Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(z.lineta @ 2011 05 18, 15:56)

Jūs gal kokius kitus gimdymo namus atstovaujat? bigsmile.gif VGN blogis, reiškia žinot alternatyvų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2011 05 18, 16:20)
lotuliukas.gif Tai kad jau iškėlei  doh.gif Juk akušerės vardą ir pavardę paminėjai... O va mamos, kuri "papasakojo" pristatyti nebenori...  rolleyes.gif

Taip siuo atveju, jau reiketu pacios gimdyves pasakojimo. Tada visiskai neaisku ka ten veike vyras, ypac toje dalyje kad jau pagimde, paliko ir nukraujavo... o tai kur daktare buvo, ka ji dare> kokia tai daktare, negi nemate, nieko negirdejo, jai dzin buvo dirbti su akusere, kuri su kvapeliu? Ir kodel tada nera cia daktares kaltes, juk ne 1 akusere priima gimdyma, po visko bent jau mane abu kartus sutvarke daktare, po gimimo jau akuseres darbas buvo baigtas... nu keistai man irgi.
Atsakyti
viesuma as pavadinau ziniasklaida....
neatstovauju niekam,apie gimdymo namus blogai nekalbu,kalbu blogai apie viena zmogu,paminet pavarde tikrai galiu ir ju cia per forumus pamineta daug...tiek graziai tiek ne,lygiai taip pat ir su sia butent
na jei ji sugalvos kazkada parasyt asmeniskai nuo iki savo gimdymo istorija tai suzinosit,o ja patikesit kodel?vien todel kad bus parasyta kitu niku?

Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 05 18, 18:23)
Taip siuo atveju, jau reiketu pacios gimdyves pasakojimo. Tada visiskai neaisku ka ten veike vyras, ypac toje dalyje kad jau pagimde, paliko ir nukraujavo... o tai kur daktare buvo, ka ji dare> kokia tai daktare, negi nemate, nieko negirdejo, jai dzin buvo dirbti su akusere, kuri su kvapeliu? Ir kodel tada nera cia daktares kaltes, juk ne 1 akusere priima gimdyma, po visko bent jau mane abu kartus sutvarke daktare, po gimimo jau akuseres darbas buvo baigtas... nu keistai man irgi.

o mane sutvarke akusere
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2011 05 18, 13:09)
2. Čia jau tikrai "užlenkta", nes žmogaus organizme yra apie 5 l kraujo. Netekus kažkur pusės jo, ištinka mirtis... Taigi... tikrinkim faktus.

Man ir po gimdymo supylė pusantro litro kraujo, nes niekaip nesugebėjo sustabdyti kraujavimo... Na ne 70 proc., bet manau, kad nemažai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sweety__ @ 2011 05 18, 14:22)
* o iš kur tada dabar tas sugebėjimas atsirado? tuo metu juk aktualu buvo kūdikėlio sveikata.. tai mama kaip ta katė turėjo draskytis.. o ne pasiduot likimui..

Jūs turbūt pirmo laukiatės 4u.gif
Neįsivaziduoju kaip vienai (jei nebūtų vyro) galima gulint stalo ten kovot doh.gif doh.gif

Aišku, negalima 100 proc. sakyti, kad tai teisybė, ir kad taip buvo... Bet pvz. kai pamačiau teisėją nufilmuotą per TV, jei man kas nors būtų papasakojęs, manyčiau, kad prispango.... O čia akušerė...
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 05 18, 17:34)

Papildyta:

o mane sutvarke akusere

O tai gimdyma prieme tik akusere? Bet tai kodel as nesuprantu negalejo kas nors kitas priimti, nu zmogus svente ten kazka, tai tegu svencia, kur kitas personalas? Nesuprantu as, kazkaip juk ne 1 ji gere ten tai ko kiti jai tada leido dirbti ar zinant jos grubuma alkoholis prie to i gera ne prisideda, sedetu sau ramiai kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 05 18, 18:56)
O tai gimdyma prieme tik akusere? Bet tai kodel as nesuprantu negalejo kas nors kitas priimti, nu zmogus svente ten kazka, tai tegu svencia, kur kitas personalas? Nesuprantu as, kazkaip juk ne 1 ji gere ten tai ko kiti jai tada leido dirbti ar zinant jos grubuma alkoholis prie to i gera ne prisideda, sedetu sau ramiai kur nors.

