QUOTE(z.lineta @ 2011 05 17, 14:43)
na pasakoju:
geguzes 4 pagulde,geguzes 5 nubego vandenys,gaeguzes 6 pagimde,pats gimdymas nuo vandenu nutekejimo truko 20,5 valandu....
i gimdykla uzeidavo gyd ir akusere labai retai,akusere JOLANTA JASINSKIENE,istisai zemino gimdyve,visa laika keiksmazodziai ir buvo isgerus,nes salia kabinetuke svente...(parasyciau konkrecius jos pasakymus,bet nezinau ar forume butu galima taip rasyt),bet paprasteni buvo tokie,kaip, tavo protas kaip 13metes mergaites,durne tu,vyrui pasakyta ismokink ja kai grisit namo
sikt,
zajabala gimdyk,o man
px gyvas ar ne tavo vaikas bus,tuoj as ji issiurbsiu... per prievarta paeme ranka ir liepe liest sau tarpviete su galvute,negana to po gimdymo padejo vaika jai ant krutines ir isejo visi,atejo po 2,5 val.vaikas 2kart apsikakojes,ji kraujuojanti,tada atejo matyt kita pamaina,viska susiuvo,vaika sutvarke,pati gimdyve neteko 70% kraujo,gulejo reanimacijos,perpilinejo...
tai va tiek....pasirodo buna nelabai tiketinu dalyku ir siais laikais.
ji parase skunda,direktore jei neklystu atsiprasinejo,pazadejo kad atleis,prase i audita nesikreipt,taciau ji kreipsis ir dar su zurnalistais bendraus...
beje ne viena istorija girdejau apie sia akusere,kad ji izeidineja ir tt...
taciau esu girdejus ir graziu gimdymu tenai,manau ji pasirenka ka pazemint ir tikiuosi tikrai ji ten nebedirbs...
sveikos mamos,
as irgi gimdziau geguzes 6 d., tikra teisybe, kad ten kazka personalas svente, bet bent jau pas mane girti neateidavo. gydytojais esu labai patenkinta, o vat akusere tai tokia "pasikelusi" ir pasiputusi pakliuvo, aiskiai matesi, kad laukia kazko i kisene. bet kadangi mes su vyru principingai buvom nusiteike nieko bent jau is anksto neduot, o paskui atsidekot, jei busim patenkinti darbu, tai taip ir taikstemes su ta surugusia akusere iki galo. nors kai atejo laikas stumt, visai neblogai jinai padirigavo kada ka daryt, tai labai skustis irgi ja negaleciau. labiau sunervino kita pro sali ejusi ir uzejusi manes aprekt akusere, mazdaug ko tu cia taip reki, ar pries vyra vaidini? o man pirmas gimdymas, darau ka ismanau, kokia cia vaidyba galvoj gali buti... vietoj to kad paaiskintu ka daryt, issidirbineja atsistojus... gerai kad kaip atejo taip ir isejo, nes nedaug truko, pati buciau pasiuntus kur nors toliau... taip kad visokiu ten pasitaiko...
gerai kad vyras buvo, tai kai atrodydavo, kad kazkas negerai, iskart siusdavau daktaru ar tos akuseres ieskot, nes patys uzeidavo tai tikrai retokai, iki stumimas prasidejo.
sikart su niekuo nesitariau, pinigu kam norejosi duot, tas neeme, is esmes kaip ir normaliai viskas praejo, bet kita karta ko gero tarciausi su konkreciu gydytoju del gimdymo. visgi norisi tokiom akimirkom nepapult ant blogos pamainos ir paciai lengviau, kai gydytojas zmoniskai ir rupestingai elgiasi, pataria, ka kada daryt. ant tokios gydytojos ir sikart pataikiau, bet kai pagalvoju, kad jei ir gydytoja butu tokia pasiputusi buvus, kaip ta akusere, tai gimdymas 5 kartus ilgiau matyt butu tesesis...