Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Zaklada @ 2011 05 24, 09:47)
III-kuskuso plovas su dešrelėmis,

Nesu ragavus kuskuso,skanu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 24, 09:27)
Gavos super,tikrai gaminsiu dar ne karta smile.gif  thumbup.gif

Tada reiks ir man bandyti smile.gif

QUOTE(Zaklada @ 2011 05 24, 09:47)
Denite, o koks katinas avatare!  bigsmile.gif  thumbup.gif

Grazus, ania? biggrin.gif thumbup.gif

O mes sinadien va taip valgem:
Pusryciai - kava, man duona su pastetu
Pietus - MB brandinti spageciai su padazu, man sausainiai
Vakariene - darzoviu sriuba su kukuliais, kotletai, virtos bulves, gaivios kopusto, morku, agurko salotos su aliejum. Desertui po leda smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB keli varskes sureliai
PRIESPIECIAI-man ledas
PIETUS-MB bandeles ir keksiukas,man dvigubas sumustinis su kumpeliu,suriu,spinatais,majonezu(tipo mesainis biggrin.gif ),dar sausainiu uzkandau ir vel ledas
VAKARIENE-vakaryksciai cenakai,MB dar vakarykstes rugstyniu sriubos,desertui rabarbaru pyragas su pienu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 24, 21:51)
PRIESPIECIAI-man ledas
PIETUS-MB bandeles ir keksiukas,man dvigubas sumustinis su kumpeliu,suriu,spinatais,majonezu(tipo mesainis biggrin.gif ),dar sausainiu uzkandau ir vel ledas
VAKARIENE-vakaryksciai cenakai,MB dar vakarykstes rugstyniu sriubos,desertui rabarbaru pyragas su pienu rolleyes.gif

Sveikute!Neringule, as vel tave patardysiu truputi. Tiesiog idomu perprasti, kaip viska perki. Man tikrai neatrodo taupumas pirkti tos pacios rusies produktu dienai: bandeles, keksiukas,pyragas.
Nepyk, as noriu issiaiskinti, o gal pasiulyti. Pvz. vienai dienai kepiniu galima pasidaryti pyrago, juolab dar sureliu uzvalgote. Kita-keksiuku ir pan. g.gif

O as valgiau sitaip:
Blyneliai "ant kefyro" ( norejau prikepti daug, kad liktu visai dienai, net susivalge lb greitai, todel dariausi salotas, kurias planavau rytojui. T.y. man pagrindinis patiekalas:virtos bulves, morkos ir zal. zirneliai plius aliejus ir juodieji pipiriukai.

Vkr. kazkaip viska, kas buvo sukramciau, o buvo:
Makaronu su morkytem likuciai ir kiaulienos ragu. Plius sumustiniai. Uaj, kiek prisimenu doh.gif
Beje, makaronus gaminau sitaip: is morku namuose spaudziau sultis, o kas liko-pakepinau keptuveje su aliejumi ir druska. Isviriau makaronu ( spirales) ir sumaisiau. Iprastai gamindama si patiekala morkyte tarkuoju, bet juk nuo sulciu juk neismesti.Gavosi tokia kosyte, bet as, kaip angliavandieniu megeja, net murkiau is malonumo:)

Papildyta:
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 24, 21:51)
PRIESPIECIAI-man ledas

Sveikute!Neringule, as vel tave patardysiu truputi. Tiesiog idomu perprasti, kaip viska perki. Man tikrai neatrodo taupumas pirkti tos pacios rusies produktu dienai: bandeles, keksiukas,pyragas.
Nepyk, as noriu issiaiskinti, o gal pasiulyti. Pvz. vienai dienai kepiniu galima pasidaryti pyrago, juolab dar sureliu uzvalgote. Kita-keksiuku ir pan. g.gif

O as valgiau sitaip:
Blyneliai "ant kefyro" ( norejau prikepti daug, kad liktu visai dienai, net susivalge lb greitai, todel dariausi salotas, kurias planavau rytojui. T.y. man pagrindinis patiekalas:virtos bulves, morkos ir zal. zirneliai plius aliejus ir juodieji pipiriukai.

