Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(meskute231 @ 2011 06 24, 10:07)
tikrai nežinau iš kur jūs ištraukėt kad pašnekutė eina per visas temas ir nežinia ką šneka. teko skaityt ir tikrai nieko panašaus neradau.

jei neradot ir neuzkliuvo iki siol, siulau paskaityti jos zinutes per profili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2011 06 24, 10:26)

Viskas labai teisingai parasyta drinks_cheers.gif
Kartais patiekalai tikrai skamba prabangiai,bet vienas ta patiekala gali pagaminti is brangiu produktu,o kitas is pigesniu.As asmeniskai visada seku akcijas,ziuriu,kur kas pigiau,tada uzsiperku daugiau,kad butu kitam kartui smile.gif darzoves,uogos ir kartais mesyte ar vistiena yra is kaimo,taip pat kiausiniu gaunam,o mes atsidekodami padedam darbuotis ukyje smile.gif sakykim ta pati armonika is sprandines gali buti tikrai nebrangus patiekaliukas,nes viskas priklauso kiek isleidziam produktams,o cia rasancios merginos manau tikrai ziuri,kas kur pigiau 4u.gif
Paislaidaujam ir mes,juk kartais taip norisi ir saslykiuko,ir kokio vynelio,ir tortuko gabalelio,bet dazniausiai tai buna sveciuose,va ir rytoj vaziuojam i kaimuka kepti kepsneliu,beabejo vesimes kazko skanaus smile.gif
Papildyta:
Taigi,kad butu i tema,rasau sios dienos meniu:
PUSRYCIAI-man kava,tresnes
PIETUS-sumustiniai su kumpeliu,sausainis
VAKARIENE-vis dar tie patys rukyti sonkauliukai(15 lt uz kg bet valgem tris dienas biggrin.gif ),sparagines pupeles grietineles padaze(0.5 kg 4lt),virtos bulves,o desertui pyragas su dzemu ir karamele(nemazas gabaliukas 4 lt),liks ir rytojui
NAKTIPIECIAMS manau valgysim sudytu lasinuku su duona ir agurku(lasinuku snd turgelyje pirkau,mokejau 8lt,bet gabalas tai toks nemazas,0.5 kg) smile.gif

Snd maciau turgelyje pirmuju lietuvisku melyniu tai vaje,kainele doh.gif ,uz toki maziuka maziuka induka 6 lt,o pavalgyti nebent tik vienam kartui schmoll.gif ,lauksim pigesniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 24 birželio 2011 - 18:31
Sveikos,vakar buvom isvaziave i kaima tai ten kepemes kepsniukus ant lauzo ir blauzdeles,desertui valgem ledu ir pyragelio:)mes vezemes vyno(10 lt,maximoj visiem vynam 30 proc),surio rukyto(5 lt).
Atsakyti
Labukas,
vakar grįžom iš kelionės (šventėm Jonines pas latvius tongue.gif ), tai gaminau tik vakarienę - išviriau burokėlių lapelių sriubos ir bulvių. Vyrai valgė su silkute ir svogūnais.
Atsakyti
Snd vel nera normalaus meniu,per diena sio bei to uzkandom,o vakarieniavom ne namie tai net ir nerasysiu ax.gif
Atsakyti
mano vakarykstis meniu tongue.gif

1.sumustiniai su suriu/arbata
2.troskintos vistu sirdeles su morkomsvogunais ir viska uspyliau ant bulviu/pomidorai
3.varskyte/ledas
Atsakyti
QUOTE(linuciukas5 @ 2011 06 28, 08:07)
mano  vakarykstis meniu tongue.gif
1.sumustiniai su suriu/arbata
2.troskintos vistu sirdeles su morkomsvogunais ir viska uspyliau ant bulviu/pomidorai
3.varskyte/ledas

Labas 4u.gif
Linuciuk, matomai, gyveni mazoje seimoje ar viena?smile.gif Nes labai primena mano meniukus, iskart galima atpazinti, keliese esate:)
Sveikute prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Na va, likom ir mes dviese su vyru savaitėlei, mūsų "lelius" pas senelius išvažiavo savaitėlei pasisvečiuot. ax.gif

O vakar valgėm:
I-sumuštiniai su silke ir svogūnu, man - agurkai su grietine, kava
II-brandinta sriuba, apkeptos bulvės ir su spirgučiais kepti svogūnų laiškai
III-bulvių ir svogūnų likučiai, šilkinė košė, pasukos
naktipiečiams - braškės su cukrum smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-kava,sausainiai
PIETUS-man sluoksniuotos teslos pyragelis su kiausiniais ir rugstynem(pavaisino),veliau desrele ir agurkas,desertui sokolado gabalelis.MB nzn ar valge kazka g.gif
VAKARIENE-siek tiek mocarelos(akcija)ir pomidoru salotu uzkandom,koldunai su spirguciais ir grietine smile.gif

Naujokei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar:
Pusryciai - kava
Pietus - MB kotletai su virtom bulvem, man keli sokolado gabaliukai( nesinorejo valgyt kazko)
Vakariene - medziotoju desreles (akcija) su duona ir daug salotu (salotos, svogunu laiskai, krapai su grietine)

Siandien:
Pusryciai - kava, man brandintas kotletas su duona
Pietus - MB keptos blauzdeles su duona, man kelios braskes (pavaisino)
Vakariene - keptos bulves ir daug daug salotu (salotos, svogunu laiskai, ridikeliai, krapai, grietine)

Nelabai yra kada gaminti, todel ir meniu toks belekoks, uztat pigus biggrin.gif Parsivezem is kaimo bulviu, salotu, ridikeliu, krapu, svogunlaiskiu nemazai, tai reik suvalgyt dabar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2011 06 28, 21:45)
medziotoju desreles (akcija)

Kur čia buvo akcija, nepastebėjau? unsure.gif Užsipirkčiau savaitgaliui, nes svečių nusimato.

Vakar:
I-agurkų/pomidoro/svogūnų salotos su grūdėta varške, kava
II-vis dar burokėlių lapelių sriuba, šilkinė košė, agrastai (tiesiai nuo krūmo biggrin.gif )
III-šv. kopūstų sriuba virta su kauliukais, prie kauliukų - agurkų/sv.laiškų salotos su grietine
Vakare užsišaldžiau dar indelį braškių žiemai ir pora indelių pjaustytų burokėlių lapelių. 4u.gif
Atsakyti
Vakar:
Pusryčiai: Raugintų pasukų stiklinė, sumuštinis su dešra.
Pietūs: Lazanija ir vienas obuolys.
Vakarienė: Vienas naminis raugintas agurkas.
Naktipiečiai: Raugintų pasukų stiklinė.

Šiandien:
Pusryčiai: Du sumuštiniai su dešra ir arbata.
Pietūs: Lazanijos likučiai ir arbata.
Vakarienė: Varškėčiai ir raugintų pasukų stklinė.

Lazanijos paruošimui viską turėjau namuose, varškėčiams sunaudojau paskutinę nebereikalingą varškę ir kažkaip užsivedžiau ant pasukų. g.gif
Atsakyti