Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Radau įdomų, labai nebrangų ir skanų Trupiniuočio receptą. Suvyniojaus kaip dešrą, gavosi karamelinis tinginys smile.gif
Trupiniuotis
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 06 29, 13:31)
Kur čia buvo akcija, nepastebėjau?  unsure.gif Užsipirkčiau savaitgaliui, nes svečių nusimato.

Iki buvo, bet ir maximoj vakar dar maciau kazkokia akcija buvo, tik nezinau ar bera g.gif

O mes siandien:
Pusryciai - kava, man blynas su cukrum (liko nuo naktipieciu)
Pietus - MB blynai, man keksiukas, pora sausainiu, ledas (pavaisino)
Vakariene - rugstyniu sriuba su vistiena, kiaulienos guliasas su morkom, valgem su virtom bulvem ir salotom, svogunu laiskais su grietine (liko dar ir rytojui sriubos ir guliaso bigsmile.gif ) Ir desertui po leda suvalgem smile.gif
Atsakyti
Na stai, bent siokia tokia tvarka, kur gal kam naudinga bus paskaityti: 4u.gif
1-Mesytes asorti ( kiauliena, vistiena, jautiena) Buvo verdama zemiau pridedu foto, kam:) Bet valgau ir as, tik pagardindama majonezu. Ir skrudintu batonu
2-Kava su varske ir aviz. sausainiais
3-Arbata su "Manija"

Dar pasidarau "paruostuka" salotoms, supjaustau kopusta, paprika, krapus, o grietine ( majonezu/aliejum) uzpilu pries valgydama.

P.S. Maximoje sololadiniai zefyrai tik 7 lt wub.gif wub.gif wub.gif
P.P.S. foto prikabinti nepavyko, bet ten mano augintine:)
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2011 06 29, 22:32)
Radau įdomų, labai nebrangų ir skanų Trupiniuočio receptą. Suvyniojaus kaip dešrą, gavosi karamelinis tinginys  smile.gif
Trupiniuotis

Įdomus receptukas bigsmile.gif

QUOTE(denite @ 2011 06 29, 23:59)
Iki buvo, bet ir maximoj vakar dar maciau kazkokia akcija buvo, tik nezinau ar bera g.gif

Iki neapsipirkinėju, labai jau man nepakeliui doh.gif Reiks šiandien Maximkoj žiūrėt

vakar valgėm:
I-MB - sumuštinius su tuno konservais ir agurku, man - jogurtas, kava
II-brandinta kopūstienė, tuno salotos (salota, pomidoras, agurkas, svogūnas, tuno konservai aliejuje)
III-tuno salotos, av.dribsnių/ryžių košė, pasukos, arbūzas, žirniai (gliaudžiau žiemai užšaldyti, tai pusę suvalgiau doh.gif )
Atsakyti
Sveikos
PUSRYCIAI-bandeles,kava
PIETUS-man nektarinas,raugtas agurkas,siek tiek zemuogiu
VAKARIENE-balandeliai,virtos bulves,padaziukas smile.gif

Ar uz 0.5 litro stiklainiuka melyniu 6 lt brangu?nu taip nooooriu rolleyes.gif mum su MB vienam karteliui uztektu,manau reikes nusipirkt,nes jokiu desru ar desreliu nebeperkam tai melyniu geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 30, 20:35)
Sveikos
PUSRYCIAI-bandeles,kava
PIETUS-man nektarinas,raugtas agurkas,siek tiek zemuogiu
VAKARIENE-balandeliai,virtos bulves,padaziukas smile.gif
Ar uz 0.5 litro stiklainiuka melyniu 6 lt brangu?nu taip nooooriu rolleyes.gif mum su MB vienam karteliui uztektu,manau reikes nusipirkt,nes jokiu desru ar desreliu nebeperkam tai melyniu geriau smile.gif

Sakyčiau nebrangu, jeigu nėra galimybės pačiam pasirinkti uogyčių, tai tikrai labiau apsimoka uogyčių, o ne mėsos pirkt.
Atsakyti
Tai va ir as ta pati galvoju,nes desru,kumpiu,desreliu nesinori,o ir siaip nemegejai esam,o beje uogytes sveikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 06 30, 20:35)

jeigu pavalgyt, tai gal ir nieko, bet jeigu žiemai - tai dar brangoka, reikia dar laukt, kažkiek papigt turėtų. unsure.gif

Vakar valgėm:
I-sumuštiniai su varškės sūriu, kava
II-vis dar kopūstienė, varškės sūris su trintom braškėm, arbata
III-balandėliai su vištienos faršu, bulvės, sv. laiškai su grietine

Šiandien:
I-dribsniai su pienu, kava
II-brandinti balandėliai
III-vakare virsiu aštrią (su čiliukais ir faršu, pasilikau nuo balandėlių) pupelių sriubą ir po balandį dar yra rolleyes.gif

Saulėto savaitgalio bye1.gif
Atsakyti
Sveikos,šiandien atradau toki puslapuką,gal kam pravers smile.gif
kurpigu
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 07 01, 14:10)
jeigu pavalgyt, tai gal ir nieko, bet jeigu žiemai - tai dar brangoka, reikia dar laukt, kažkiek papigt turėtų.  unsure.gif

beabejo,kad tik valgymui smile.gif

QUOTE(durke @ 2011 07 01, 14:38)
Sveikos,šiandien atradau toki puslapuką,gal kam pravers smile.gif
kurpigu

liuks puslapiukas 4u.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man kava,bandele su spinatais ir fetos suriu
PRIESPIECIAMS-juodieji serbentai is sodo
PIETUS-MB kelios bandeles,man silke su darzovem,zemuoges
VAKARIENE-rukyti vistu sparniukai su duona ir agurkais,siek tiek marinuotos silkes,desertui melynes su pienu ir po bandele smile.gif

Veliau manau dar kokio vyno sugalvosiu pagurksnot ax.gif

Uzmarinavau snd pora slovikeliu agurkeliu,kazin kaip gausis smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, man ryziu kose su grietine ir cukrum (viriau MB pietums, tai liko truputi)
Pietus - MB desreles, ryziai, man sauja riesutu, pora agurkeliu su grietine
Vakariene - kiaulienos kepsneliai, virtos bulves ir didelis "bliudas" salotu (ridikeliai, salotos, agurkai, grietine) biggrin.gif Desertui sokoladas
Atsakyti