktu padeta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 16, 03:36)
kazkodel kankina nuojauta kad nesigaus man nieko...nemazas kiekis giros isbego lauk,gira dariau per pietus o vakare pauosciau ir paragavau-labai jau astrus kvapas ir skonis schmoll.gif toks jausmas kad cukraus per mazai o mieliu ryskiai per daug,manau pagal duota recepta po 2 dienu gira bus tikra bomba... verysad.gif


O mieles tikiuosi sviezias dejai, nes man atrodo jei jau recepte raso issukti su cukrum, tai bus sviezios, nes su sausom nieko daryt nereikia smile.gif

QUOTE(smiltupe @ 2009 06 16, 20:07)
Vakar bandžiau kmynų girą,pagal aukščiau duotą receptėlį,neblogai gavosi smile.gif Skanu smile.gif Dar reiktų duonos girą išbandyt pagal paskutinį receptuką ax.gif


Jei pagal mano gaminai, tai dziaugiuos, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o giros gaminimui yra kažkokios specialios mielės, ar naudojat kepimo ar alaus mieles?
Atsakyti
QUOTE(karinaj @ 2009 07 16, 03:00)
Sveikos, o giros gaminimui yra kažkokios specialios mielės, ar naudojat kepimo ar alaus mieles?


Tinka paprastos, sviezios ar sausos mieles, nors turbut jau per velai atsakau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2009 07 21, 10:51)
Tinka paprastos, sviezios ar sausos mieles, nors turbut jau per velai atsakau  ax.gif


Ačiū, dar ne per vėlai, bandysiu kokios nors gudrios giros pasidaryti, iš uogienės gal, arba maišytos su duonos gira smile.gif
Atsakyti
Dariau gira pagal si recepta http://giedrius-v.li....com/43827.html
ci aparasyta, kad rauginti apie para, o paskui dar saldytuve brandinti para. As lygiai taip ir dariau, bet kur idetos foto, tai nei po 4 val, nei po paros man jokiu putu nesusidare, bet rugimo procesas buvo, net girdejosi snypstimas. Kai tik idejau i saldytuva, tai dar nieko buvo, o po nakties jau tokia rugstoka. Jauciu perrugo. O gal per daug mieliu idejau g.gif Kaip zinoti kad jau gana raugint ir det saltai reikia? Pagal skoni, kvapa ar dar ka?

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Savaitgaliui ruošiuosiu daryti girą iš džiovintų obuolių+citrinų+mėtų.
Anksčiau dariau iš džiovintos duonos+apynių spurgos+razinos,bet labai greitai gaunasi rekcija, rūgimo. 4u.gif
Atsakyti
mes geriam daujenu gira kai uzsimanom,o siaip necicackinam
Atsakyti
Tai niekas negalit atsakyti kokie tos giros irugimo pozymiai? Kaip zinot, kad jau irugo, bet neperraugint?
Atsakyti
Šiandien gėriau girą kavinėje Forto Dvaras, nu kokia skani neapsakomai thumbup.gif gal kas žinote receptuką ax.gif
Atsakyti