pagal mamos pasakojimus salia kabinetuke svente personalas,girtu visiskai ten nebuvo ,bet si buvo pagal ja isgerus,na jei taip atrode,velgi nepatikrino gi ju niekas kas ten kiek su kiek promiliu
man gimdyma prieme gydytojas,o siuvo akusere,gydytojas ir kita turbut akusere vaika tvarke
o jai kiek pamenu prieme ir gydytoja,o paliko gal sutvarkyt akuserei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 18 gegužės 2011 - 17:05
QUOTE(z.lineta @ 2011 05 18, 17:34)
viesuma as pavadinau ziniasklaida....
neatstovauju niekam,apie gimdymo namus blogai nekalbu,kalbu blogai apie viena zmogu,paminet pavarde tikrai galiu ir ju cia per forumus pamineta daug...tiek graziai tiek ne,lygiai taip pat ir su sia butent
na jei ji sugalvos kazkada parasyt asmeniskai nuo iki savo gimdymo istorija tai suzinosit,o ja patikesit kodel?vien todel kad bus parasyta kitu niku?

Koks skirtumas koks nicas... Skirtumas manau yra tik tada, kai pasakoja išgyvenęs tai asmuo ir kai pasakoja tas, kuris nei ten dalyvavo, nei matė, nei žino abiejų pusių nuomones...
QUOTE(Rimukas @ 2011 05 18, 17:49)
Man ir po gimdymo supylė pusantro litro kraujo, nes niekaip nesugebėjo sustabdyti kraujavimo... Na ne 70 proc., bet manau, kad nemažai  4u.gif

Na 1,5 litro tai ne 3,5 litro... Jau netekus 2,5 galima netekti sąmonės ir stipriai pakenkiama organizmui...
Atsakyti
[quote=lyra,2011 05 18, 19:17]
Koks skirtumas koks nicas... Skirtumas manau yra tik tada, kai pasakoja išgyvenęs tai asmuo ir kai pasakoja tas, kuris nei ten dalyvavo, nei matė, nei žino abiejų pusių nuomones...

o kaip gali zinot abieju pusiu nuomone?ar gimdyve pries papasakot cia turetu nueit pas ja ir jos nuomones isklausyt?o tada i cia parasyt is savo ir is akuseres puses?
na Jus galite tiesiog nekreipt demesio tokiu atveju ka as parasiau,manykite,kad nieko nebuvo,jei Jums nereiskia kito zmogaus atpasakojimas
rasiau su tikslu,kad gal kazkam padesiu,bet kaip suprantu apsidurninau pati:)
na kai pries pacios gimdyma as skaitinejaus forumus ir kiekviena nuomone man kazka idejo pasirinkime,tikiuosi ir kazkam kitam ides
visgi reik patylet visada,kad durnio vietoj nelikt
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2011 05 18, 17:49)
Jūs turbūt pirmo laukiatės  4u.gif
Neįsivaziduoju kaip vienai (jei nebūtų vyro) galima gulint stalo ten kovot  doh.gif  doh.gif

pirmo, bet ne čia esmė.. aš suprantu kai gimdymas greitas.. o čia gi ilgai viskas truko.. ir ta akušerė ne pačioj pabaigoj su kvapeliu atėjo.. aišku mano charakteris kitas.. bet jei grėstų pavojus man ar mano kūdikėliui - aš bučiau sugebėjus bent telefonu paskambint kad ir policijai.. sakau kad mes moterys kaip katės turim gint savo vaikučius iš visų jėgų.. o girtą akušerę paprašius kita pakeist.. juk ir tada galima žiniasklaida pagrasint..
aš visiškai nesistebiu kad galėjo ji būt išgėrus.. bet tada tikrai ką veikė gydytoja.. ir kitas personalas kur kad nematė..
o aš džiaugiuos kad šalia turėsiu vyrą kuris tikrai už mane pakovos 4u.gif

