Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Zaklada @ 2011 06 02, 13:42)
Tiesa, tiesa, prisiminiau, tai kur gi tas katinas ryžom akim  bigsmile.gif  blush2.gif
Pri kokio patiekalo, netyčiom nupaveiksluok  lotuliukas.gif

Aha, reiks imest kokia diena savo ryziuka biggrin.gif

O mes siandien valgem:
Pusryciai - kava, man kotletas su duona ir pomidoru
Pietus - MB duonos farso kotletai su brandintom virtom bulvem, agurkais, pomidorais, man pora bandeliu, bananas, saldainiai, kava doh.gif
Vakariene - kepti karosai (parsiveziau is kaimo) su virtom bulvem ir agurkais su grietine, o ryziukui kepeneliu isviriau rolleyes.gif
Naktipieciams man ceburekai, nes MB nebesulauke jau ju doh.gif
Atsakyti
Oi,Denite kox sotus ir skanus meniu smile.gif noreciau cebureku ax.gif
Atsakyti
Ketvirtadienio meniu:
I-manų košė su uogiene, kava/arbata
II-brandintas guliašas su makaronais, ridikėliai/salota/sv.laiškai su grietine
III-Šv. kopūstų sriuba, kepta duona su česnaku ir sūrio-majonezo padažiuku, man - šv.kopūstų salotos su citrinos/aliejaus užpilu, rabarbarų kompotas.

Šiandien:
I-MB manų košę pabaigė, sumuštiniai su dešra ir salota, kava, arbata
II-brandinta kopūstų sriuba, virtos bulvės, marinuotos kelmutės su svogūnais ir grietine
Vakarienei iš likusių virtų bulvių iškepsiu apkepą su dešryte, sūriu ir plaktais kiaušiniais orkaitėje, likusį kopūsto gabaliuką supjaustysiu salotoms mirksiukas.gif
Aišku ir kompotas kažkoks bus, labai gert norisi, kai šilta, tai visi uogų likučiai sueis biggrin.gif
Atsakyti
Biškeli užsikasus darbais buvau blush2.gif bet grįštu į šeimą tongue.gif :

Trečiadienis
Pusryčiai - kava, karšti sumušiniai
Pietūs - kepti koldūnai
Vakarienė - karbonadai, troškintų kopūstų likučiai , ledai su žele ir uogiene

MB nuo ketvirtadienio išvarė į komandiruotę, tai įdėjau ketvirtadieniui keptų sumuštinių, karbonadų, agurkų , kitoms dienoms nusipirks pats, tai kad tikrai nežinau ką valgo lotuliukas.gif

ketvirtadienis
Pusryčiai - kava, obuolys
Pietūs plovo likučiai ,
Vakarienė - buljonas su makaronais, virti vištienos ketvirčiai, salotos - špinatai - ridikai su grietine, pasukos su meduoliais

Penktadienis - pusryčiai kava, grūdėta varškė
Pietūs - buljonas su makaronais
Vakarienė - virtos bulvės, salotos - špinatai - ridikai su grietine, virti kiaušiniai, pasukos
dar po to draugė atnešė paragaut troškintos stirnienos su ryžiais thumbup.gif

visos tos salotas jau iš savo daržo valgom. Tarp kitko pas mane balkone jau pomidoriukai kabo, nors aišku dar žali tongue.gif gyvensim reiškia thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka Mickutes posakis:gyvensim reiskia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pusryciams MB valge blynu su uogiene ir pienu,man kava,pietums MB kepesi zuvies pirsteliu,o as suvalgiau pora sumustiniu su desra ir agurku.Na o vakarienei buvome sveciuose taj surio uzkandziavom,rukytos zuvies,sumustinuku biggrin.gif
Atsakyti
Užvakar buvau Lenkijoj apsipirkti,- tai kiekviena diena dabar man bus kaip ir taupymas, nes į pardes eisiu tik duonos ir pieno...
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 03, 08:09)
Oi,Denite kox sotus ir skanus meniu smile.gif noreciau cebureku ax.gif