Vkr. kazkaip viska, kas buvo sukramciau, o buvo:
Makaronu su morkytem likuciai ir kiaulienos ragu. Plius sumustiniai. Uaj, kiek prisimenu doh.gif
Beje, makaronus gaminau sitaip: is morku namuose spaudziau sultis, o kas liko-pakepinau keptuveje su aliejumi ir druska. Isviriau makaronu ( spirales) ir sumaisiau. Iprastai gamindama si patiekala morkyte tarkuoju, bet juk nuo sulciu juk neismesti.Gavosi tokia kosyte, bet as, kaip angliavandieniu megeja, net murkiau is malonumo:)

Papildyta:
Atsiprasau uz dubliavima blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2011 05 25, 13:55)

Keksiuka ir bandeles MB pirkosi darbe,nes per diena visai nieko nevalgo tik grizes namo.Isideti naminio maisto nera galimybes,nes nera kur pasildyti,o pries visokias maximines salotas esame grieztai PRIES.O as vakar kepiau pyraga ir jis snd ji dejosi darban.Kartais nusinesa sumustiniu,bet tas pats per ta pati atsibosta...

As dar karteli noriu pabrezti,kad visos taupome individualiai...man keksiukas ir dvi bandeles i diena nera brangu(liepiu bent kazka nusipirkt,kad nebutu nevalges,nesveika taip)...as nenoreciau atsiskaityneti kiekviena karta kaip valgom,ka perkam ir pan.,na nejauku kazkaip darosi :mirksiukas:Jus gyvenate viena,jums paprasciau,o as tikrai savo zmogui neisakynesiu kad snd nepirk to ir ano,nes tai brangu(3 lt)
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 25, 14:32)
Keksiuka ir bandeles MB pirkosi darbe,nes per diena visai nieko nevalgo tik grizes namo.Isideti naminio maisto nera galimybes,nes nera kur pasildyti,o pries visokias maximines salotas esame grieztai PRIES.O as vakar kepiau pyraga ir jis snd ji dejosi darban.Kartais nusinesa sumustiniu,bet tas pats per ta pati atsibosta...

As dar karteli noriu pabrezti,kad visos taupome individualiai...man keksiukas ir dvi bandeles i diena nera brangu(liepiu bent kazka nusipirkt,kad nebutu nevalges,nesveika taip)...as nenoreciau atsiskaityneti kiekviena karta kaip valgom,ka perkam ir pan.,na nejauku kazkaip darosi :mirksiukas:Jus gyvenate viena,jums paprasciau,o as tikrai savo zmogui neisakynesiu kad snd nepirk to ir ano,nes tai brangu(3 lt)

Matomai as daugiau neklausinesiu. Tiesiog blush2.gif uz ikyruma. Bet, supraskite, kiekvienos savas bendravimo stilius, as kaip pavarau "atvirai", tai man atrodo, cia naturalu. 4u.gif ir uzbaikime!
Aciu, beje, as irgi PRIES maximos salotas. Ir nelabai pati VP marketa megstu...
Atsakyti
Tai labai gerai,kad viska atvirai,nieko tokio 4u.gif o sakykite gyvendama viena kiek isleidziate ant maisto? mirksiukas.gif ka sau leidziate?ar daznai prekinates?

