Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pusryciai - kava, zele su braskemis likuciai
Pietus - kiaulienos gabaliukai su morkomis, mar.agurkais majonezo padaze kepti rankoveje valgem su pomidoru padazu, keptomis bulvemis ir salotomis
user posted image

Vakariene - bulviu kose su kefyru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 12 birželio 2011 - 20:55
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 10, 18:15)
nu cia tai geras bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  smile.gif

pabandyk, jeigu neturi nieko prieš keptus svogūnų laiškus mirksiukas.gif Mums tai visai liuks susivalgė.

QUOTE(mickute7 @ 2011 06 12, 21:54)
Pietus - kiaulienos gabaliukai su  morkomis,

Pagaliau nuotrauka thumbup.gif Faina, skanu biggrin.gif
Būsiu pamiršus, kad turiu fotiką, taip senai nieko nebenupaveiksluoju lotuliukas.gif

Savaitgalį buvom sodybėlėj ir vis tiek valgėm, tai ir rašau ax.gif Nos gal ir nelabai taupiai čia mums gavosi rolleyes.gif

Šeštadienis:
I-meduolis su arbata, kava
II-šaltibarščiai su bulvėmis, virtos pupos, rūkytos (prieš tai apvirtos)ausys (patys bandėm rūkyt, bet kažko sausokos gavosi unsure.gif )
III-šašlykai, ryžiai, sv.laiškai su grietine, pietų likučiai..ir Sangrija ir dar šis tas suėjo.. rolleyes.gif

Sekmadienis
I-braškės su pienu, sumuštiniai, kava, arbata
II-keptos dešrelės, lauže keptos bulvės su sviestuku, sv. laiškų/ridikėlių salotos
pavakariams - braškės, žemuogės su pienu ir batonu
Vakarienei, jau namuose, iš dešrelių likučių, pomidoro, šv. baziliko sumeistravau picą.
naktipiečiams - pieniškas braškių kokteilis wub.gif
Atsakyti
Na Zaklada meniu taj super drinks_cheers.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man kava
PIETUS-MB kepti kiausiniai su desrelem,man surio lazdeles,jogurtas,pyrago gabalelis
VAKARIENE-virtos desreles,saldytu keptu darzoviu misinys su prieskoniais,desertui tresnes(5 lt uz 0.5 kg) ir keletas arbuzo gabaleliu(6 lt),veliau ledai
NAKTIPIECIAMS manau valgysim tu paciu tresniu ir arbuzo ax.gif
Atsakyti
Siandien - pusrycia - kava
Pietus - vakarykstes kepeneles su bulviu kose ir salotomis, MB sveciuose tinginio balandelio privalge
Vakariene - vakarykste kiauliena su bulvemis, kefyru , salotomis , dar kakavos dabar uzsimaniau tongue.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O mes savaitgali draugu vestuvese buvom, tai ten ir paviesejom, kad ir siandien kazkaip valgyt nelabai norisi biggrin.gif
Taigi siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - blynai su cukrum, as dar banana darbe suvalgiau
Vakariene - kepti vistu sparneliai (iki akcija, bet man per surus kazkokie), salotos (pirktines blush2.gif ) su duona
Naktipieciai - ledai
Atsakyti
Moterys pusryciams dazniausiai valgo kava lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 13, 13:45)
Na Zaklada meniu taj super drinks_cheers.gif

Ačiū blush2.gif
QUOTE(denite @ 2011 06 13, 21:51)
salotos (pirktines blush2.gif )

nono.gif biggrin.gif

Vakar valgėm:
I-meduolio, barankyčių likučiai, kava, arbata
II-vyrai išsikepė po "piratų salą", aš tik salotas valgiau (salota, sv. laiškai su grietine), serbentų kisielius
III-amerikietiški blyneliai su trintomis braškėmis, trinta pievagrybių sriuba su lydytu sūreliu(maksimoj 400 g pievagrybių dėžutė - 1,69 Lt), ledai
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 06 14, 13:45)

Zinau, sazine grauze visa vakara schmoll.gif biggrin.gif

O siandien:
Pusryciai - kava, duona su sokoladiniu kremu (nes batono nebuvo)
Pietus - MB keptas ketvirtis su duona ir agurku, as nepietavau
Vakariene - keptos bulves ir ale saltsriube (smulkiai pjaustyti agurkai, svogunu laiskai, krapai, druskyte su kefyru). Desertui sokoladinis kremas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 14 birželio 2011 - 19:45
Vakar:
PUSRYCIAI-man kava,saldainiai,braskes(pavaisino)
PIETUS-sniceliai,duona,pomidorai,agurkai,kecupas,desertui tresnes
VAKARIENE-buvome talkoje tai kumpelis,duona,pomidorai su grietine,sausainiai,sompanas biggrin.gif
Atsakyti
antradienis:
I-vakaryksčiai blyneliai su uogiene (braškių nebeliko doh.gif ), kava
II-brandinta pievagrybių sriuba, kisielius su batonu, vyrai dar karštų sumuštinių kepėsi
III-vištienos krūtinėlės kepsniai, užkepti orkaitėje su morkomis ir sūriu, ryžiai, žirnelių/sv. laiškų salotos su majonezu. ax.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, agurkas su cukrum (norejosi ko nors gaivaus) biggrin.gif
Pietus - MB krabu lazdeles tesloje su majonezu, man kiausiniene su pomidorais (sveciuose)
Vakariene - vistienos krutineles kepsniai su bulviu kose ir agurku, svogunu laisku, krapu salotom su grietine smile.gif
Atsakyti