Aciu rolleyes.gif ne daznai pas mus toks meniu buna, dazniausiai ka nors ant greicio padarau ir tiek doh.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 04, 06:41)
Man patinka Mickutes posakis:gyvensim reiskia biggrin.gif  biggrin.gif

Man irgi patinka thumbup.gif

O mes vakar valgem:
Pusryciai - kava, man dar pora cebureku
Pietus - ceburekai
Vakariene - MB pabaige karosus, ceburekus, as i drauges mergvakari ejau, tai ten visokiu uzkandziu valgiau smile.gif

Siandien:
Pusryciai - arbuzas, vynuoges (vis dar ne namie) blush2.gif
Velyvi pietus - saltibarsciai
Vakarienei tu paciu saltibarsciu valgysiu, nes MB nera, o as tingiu ka nors gaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 04, 06:41)
Man patinka Mickutes posakis:gyvensim reiskia biggrin.gif  biggrin.gif

tongue.gif hihihi.gif tai vat ir gyvenam ax.gif
MB komandiruoteje, tai nelabai ka ir gaminu
tai pusryciams - virti kiausiniai su spinatai-salotos-ridikai-svogunu laiskai-ridikeliai- grietine
As jau 12 isvariau pas draugus i kaima svesti ju dukreles gimtadienio, tai aisku ir balandeliai, ir saslykai ir siaip mesyciu, vynuoges, anansas, kepta duona, taleriai su lydytu sureliu, pieniskas kokteilis su saldytomis uogomis , tortas kaip priklauso thumbup.gif , tai kad namie jau tikrai nieko daugiau nereikejo, tevukas issivire slaunele su vakaryksciomis bulvemis, o ka daugiau tai nebent ka saldytuve rado

Papildyta:
QUOTE(denite @ 2011 06 02, 23:55)
ryziukui kepeneliu isviriau rolleyes.gif

mano rudasnuke siandien irgi kepeneles valge tongue.gif ale tik zalias, nespeju net isvirti, nes jei pradedu jas darineti, tai negaliu jos atsiginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(denite @ 2011 06 04, 19:03)
Man irgi patinka thumbup.gif

blush2.gif ale net neuzfiksavau kad jau pradejau kartotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 birželio 2011 - 23:48
Pusryciai- vakaryksciai likuciai
isejom i svecius pas mano bratki i svesti tevo dienos thumbup.gif pradedant sasykais, baigiant sakociu . visko ten buvo, vien zodziu - sotus laimingi thumbup.gif
namu maistelis rytdienai liko tongue.gif
Atsakyti
Sekmadienio meniukas:
PUSRYCIAI-MB desreliu virtu,man kava
PIETUS-as greit silkes uzkandau pomidoru padaze su duona
VAKARIENE-kepti vistienos ketvirciai,pomidorai
NAKTIPIECIAI-saldi bulka,pienas,arbata smile.gif dar pirktinis pudingas smile.gif
Atsakyti
Laba,
šeštadienio meniukas:
I-kefyriniai blyneliai su uogiene, kava, arbata
II-šašlykai folgoje (pas mamą), sv. laiškai su grietine, ryžiai, naminė gira.
III-svečiuose - sumuštinukai su tunu, riešutai, nešėmės arbūzo, trešnių (savos!) ir vyno. ax.gif Vaikas su draugu patys picą kepėsi.

sekmadienis:
I-blynelių likutis, dribsniai su jogurtu, kava
II-šaltibarščiai, plokštainis (pas anytą), vėl nešėmės trešnių desertui smile.gif
III-žuvies mišrainė (rūk. lydeka, svogūnas, žirneliai, majonezas), makaronai su tunu ir lyd. sūreliu, sv. laiškų/salotų/ridikėlių mišrainė su grietine.
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2011 06 04, 00:08)
visos tos salotas jau iš savo daržo valgom. Tarp kitko pas mane balkone jau pomidoriukai kabo, nors aišku dar žali  tongue.gif  gyvensim reiškia  thumbup.gif  lotuliukas.gif

mes irgi nebespėjam apvalgyti salotų bigsmile.gif
ir pomidoriukai ir keli agurkiukai jau užsimęzgę tongue.gif o vazone pora čiliukų jau sirpsta ax.gif
Tikrai gyvensim drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti