Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Su tarptautine Moters diena mielosios smile.gif smile.gif smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Mickute,vaises labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 08, 09:33)
Tobuli sumutinukai  thumbup.gif

Kad turejom proga, siaip savaitgaliui nusimato didysis balius, bet ir vakar pora draugiu sumane uzeit pasveikint, nu tai is to ka turejau , taip ir sukausi tongue.gif Ir liuks suejo thumbup.gif
Gavau pagaliau dovanu fotika thumbup.gif thumbup.gif tai vat ir zaidziu dabar apie lekstes lotuliukas.gif
Atsakyti
Su praejusiu gimtadieniu Mickute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 08 kovo 2011 - 12:55
QUOTE(mickute7 @ 2011 03 08, 13:49)
Kad turejom proga, siaip savaitgaliui nusimato didysis balius, bet ir vakar pora draugiu sumane uzeit pasveikint, nu tai is to ka turejau  , taip ir sukausi  tongue.gif  Ir liuks suejo  thumbup.gif
Gavau pagaliau dovanu fotika  thumbup.gif  thumbup.gif  tai vat ir zaidziu dabar apie lekstes  lotuliukas.gif

Su gimtadieniu!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif
Wow naujas fotikas, tai dabar bus daaaauuuug patiekalų nuotraukyčių pas mus temoj. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
mickute7,su praėjusiu gimtadieniu ir matau kad laukiate stebūklo tai to ir palinkėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Mickute, su praejusiu gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir visas su kovo 8-aja!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Snd meniu toks:
PUSRYCIAI:dribsniai su pienu
PIETUS:lietiniai su varskes-konservuotu abrikosu idaru ir karstu sokoladu(sventem uzgavenes) biggrin.gif
VAKARIENE:kepta duona su surio-majonezo padazu smile.gif ir dar apelsinai,vakar maximoj nusipirkau su akcija,lb saldus,skanus niam niam ax.gif
Atsakyti
I kava arbata
II man morkų salotos vakaryšstes, MB brandintas apkepas ir brandinti kopūstai
III Chinkuliai (ale koldūnai ir jautienos)
žinoma buvo daug arbatos ir saldainukų bei šampano tautė smile.gif
Atsakyti
Užgavėnių meniu:
I-blynai (kam čirviniai, kam amerikietiški), kava, arbata
II-karkos gabaliukai troškinti su žirniais ir perlinėm kruopom orkaitėje, uždengus folija, raug. agurkėliai, blynai su obuoliene desertui
III-karkos likučiai, lietinių "tortas" (iškepiau apie 10 paprastų lietinių, pertepimui padariau kiek tirštesnį padažiuką - kepti svogūnai, miltai, pienas, karis-tortinėje formoje sutepiau lietinius, ant viršaus fermentinio sūrio, krapų ir užkepiau orkaitėje apie 15 min.) "Tortas" paprastutis, bet skonis netgi labai nustebino thumbup.gif Desertui dar likę blynai su obuoliene.
Šompanas tongue.gif biggrin.gif
Žodžiu, daug, sočiai privalgėm, tai konstatuoju, kad visi metai bus puikūs drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai mano metai bus bedni,nes meniu jau toks skurdus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,o tas lietiniu tortas tai suviliojo ax.gif ,snd musu meniu taip pat nieko ypatingo,nera laiko kada gamint ir valgyt smile.gif
Pusryciai:MB kiausiniai kepti su lasinukais,man avokadas,keletas sausainiu,arbata
Pietums:burokeliu sriuba
Vakariene:keptos bulves su rukytom desrelem,burokeliu misraine su majonezu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 09, 15:01)
Tai mano metai bus bedni,nes meniu jau toks skurdus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,

mano taip pat, vakar iš viso kažkoks nevalgadienis buvo, visko po truputėlį
Atsakyti
Laba, vakar buvo pelenų diena, tai mes nevalgėm su mėsa nieko ax.gif , toks meniu gavosi:
I-čirvinių blynų likutis su obuoliene, kava, arbata
II-žuvienė iš kelių tėčio sugautų ešeriukų thumbup.gif , silkė su svogūnų ir morkų užpilu
III-žuvienė, keptos bulvės su ketšupu, raug. agurku, raud. serbentų kisielius

Šiandien:
I-blynų "torto" likutis, kava arbata
II-šv. kopūstų sriuba, į nuo vakar likusias bulves pripjausčiau dešrelių gabaliukų ir pakepiau, valgėm su mar. burokėliais
Vakarienei liko sriubos ir planuoju vištienos faršo kotletukus su morkų įdaru ir ryžiais

Gero ilgo savaitgalio bigsmile.gif
Atsakyti