Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(denite @ 2011 05 25, 22:30)
as tai ryyza turiu, ryyzom akim biggrin.gif  thumbup.gif

nesu mačiusi katino ryžom akim bigsmile.gif

Trečiadienio meniu:
I-tinginys, kava, arbata
II-brandinta kiauliena su paprikom, apkeptos bulvės, ridikėlių/salotų/svogūnlaiškių mišrainė su grietine, tinginys su pienu
III-barščiai su pupelėmis, bulviniai blynai su grietine, pienu
Atsakyti

PUSRYCIAI-pyragas su pienu,MB nesesi pyrago darban tai ten pavalge
drinks_cheers.gif
Kaip megstu....Galeciau pasiklausti, koks butent pyragas?smile.gif
Siaip megstate gaminti, save laikote gera seimininke?

Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2011 05 26, 15:08)
Kaip megstu....Galeciau pasiklausti, koks butent pyragas?smile.gif
Siaip megstate gaminti, save laikote gera seimininke?

Pyragas tai nieko ypatingo,pats paprasciausias biskvitas su rabarbarais ax.gif
Del gaminimo tai tikrai megstu tik laiko nevisada yra,o greit jo bus dar maziau...nezinau ar esu gera seimininke,ar nea,pokolkas blogu nusiskundimu nesu girdejusi,o gal nutyli biggrin.gif ,bet kuriuo atveju yra kur tobuleti manau :)viskas su laiku.
Atsakyti
PUSRYCIAI-sumustiniai su desra,MB dar pyrago
PIETUS-man kriause,MB brandintos blauzdeles
VAKARIENE-bulviu-kopustu apkepas(receptas is SM),desertui suvalgiau sokolado gabaleli
NAKTIPECIAI-MB damuse pyraga,dar po leda suvalgem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 05 26, 13:17)
nesu mačiusi katino ryžom akim  bigsmile.gif

Galiu foto atsiust biggrin.gif

Ketvirtadienis:
Pusryciai - kava, man lietinis su grietinele
Pietus - MB lietiniai su grietinele, man su pastetu
Vakariene - keptos vistienos nugareles, farso pirsteliai su ryziais, adzika, raugintais agurkeliais. Desertui pabaigsim grietinele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 26, 11:00)
PIETUS-man konservuota skumbre,juoda duona,svieziai raugti agurkeliai thumbup.gif

man patys skaniausi tokie agurkeliai ax.gif eisiu kokia diena agurku pirkti ir raugti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 26 gegužės 2011 - 20:53
[ mirksiukas.gif quote=denite,2011 05 26, 21:57]
man patys skaniausi tokie agurkeliai ax.gif eisiu kokia diena agurku pirkti ir raugti thumbup.gif
[/quote]
aha ir man,dabar raugsiu kol atsivalgysiu biggrin.gif o kaip lietiniu uzsimaniau,reikes prikept kokia diena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip begyvenate, aš jūsų dar neužmiršau, perskaičiau puse temos kažkur, taip sukilo jausmai, kaip kasdien čia tūnodavau pas jus. Dabar išviso sm`ą apleidau, o ir su maistu įdomūs reikalai, dietos dideliausios pas mane, namie irgi nebelabaibūnu, keliauju dabar visokios praktikos darbai, tai į namus grįžtu dienai, dviem į savaitę, beto viena pati kai esu, tai toks tas ir gaminimas.. Pastoviai tuščias šaldytuvas smile.gif Bet kaip fainiai paskaičiau jūsų postus, taip smagiai nuteikė, žiūriu naujų merginų yra, nu šaunuolės taupuolytės jūs wink.gif O įlindau čia ne be reikalo, galvoju ką čia šiandien pagaminti, įlindau į sm`ą ogi žiūriu mano senoji numylėta temutė, sakau reikia užsukti įdėjų pasisemti wink.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad įmesiu ir aš nuotraukytę paskutinio gaminto reikaliuko wink.gif Vakar vėl tokius kepiau. Tai gal ir ne iš pigiųjų patiekalas, bet kai man kainavo tik tešla (mantingos sloksniuota), o įdarui reikiamų produktų buvo šaldytuve, galiukas dešrytės, sūrio gabalėlis, česnakai, svogūnai, šoninė.. tai gavosi nebrangiai ir beeegalo skaniai.
user posted image
Atsakyti
Labai gardziai atrodo thumbup.gif ,net seile nuryjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 05 27, 13:30)
Sveikutės, kaip begyvenate,

Sveika, pražuvėle bigsmile.gif kaip faina, kad nepamiršti mūsų taupuolių thumbup.gif
O lyniuotė žymiai įspūdingesnė net už tokius skanius pyragėlius! Šaunuolė!!!!! 4u.gif

Mūsų ketvirtadienis:
I-tinginys, kava, arbata
II-brandinti barščiai, karkos vyniotinis (nusipirkau gabaliuką blush2.gif ) su salotomis (svogūnai, salota, ridikėliai, grietinė)
III-bulvių, morkų, vištienos kukuliukų, ir t.t. troškinys rankovėje

Šiandien:
I-sumuštiniai su tepamu sūreliu, kava, arbata
II-keptos duonos, pupelių, sūrio, obuolio mišrainė su majonezu; saldainiai "Karvutė" su arbata
Vakarienei virsiu pupelių sriubą, nes dar liko virtų pupelių nuo mišrainės, ir likučiai (troškinys, mišrainė)
Atsakyti
Malonu, kad prisimenate wink.gif Šiandien darau gan taupų ir labai man skanų patiekalą. Prisipirkau vištienos odelių (0,99lt/kg) tik jos labai jau mažos, ne tokios, kad visa kulšis ir galėčiau ją prigrūsti, tai ką kadangi neina prikimšti faršo, dedu vieną skūrelę, ant viršaus įdarą (tarkuotos bulbės, faršas, česnakas, prieskoniai, kepinta morka su svogūnu) tada vėl odelę, volioju miltuose, po to kiaušinyje, po to vėl miltuose ir kepu, vėliau viską į puodą ir dar troškinsiu, kad skūrelės minkštesnės būtų, nes kai didelės skūrelės, tada nevolioju jokiuose miltuose ir kepu iš karto, o kai čia volioju, gaunasi tokia tešlos plutelė, tai skūrelė nėra ant tiek minkšta kokią aš mėgstu, su padažiuku patroškinus manau bus pats tas, nors jau ragavau ir netroškintą, tai irgi labai skanu.
Atsakyti
Labas, prazuvele bigsmile.gif Smagu, kad uzsukai pas mus thumbup.gif o jau foto taip skaniai atrodo rolleyes.gif issisaugojau ir vistienos odeliu recepta, reiks kada pabandyt thumbup.gif

O musu meniukas siandien toks:
Pusryciai - kava, man dar duona su rukytais lasinukais
Pietus - MB farso pirsteliai su ryziais, soju padazu, man sauja riesutu, bandele
Vakariene - kotletai, brandinti ryziai, agurkai/pomidorai su grietine, MB bandele
Atsakyti