Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Vakar
I arbata kava
II žemaičių blynai man (ne namie) rauginti kopūstai MB
III marinuota silkė su bulvėm
ir žinoma buvo užkandžiams saldumynai dž. slyvos

Šiandien

I trapučiai arbata kava
II duonos mišrainė ir pasakos (viskas iš parduotuvės blush2.gif ) MB silkė ir kiaušiniai
III ale pyragėliai - bynai su tarkuotom dešrelėm
Atsakyti
Siandienos meniukas:
Pusryciai:MB desreles virtos su kecupu,man bandele
Priespieciams:MB pyrago uzkando,man brandinta burokeliu sriuba
Vakariene:buvom pas tevus tai sumustinukai su silke,kumpiukas,desryte,vynas smile.gif
Atsakyti
Oj kaip ramu cia:)Musu vakarykstis meniu:
Pusryciai:blynai su obuoliais,valgeme su uogiene,grietine,dar pienas
Pietums:kotletukai su padaziuku,bulvemis,pekino-pomidoru salotos
Vakariene sveciuose:suris,desryte,balta misraine,desertui plokstainis smile.gif

Snd meniu toks:
Pusryciai:man balta misraine,MB pora bandeliu su lasinukais
Pietums:brandintos apkeptos bulves,silke,grudeta varske,kefyras
Vakariene:rukyta skumbre,alus,as manau dar kokiu sausainuku tarpais uzkasiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vakaryštis meniu
I-arbatos ir kavos
II- jautienos kukuliai medaus ir baziliko padaže
III kopūstų sriuba
ir begalės daug saldumynų

Šiandien
I man varškė kava MB brandinti kotletai
priešpiečiai brandinta sriuba
II šonkauliukai su magi (išbandysiu) ir kepa obuolių pyragas pagal mamosreceptus...
III dar nzn
Atsakyti
Musu meniu snd toks:
Pusryciai:balta misraine,pusrytines bandeles su sviestu
Pietums:cepelinai su padazu pas tevukus(dar ir namo parsivezem),desertui saldainiai
Vakariene:rukyta skumbe,juoda duona,agurkas
Dar snd batona kepiau pagal Ules recepta smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labukas, dekui visoms uz sveikinimus 4u.gif
Pas mus po baliaus dar visokie likuciai,, tai kas ka nori ir kada valgo doh.gif nu vakar tai jau rugstyniu sriubos prisiviriau tongue.gif bandysim vel grist i normalu ritma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 12, 15:47)
II šonkauliukai su magi (išbandysiu)

Na ir kaip ta idėja? Gėda prisipažint, bet mes irgi niekad nebandėm, pakiloju parduotuvėj ir vis nesiryžtu pirkt.. blush2.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 13, 21:39)
Dar snd batona kepiau pagal Ules recepta smile.gif  smile.gif

Ar pavyko? bigsmile.gif

Savo meniu net nerašysiu, nes buvom išvykę. Kelionei tik buvau išsikepusi meduolį ir bandeles su dešrelėm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 14, 12:47)
Na ir kaip ta idėja? Gėda prisipažint, bet mes irgi niekad nebandėm, pakiloju parduotuvėj ir vis nesiryžtu pirkt..  blush2.gif
Ar pavyko?  bigsmile.gif :

aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 14, 12:47)
Ar pavyko?  bigsmile.gif
ir bandeles su dešrelėm.  4u.gif

Aha super pavyko,snd jau nebera beveik:)o kas cia per bandeles? ax.gif

QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 13:17)
aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas.  smile.gif

As tik sultingai vistienai esu bandzius tai nieko ypatingo man,pati skaniau uzmarinuoju(nekukliai as cia) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 14, 14:45)
Aha super pavyko,snd jau nebera beveik:)o kas cia per bandeles? ax.gif

Uj pačios paprasčiausios blush2.gif Turėjau dar bemielės šaldytos tešlos per akciją po 1,99 prisipirkus, tai tiesiog juostele apvynioji dešrelę ir iškepi, nieko mandro biggrin.gif

Batonas vylioja, bet nedrįstu, kai aš tokia kepėja kažin ar man pavyks. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 13:17)
aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas.  smile.gif

drinks_cheers.gif gal dar pakentėsim tada neragavę lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as taip pat darau is sluoksniuotos teslos,ji tikras geris,kai nera laiko smile.gif
Tikrai kepkite batona,drasiai,pavyks,nes as pvz su mielem visai nedraugauju,bet sis receptas toks paprastas,kad nepavykti tiesiog negali smile.gif Dabar reikia prisiruosti kokiu bandeliu kepti smile.gif
Atsakyti
I obuolių pyragas sumuštinis su sūriu
arbata kava
II mišrainė su kuskusu (nzn ką MB valgė matyt ką rado šaldytuve)
III Vištiena su ryžiais jei kuriai įdomu čia receptuką įmečiau
Miežinė kava
žinoma buvo saldumynų ir daug vandens
gal kuri turi koki lengvu receptuku pasidalinti, kaip darote vištienos blauzdeles? g.gif
Atsakyti