šiaip ar taip reikia į teleofną susivesti būdintį televizijos tel nr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 05 17, 14:43)
na pasakoju:

geguzes 4 pagulde,geguzes 5 nubego vandenys,gaeguzes 6 pagimde,pats gimdymas nuo vandenu nutekejimo truko 20,5 valandu....
i gimdykla uzeidavo gyd ir akusere labai retai,akusere JOLANTA JASINSKIENE,istisai zemino gimdyve,visa laika keiksmazodziai ir buvo isgerus,nes salia kabinetuke svente...(parasyciau konkrecius jos pasakymus,bet nezinau ar forume butu galima taip rasyt),bet paprasteni buvo tokie,kaip, tavo protas kaip 13metes mergaites,durne tu,vyrui pasakyta ismokink ja kai grisit namo sikt,zajabala gimdyk,o man px gyvas ar ne tavo vaikas bus,tuoj as ji issiurbsiu... per prievarta paeme ranka ir liepe liest sau tarpviete su galvute,negana to po gimdymo padejo vaika jai ant krutines ir isejo visi,atejo po 2,5 val.vaikas 2kart apsikakojes,ji kraujuojanti,tada atejo matyt kita pamaina,viska susiuvo,vaika sutvarke,pati gimdyve neteko 70% kraujo,gulejo reanimacijos,perpilinejo...
tai va tiek....pasirodo buna nelabai tiketinu dalyku ir siais laikais.
ji parase skunda,direktore jei neklystu atsiprasinejo,pazadejo kad atleis,prase i audita nesikreipt,taciau ji kreipsis ir dar su zurnalistais bendraus...
beje ne viena  istorija girdejau apie sia akusere,kad ji izeidineja ir tt...
taciau esu girdejus ir graziu gimdymu tenai,manau ji pasirenka ka pazemint ir tikiuosi tikrai ji ten nebedirbs...