As tikrai zinau,kad mums dar yra kur pasispausti,tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2011 05 24, 21:39)

Grazus, ania? biggrin.gif  thumbup.gif

mano drauge friends.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Siandien
Pusryciai - kava
Pietus - sumustiniai i darba
Vakariene - virtas vistienos ketvirtis, buljonas su darzovemis ir makaronais, spinatai-salotos-pomidorai- svogunu laiskai su grietine, rabarbaru kompotas
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 24, 18:08)
Nesu ragavus kuskuso,skanu? blush2.gif

Aga, man tai labai skanu. mirksiukas.gif

QUOTE(denite @ 2011 05 24, 21:39)
Grazus, ania? biggrin.gif  thumbup.gif

Super thumbup.gif Tokį snukelį gyvą turiu tongue.gif

Antradienio meniukas:
I-kepti kiaušiniai, kava arbata
II-brandintas kuskuso plovas
III-kiauliena troškinta su paprikomis, bulvės, kopūstų salotos su obuoliu ir aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 05 25, 20:08)
Aga, man tai labai skanu. mirksiukas.gif
Super  thumbup.gif  Tokį snukelį gyvą turiu  tongue.gif

as tai ryyza turiu, ryyzom akim biggrin.gif thumbup.gif

Siandien valgom:
Pusryciai - kava, man kotletas su duona
Pietus - abiems kotletai su bulvem/duona, vakarystes salotos, as dar obuoli ir saldaini
Vakariene - man brandinta sriuba su kukuliais, MB brandintos pakepintos bulves su spirgiukais ir kiausiniais, arbata
Naktipieciams gal dar po koki lietini su obuoliais sukrimsim, nes einu kept rytojui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 25, 17:52)
Tai labai gerai,kad viska atvirai,nieko tokio 4u.gif o sakykite gyvendama viena kiek isleidziate ant maisto? mirksiukas.gif ka sau leidziate?ar daznai prekinates?

As tikrai zinau,kad mums dar yra kur pasispausti,tikrai yra smile.gif

thumbup.gif
Einu apsipirkti kasdien. Nes tikrai turiu laiko ir nematau prasmes pirkti "i prieki". O dar pagal sarasiuka dazniausiai priperki, ko paskui ir nelabai nori. Megstu sviezius produktus, kadangi labiausiai populiarus pieno/duonos gaminiai, tikrai apsimoka pirkti pgl. poreiki:)
Kaimo neturiu. Na, is 670 i rankas uzsimoku uz komunalines islaidas ir prasimaitinu. Lengvai, beje. Gal tie mano poreikiai minimalistiniai, manes tikrai nepradziuginsi "Dziugas" suriu ar tortu su griljazu. Mane tenkina ir paprastas fermentinis suris, o torciuko, kiek man to reikia...smile.gif
Sakote, kad jums yra kur spaustis. Bet tai ar reikia?smile.gif Kaip jusu vaikai, ar isrankus maistui? Man atrodo, sunkiausiai gyvena kokio 1000 lt i rankas tevai su 2-3 paaugliais/mazameciais. Neisivaizduoju:(

Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2011 05 25, 19:33)
mano drauge  friends.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Siandien
Pusryciai - kava
Pietus - sumustiniai i darba
Vakariene - virtas vistienos ketvirtis, buljonas su darzovemis ir makaronais, spinatai-salotos-pomidorai- svogunu laiskai su grietine, rabarbaru kompotas

Mano kasdiena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2011 05 26, 10:15)
Sakote, kad jums yra kur spaustis. Bet tai ar reikia?smile.gif Kaip jusu vaikai, ar isrankus maistui? Man atrodo, sunkiausiai gyvena kokio 1000 lt i rankas tevai su 2-3 paaugliais/mazameciais. Neisivaizduoju:(

Vaiku pokolkas neturime,esame dviese smile.gif o spaustis visada galima nes yra kam taupyti,nors ir siaip mano manymu nesame islaidus,visada ziuriu akcijas,nuolaidas ir panasiai smile.gif Vakar meniu:
PUSRYCIAI-pyragas su pienu,MB nesesi pyrago darban tai ten pavalge
PIETUS-man konservuota skumbre,juoda duona,svieziai raugti agurkeliai thumbup.gif
VAKARIENE-keptos vistienos blauzdeles,virtos bulves,tie patys agurkeliai
NAKTIPIECIAI-ledai smile.gif
Atsakyti