Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 08, 21:08)
raugtas agurkas(tradicija darbe),

Čia visi paeiliui agurkus nešatės ar rauginat darbe? bigsmile.gif

Mūsų vakar dienos meniu:
I-sumuštiniai su varškės sūriu, mėtų (iš daržo) arbata smile.gif
II-šaltibarščiai, vyrai čenachus pabaigė
III-vėl šaltibarščiai, salotos su fetos tipo sūriu (priplėšau daug daug salotų, pomidoras, agurkas, mėlyn. svogūnas, užspaudžiu citrinos, aliejaus ir išmaišiusi apibarstau sūrio gabaliukais), valgėm su skrudintais skrebučiais.
Naktipiečiams - trupiniuotis su trešnėmis, pienas
Atsakyti
Sveikos, mielosios!
Nieko padoraus is savo valgomos patirties pasiulyti negaliu. Valgau vos ne perline kose su sviestu ir skyscius geriu su saldumynais.
Bet rytoj zadu pyragelius kepti su morku ( troskintu) ir bulviu ( virtu su prieskoniais) idaru. Pasidalinsiu, kaip gausis.
Beje, kazkas sake, kad gyvenant vienai patogu uzsaldyti produktus, pvz. kotletus ar balandelius. As taip nedarau, jei gaminu, tai suvalgau per keleta dienu.
Bet uz pasiulyma aciu labai. Smagu skaityti ir buti kartu!
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2011 06 09, 14:20)
Bet rytoj zadu pyragelius kepti su morku ( troskintu) ir bulviu ( virtu su prieskoniais) idaru. Pasidalinsiu, kaip gausis.

Lauksiu recepto, su bulvėm niekad nesu dariusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 06 09, 13:56)
Čia visi paeiliui agurkus nešatės ar rauginat darbe?  bigsmile.gif

pirktiniai,bet lb skanus:)
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB manu kose su vysniu uogiene,man kava
PIETUS-man surio lazdeles,jogurtas ir keletas saldainiu,MB aviziniai sausainiai
VAKARIENE-marinuota silke su svogunais,virtos bulves,pomidoru-svogunu laisku salotos su grietine,rugpienis,veliau man ledas smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, man kotletas su duona
Pietus- MB kotletai su duona, man truputi rukytos zuvies
Vakariene - vistienos kepsneliai(nuemiau mesyte nuo ketvircio, pora kiausiniu, krakmolas, majonezas), valgem su ryziais ir zirneliu, svogunu laisku su majonezu salotom. Desertui ledai
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2011 06 09, 21:43)
zirneliu, svogunu laisku su majonezu salotom.

niekad šitaip nesu bandžius, reiks mėgint bigsmile.gif

Ketvirtadienis:
I-trupiniuotis su mėtų arbata
II-svogūnų laiškų blynai su grietine (daug svogūnų laiškų, pora kiaušinių, pora šaukštų su kaupu miltų), šalta arbata su mėtomis ir ledukais smile.gif
III-kepti vištienos ketvirčiai (maksėj - 5,49 dabar), marinuoti su krienais (užsistovėjo stiklainiukas naminių krienų, tai sunaudojau blush2.gif ), ryžių/avižinių kruopų košė, salotos: sv. laiškai, salota, ridikėliai su grietine.
naktipiečiams - pieno/ledų kokteiliai su trešnėmis
Žiemai - užsišaldžiau 2 dėžutes mažulyčių gražulyčių krapų tongue.gif

Šiandien:
I-vis dar trupiniuotis, vyrams dar po sumuštinį su dešra, kava, arbata
II- brandinta vištiena, man - pasukos
Vakare išvažiuojam į tėvų sodybą, tai, jei spėsiu, meduolį išsikepsiu, ir įsidėsim dešrelių (kepimui ant laužo), grietinės daug salotoms biggrin.gif ir Sangrijos gal, pasisėdėjimui rolleyes.gif

Gero savaitgalio bye1.gif

Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 06 10, 15:06)
II-svogūnų laiškų blynai su grietine (daug svogūnų laiškų, pora kiaušinių, pora šaukštų su kaupu miltų)

nu cia tai geras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2011 06 07, 22:58)
Va mano ryzaakis biggrin.gif Prie leksciu jis man nepozuoja, tai tenka  tokia foto imesti ax.gif

Vau kokia katiniena thumbup.gif lotuliukas.gif

Vakar - pusryciai - kava
Pietus- kugelis su vistiena
Vakariene - karkos vyniotinis ( pati dariau ) su salotomis, sv. kopustu sriubos likuciai

Siandien - pusryciai - kava
Pietus - karkosk vyniotinis, virti kiausiniai, salotos
Vakariene - visokiu likuciu naikinimas
Atsakyti
Sestadienis
Pusryčiai - kava
Pietūs - brokolių sriuba, vyrams - kepenų paštetas ( namie dariau), o man vištienos ketvirtis su salotomis
Vakarienė - su draugais sedejom prie marių, tai vežiausi keptų sumuštinių, draugė turėjo kaimiškų lašinukų, dešrytė
Naktipiečiai - šampanas ir žele su braškėmis tongue.gif
Atsakyti
Labukas rolleyes.gif rolleyes.gif

Je-tu-te-liau, kaip nesmagiai jauciuosi, pykina:) Uztad prisistatau, kaip nereikia maitintis:
1- pyragelis su morku/bulviu idaru, kur rasiau, kad gaminsiu, sumustinis, kava su medum
CIA GERAI
2- ryziai su svogunu laiskais ir daug sviesto
NORMALU DAR
3- "damusiau" pyrageliu likuti, isgeriau kavos su sumustiniu
OK
Vakare sventem draugu sutuoktuviu metines...Nu jau tikrai nieko nesinorejo, bute buvo karsta, kaip orkaiteje, langai plastiko uzdaryti...Valgiau cipsus su ketcupu. Ir ryziu trapucius su riesutu sviestu. Paskiau riesutu sviestas pasirode skanus ir vienas, lyg saldainiai.smile.gif))
Supermergaites, nevalgykite vieno sokoladinio sviesto, geriau buciau sampana gerus:)))

Atsakyti
Sveikos,savaitgali begale darbu buvo tai net normaliai pavalgyt nespedavom,tik vakar i kaima lekem saslyku kept,o taip maitinomes:braskes su pienu,desreles,jogurtai,surio lazdeles ax.gif kita savaite pazadu pasitaisyt ir rasyt meniu smile.gif
Atsakyti