sveikos mamos,
as irgi gimdziau geguzes 6 d., tikra teisybe, kad ten kazka personalas svente, bet bent jau pas mane girti neateidavo. gydytojais esu labai patenkinta, o vat akusere tai tokia "pasikelusi" ir pasiputusi pakliuvo, aiskiai matesi, kad laukia kazko i kisene. bet kadangi mes su vyru principingai buvom nusiteike nieko bent jau is anksto neduot, o paskui atsidekot, jei busim patenkinti darbu, tai taip ir taikstemes su ta surugusia akusere iki galo. nors kai atejo laikas stumt, visai neblogai jinai padirigavo kada ka daryt, tai labai skustis irgi ja negaleciau. labiau sunervino kita pro sali ejusi ir uzejusi manes aprekt akusere, mazdaug ko tu cia taip reki, ar pries vyra vaidini? o man pirmas gimdymas, darau ka ismanau, kokia cia vaidyba galvoj gali buti... vietoj to kad paaiskintu ka daryt, issidirbineja atsistojus... gerai kad kaip atejo taip ir isejo, nes nedaug truko, pati buciau pasiuntus kur nors toliau... taip kad visokiu ten pasitaiko...
gerai kad vyras buvo, tai kai atrodydavo, kad kazkas negerai, iskart siusdavau daktaru ar tos akuseres ieskot, nes patys uzeidavo tai tikrai retokai, iki stumimas prasidejo.
sikart su niekuo nesitariau, pinigu kam norejosi duot, tas neeme, is esmes kaip ir normaliai viskas praejo, bet kita karta ko gero tarciausi su konkreciu gydytoju del gimdymo. visgi norisi tokiom akimirkom nepapult ant blogos pamainos ir paciai lengviau, kai gydytojas zmoniskai ir rupestingai elgiasi, pataria, ka kada daryt. ant tokios gydytojos ir sikart pataikiau, bet kai pagalvoju, kad jei ir gydytoja butu tokia pasiputusi buvus, kaip ta akusere, tai gimdymas 5 kartus ilgiau matyt butu tesesis...
Atsakyti
QUOTE(Tiniaskinas @ 2011 05 18, 19:35)
sveikos mamos,
as irgi gimdziau geguzes 6 d., tikra teisybe, kad ten kazka personalas svente, bet bent jau pas mane girti neateidavo. gydytojais esu labai patenkinta, o vat akusere tai tokia "pasikelusi" ir pasiputusi pakliuvo, aiskiai matesi, kad laukia kazko i kisene. bet kadangi mes su vyru principingai buvom nusiteike nieko bent jau is anksto neduot, o paskui atsidekot, jei busim patenkinti darbu, tai taip ir taikstemes su ta surugusia akusere iki galo. nors kai atejo laikas stumt, visai neblogai jinai padirigavo kada ka daryt, tai labai skustis irgi ja negaleciau. labiau sunervino kita pro sali ejusi ir uzejusi manes aprekt akusere, mazdaug ko tu cia taip reki, ar pries vyra vaidini? o man pirmas gimdymas, darau ka ismanau, kokia cia vaidyba galvoj gali buti... vietoj to kad paaiskintu ka daryt, issidirbineja atsistojus... gerai kad kaip atejo taip ir isejo, nes nedaug truko, pati buciau pasiuntus kur nors toliau... taip kad visokiu ten pasitaiko...
gerai kad vyras buvo, tai kai atrodydavo, kad kazkas negerai, iskart siusdavau daktaru ar tos akuseres ieskot, nes patys uzeidavo tai tikrai retokai, iki stumimas prasidejo.
sikart su niekuo nesitariau, pinigu kam norejosi duot, tas neeme, is esmes kaip ir normaliai viskas praejo, bet kita karta ko gero tarciausi su konkreciu gydytoju del gimdymo. visgi norisi tokiom akimirkom nepapult ant blogos pamainos ir paciai lengviau, kai gydytojas zmoniskai ir rupestingai elgiasi, pataria, ka kada daryt. ant tokios gydytojos ir sikart pataikiau, bet kai pagalvoju, kad jei ir gydytoja butu tokia pasiputusi buvus, kaip ta akusere, tai gimdymas 5 kartus ilgiau matyt butu tesesis...

ko gero ir buvo uzsukus ta pati akusere
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 05 18, 15:56)
as jau galvoju,kad geriausia butu i viesuma nieko nekelt,nes kaip ir cia taip ir ten daugumai atrotys,kad tai mamai paciai sizofrenija...patarsiu kad ramiai teismo butu issiaiskintu,nereikalinga ta viesuma ko gero,zmones idomus,nenori tiketi,bet nenori ir isbandyti.....smile.gif
na o gal ir as papuoliau prie tu patikliuju,gal tikrai jai susisuko ir issigalvojo,bet tada labai noreciau,kad kai kazkam tai pasikartos,kad zmogus butu pasiruoses viska irasyt ,geriau ir nufilmuot ir tt.kad visi patiketumem ,kad pasaulyje dar ir ne to buna ir nera cia netgi niekio keisto
tikrai tikiu ,kad tokiu mediku kaip nupasakojom turim ne viena....

Nu man atrodo yra neetiska is jusu puses mineti zmoniu pavardes ir rasyti kraupias istorijas tiksliai nezinant situacijos. Tikrai pasakojime daug nezinomuju ir kvepia "sugedusiu telefonu", kai is lupu i lupas perduodama informacija apauga ivairiais butais ir nebutais dalykais.

QUOTE(Tiniaskinas @ 2011 05 18, 18:35)
sveikos mamos,

va cia jau zmogus is patirties raso, gimde ta pacia diena. Gal ir ne visai patenkinta, bet jokiu keiksmazodziu ar girtu mediku nemini g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morena.: 18 gegužės 2011 - 17:50