Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Rastika @ 2011 03 19, 11:32)
Varškės pyragas
Tešla
2 stk. miltų
0,5 stk. cukraus
200 g. sviesto
1 arb. š. kepimo miltelių (dejau sodos, nes neradau miltelių)
vanilinio cukraus
Viską suminkyti padėti pusvalandį į šaldytuva ir padalinti į dvi dalis
Įdaras
0,5 kg. varškės
0,5 stk. cukraus
4 kiaušiniai (aš dėjau tris)

viską išmaišyti

Į kepimo indą vieną dali dėti tešlą ant viršaus varškę ir po to užtrupinti kitą dali tešlos

kepti apie val. 190 l. orkaitėje

Ir labai gerai tinka dar kokios uogienes sluoksnį krestelt ant tos varškės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 03 19, 12:41)
Ir labai gerai tinka dar kokios uogienes sluoksnį krestelt ant tos varškės  thumbup.gif

įkišau jau toki kepa... o tas obuolių trupinys tai super aną savaitgali kepiau...
Jau dbr galiu vardinti savo menių
I arbata
priešpiečiams pomidorų sriuba kava ir saldainiukai blush2.gif
Pietums bus keptas mesa su mozarelos suriu ir pomidoru bei bulvėmis orkaitėje
pavakariams bus varškės pyragas
o Vakarieniai likučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Megstu trupininius pyragus,nesenai gaminau su obuoliene smile.gif
Na o snd meniu toks:
Pusryciai:omletas su slapenke,konservuoti zirneliai,duona su sviestu
Pietums:koldunai su virtu bulviu idaru,grietine
Vakariene:turesime sveciu tai gaminsim susi(man pigu,nes lasisa nekainuoja),dar kokio surio uzkrimsim ar kumpelio smile.gif
Dar kepiau batona,duosiu viena tevukam,o man mainais silkes duos biggrin.gif
Atsakyti
Na ateinu ir as su savo meniu :
Pusryciai - arbata
Pietūs- burokėlių sriuba su grybais ir keptomis bulvėmis, Mb dar lasinuku atsipjove, burokėlių -pupelių - mar.agurkų su aliejumi mišraine,
Vakarienė- farsas įvyniotas į rūkytą šoninę su bulvėmis uzkeptas orkaitėje su baltu česnakiniu padažu ir fermentiniu sūriu, valgėm su ta pačia raudona mišraine , gira ( pati raugiau su salyklu ) . Desertui kava ir trupininis pyragas su obuoliene
Atsakyti
Siandien valgem:
Pusryciai:sumustiniai su pastetu,sureliai,arbata,MB dar jogurto valge
Pietums:silke,bulves su lupena,marinuoti burokeliai,rauginti agurkai,kefyras
Vakariene:man kriause ir varskes desertas,MB alus,suris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 18, 19:11)
III pomidorų sriuba ir kepiau tuos kotletus is kopustu nu nzn man neskanu nesulipo kazko vadinasi gal nedadejau arba kazka ne taip dariau, grys vyras už val. iš darbo ir nzn ką reikės duoti
iš nervu pasidariau kavos ir vėl i saldainius ikritau blush2.gif

Ojetau verysad.gif Nesulipo, tai turbūt kiaušinių per mažai, gal kopūstas didelis buvo g.gif Tikrai gaila labai, kad nepavyko, bet vis tiek gal kur panaudojai tą masę? unsure.gif

Mūsų savaitgalio meniukas
Šeštadienis
I-kuskuso košė su pienu, man kava
II-labai tvarkiausi namus, tai kas ką rado, tą valgė - silkės, grybų likučiai, vyras iš turgaus dar lašinukų parnešė, tai ragavom
III-troškinys: bulvės, morkos, porai, šparaginės pupelės, grybai, grietinės/ketšupo po šaukštą

sekmadienis:
I-ryžių košė su ketšupu, kava, arbata
II-ryžių/faršo kotletai, bulvės, burokėlių su česnaku ir majonezu salotos
III-balta mišrainė, šeštadieninio troškinio likučiai, vyrai dar lašinukų su duona ir svogūnu naktipiečiams valgė. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 21, 10:40)
Ojetau  verysad.gif Nesulipo, tai turbūt kiaušinių per mažai, gal kopūstas didelis buvo  g.gif Tikrai gaila labai, kad nepavyko, bet vis tiek gal kur panaudojai tą masę?  unsure.gif

žadėjau troškinį daryti, bet ai pagalvojau o jei nesigaus, tai tiki to išverčiau į maišą sakiau išvešiu pas močiute ji ten turi 6 vištikes tai sules biggrin.gif
Sekmanienio menių
I trupinys su varške arbata MB kava
II šašlykai gamtoje bigsmile.gif
III kopūstainis (super greitai pasidarė ir skanu tongue.gif iš pus. laikas į virtuvę)
Buvo draugų atvyke tai prie klavos dar trupinio ir šokolado. Šiaip nemoku ir nemėstu kepti pyragų, nzn kuri iščia užrodė tą trupinį iš mamos pus. tai super man jis gaunasi tuo tuo l. snanus ir be visokių 'chimikalų". bigsmile.gif
Visoms gražios savaitės ir kad nepritūktų idėjų ką gaminti biggrin.gif
nes pas mane namuose tik iš pirktinės kiaulės liko lašiniai lotuliukas.gif teks mastyti ką daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif siandien meniu toks:
Pusryciai:man sumustiniai su lyditu suriu,arbata,MB nieko
Pietums:burokeliu sriuba,kepta karka,virtos bulves,troskinti kopustai
Vakariene:kepsiu avizinius sausainukus,aptikau Ules bloge,ziuresim,kas gausis,manau valgysim su arbata ar pienuku ax.gif

Gal kuri kaip nors idomiai gaminate vistienos sirdeles?jau ilga laika kameroje ir nesumastau ka pagamint,as visada isverdu ir patroskinu su morkytem,svogunais,o jus gal kitaip gaminat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 21, 15:19)
Gal kuri kaip nors idomiai gaminate vistienos sirdeles?jau ilga laika kameroje ir nesumastau ka pagamint,as visada isverdu ir patroskinu su morkytem,svogunais,o jus gal kitaip gaminat? rolleyes.gif

aš darau taip pat, tik pridedu grietinės ir kario prieskonių.
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 21, 15:19)

As labai megstu jas alia"plovo"pavidale 4u.gif isverdu su prieskoniais ir sumetu keptuven kartu su virtais ryziais ipilu kario ir grietineles, bei ivairiausiu prieskoniu..ir kapojam visi net ausys linksta,paprasta, sotu ir skanu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2011 03 21, 16:13)
aš darau taip pat, tik pridedu grietinės ir kario prieskonių.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 21 kovo 2011 - 16:15
Oi aciu mergaites,va plovas tai suviliojo tikrai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien mes valgom:
Pusryciai - kava, man dar vafliukai prie kavos
Pietus - MB sniceliai su duona, man sviezutelis dar siltas batonas su arbata smile.gif
Vakariene - saltibarsciai, virtos bulves su spirgiukais
Atsakyti