Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Issikepau katik striudeli su obuoliais is sluoksniuotos teslos,pasaka smile.gif ir tikrai pigu,dalinuosi receptuku:

Reikes:
Sluoksniuotos teslos(as dariau is triju lakstu,galima ir is daugiau,bus storesnis)
4 rugstesni obuoliai
Cukraus pagal skoni
Razinu
Isspaustu citrinos sulciu
Sviesto
Dziuveseliu

Atsilusia tesla siek tiek pakociojame,as is triju lakstu padariau viena ilga kocelo pagalba biggrin.gif,tada istirpiname sviesta ir i ji idedame dziuveseliu, paskrudiname.Siuo misiniu aptepame tesla.Pasiruosiam obuolius:nulupam,supjaustom kubeliais ar griezineliais,isspaudziame citrinos sultis,dedame cukraus,razinu ir sia mese kreciame ant teslos.Dailiai sukame i voleli ir kepame 180 C orkaiteje.As dar patepiau lydytu sviestu.Na suvalgiau du gabalus,bet dar mazai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 15 balandžio 2011 - 13:17
QUOTE(Zaklada @ 2011 04 15, 09:59)
Faini kokie pyragų receptai  bigsmile.gif reiks bandyt  thumbup.gif

Po šimts..  unsure.gif net nežinau kodėl čia taip, sutraukė kažkas kažką gal  g.gif Kiaušinį..gal actas  g.gif
Na, pabandysiu aš savo pafotkinti kada.

o gal savon receptą parašyk
I arbata kava
II kavinėje saltibarščiai ir cepelinas su varške, MB pasirodo irgi valgė cepelinu iš parduotuvės nusipirkęs ir išsiviręs
III bulviniai blynai
Obuoliai ir saldainiai
Papildyta:
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 15, 13:55)

Reikes:
Sluoksniuotos teslos(as dariau is triju lakstu,galima ir is daugiau,bus storesnis)

receptas tikrai l. paprastis tik va ta tesla man pirktinė nepatinka
Atsakyti
Pusryčiai - kava
Pietūs - marinuoti grybai su grietine, brandinti barščiai, MB į darbą nešėsi keptus koldūnus ir virtus kiaušinius
vakarienei - kepta pangasija

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 04 15, 18:22)
receptas tikrai l. paprastis tik va ta tesla man pirktinė nepatinka

o man kaip tik ta tesla super,ypac kai sveciu uzeina ar laiko mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 15, 19:32)
o man kaip tik ta tesla super,ypac kai sveciu uzeina ar laiko mazai smile.gif

man ji per daug kai išsisluoksniuoja nepatinga, va galvoju išmokti pačiai tokią pasidaryti ir užsišaldyti lakštais kad esan reikalui turėčiau, nors megsu viską pati iš karto pasiaryti ir pusfabrikačių nepirkti. Na jei išmokčiau pasidaryti dar majonezą tai super būtų nes nepamenu kada esu pvz. duonos ar bulkos pirkusi, visada išsikepu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,vaka meniukas:
Pusryciai:MB brandinti pievagrybiu-surio blyneliai su agurkais,man kepti kiausiniai su slapdesre,dar striudelis
Pietums:zuvies-bulviu apkepele,man su raugintu agurku,MB su zaliu agurku,desertui striudelis
Vakariene:MB sumustinis,man vynas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 16 balandžio 2011 - 13:03
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 16, 14:02)
Sveikos,vaka meniukas:

Vakariene:MB sumustinis,man vynas biggrin.gif

gera vakariene drinks_cheers.gif lotuliukas.gif vynelio susikratai, tai kam jau valgyt tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 04 16, 14:12)
gera vakariene  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif vynelio susikratai, tai kam jau valgyt tada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prajuokinot biggrin.gif lotuliukas.gif
Cia taip isejo kazkaip,nieko nenorejau valgyt,o drauge vyno atnese tai viena taurele paskanavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 16 balandžio 2011 - 13:58
Vakar:
Pusryciai - kava, lietiniai su obuoliais
Pietus -MB lietiniai su obuoliais, man kopustu-poru salotos (pirktines) su duona
Vakariene - MB lietiniai, man nieko

Siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - saldytu darzoviu sriuba, sniceliai, virtos bulves ir saldytos keptos darzoves
Vakariene - nesinori, tai gal veliau ko uzkasim ir tiek.
Atsakyti
Vakar
Pusryciai - kava
Pietums- likuciai - brandinti barsciai bulvemis, marinuoti grybai su grietine
vakariene - silke, kepenu vyniotinis su duona, kepti burokeliai
Atsakyti
Sestadienio meniu:
Pusryciai-MB sumustiniai su desra,suriu,dar striudeli pabaige,o man batonas keptas pieno-kiausinio plakinyje,valgiau su kecupo-majonezo padazu ir agurku,dar arbata
Pietus-vakariene-buvom gimtadienyje tai visko daug daug biggrin.gif

Sekmadienio meniu:
Pusryciai-kiausiniene su desrelem ir suriu,valgem su tukstancio salu padazu,duona,pomidorais
Pietus as valgiau pas drauge tai idaryta vistienos krutinele su suriu ir kumpiu,dar pomidoru-agurku-ridikeliu salotos su grietine ir virtos bulves,o MB nieko nevalge
Vakariene:darysiu krabu misraine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 17 balandžio 2011 - 16:28
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 17, 17:26)
MB nieko nevalge

nevalgadienis po vakarykscio ? tongue.gif
Atsakyti