Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

Gimdysiu VGN, planuoju pas Skleriu, bet kaip gausis nzn, nes jis atostogauja iki 06.27 rolleyes.gif o man terminas 07.01.

Sakykite, kokiam laikui maziukus paguldo mamoms ant krutines? Su salyga, kad viskas abiems gerai? O teciams guldo, jei mamai kas?
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2011 06 13, 23:05)
Gimdysiu VGN, planuoju pas Skleriu, bet kaip gausis nzn, nes jis atostogauja iki 06.27 rolleyes.gif  o man terminas 07.01.

Sakykite, kokiam laikui maziukus paguldo mamoms ant krutines? Su salyga, kad viskas abiems gerai? O teciams guldo, jei mamai kas?

Ilgam guldo, gali būti iki valandos. Guldo, nes čia visa kelionė vaiko iki mamos krūtinės su tam tikru stimuliavimu, kad gamintųsi priešpienis, o vėliau ir pienas + kad vaikui nebūtų didžiulio streso gimus, kad būtų arčiau mamos šilumos, širdies plakimo ir t.t. ką jis jautė ir girdėjo būdamas pilvely.
Jei vyras maitins, tai galima ir jam uždėti biggrin.gif mirksiukas.gif Vyrui gerai vaiką duoti, kai lelius pavalgęs, kad panešiotų ir prieš užmiegant paguldyti ant nuogos vyro krūtinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2011 06 13, 23:05)
Gimdysiu VGN, planuoju pas Skleriu, bet kaip gausis nzn, nes jis atostogauja iki 06.27 rolleyes.gif  o man terminas 07.01.

O su Sklerium nekalbejot, ar atvaziuotu jis jeigu prasidetu iki 27d.? smile.gif

Supratau ka turejote omeny del guldymo pas teveli biggrin.gif
Jeigu cp, girdejau kad guldo, bet reiktu iniciatyviam buti teveliui. Buna greitu situaciju, kada medikai daro tam tirktus sprendimus ir nepagalvoja apie kitus.
Bet linkiu, kad pas Jus viskas eitusi sklandziai ir mazylis butu tik gimes pas mamyte wub.gif

Mano sunelis pragulejo ant mano pilvuko prie kruties nuo ~13.30-17.30 biggrin.gif
Tiek laiko mus "pamirso" gimdykloje biggrin.gif
Per ta laika spejo ne karta apziuret savo mama protingom akytem, teti, pavalgyti bei numigti pora posmeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 06 13, 23:28)
O su Sklerium nekalbejot, ar atvaziuotu jis jeigu prasidetu iki 27d.? smile.gif

kalbejome, bet juk buna visko, gal negales atvykti, tada pazadejo rekomenduoti kita gydytoja ir liepe laikyti kojas sukryziavus biggrin.gif

Aciu uz issamia info apie "ligonines palankuma mazyliui" smile.gif Teti reikes instruktuoti, kad nepasimestu esant reikalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2011 06 13, 23:49)
kalbejome, bet juk buna visko, gal negales atvykti, tada pazadejo rekomenduoti kita gydytoja ir liepe laikyti kojas sukryziavus  biggrin.gif

Aciu uz issamia info apie "ligonines palankuma mazyliui" smile.gif Teti reikes instruktuoti, kad nepasimestu esant reikalui  4u.gif

sekmes Jums 4u.gif
pas Skleriu atvaiksciojau visa nestuma, nuo 6sav. iki galo biggrin.gif
Bet gimdyti teko ne pas ji biggrin.gif
Atsakyti
su klizmutem kaip ir viskas aisku....o sakykit kaip su intymios vietos depiliacija? 4u.gif
Atsakyti
Del klizmuciu jau buvo nemazai diskutuota, bet matyt nauja "partija" ir, rodos, siais-interneto laikais, kai tiek info, ziuriu vistiek "nesigilinama". cool.gif

O kodel nebuna klausimo KODEL nedaro VGN klizmuciu? ax.gif
Atsakyti
4u.gif Kai gimdai vieną kart į 9 metus, tai skaitai tik naują sukurtą temą o ne prieš tai buvusias 10, nematau nieko blogo kai klausia, viskas keičiasi. Pikta tik tada kai šitoj temoj jau keltas tas klausimas ir išaiškintas. 4u.gif
Čia taip pat kaip man sodroj, sutvarkai dok ir tau sako viskas, laukit, ko laukti kada ateiti ir t.t pati klausi, o kai paklausi tai sako: o ką nežinot? Na jei gimdyčiau kas met tai ir žinočiau, o kai gimdai žymiai rečiau tai įstatymai vietoj nestovi.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2011 06 14, 10:26)
4u.gif Kai gimdai vieną kart į 9 metus, tai skaitai tik naują sukurtą temą o ne prieš tai buvusias 10, nematau nieko blogo kai klausia, viskas keičiasi. Pikta tik tada kai šitoj temoj jau keltas tas klausimas ir išaiškintas. 4u.gif
Čia taip pat kaip man sodroj, sutvarkai dok ir tau sako viskas, laukit, ko laukti kada ateiti ir t.t pati klausi, o kai paklausi tai sako: o ką nežinot? Na jei gimdyčiau kas met tai ir žinočiau, o kai gimdai žymiai rečiau tai įstatymai vietoj nestovi.

Suprantu ka Jus turite omenyje, Jus teisi 4u.gif
Bet as apie tai kodel ziurima taip siaurai- "vajej, apsikakosiu..." O kodel vgn nebepraktikuoja to, nei viena kazkodel nenori suzinoti.
O suzinoti galima nebutinai 9 temose pries tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano maziuke man ant krutines gulejo valanda laiko, po to akusere suvyste ja ir padejo salia jau, kad pamaitinciau, tada maitinau dar apie valanda ir po to jau perkele mus i akuserini skyriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 06 14, 09:07)
Del klizmuciu jau buvo nemazai diskutuota, bet matyt nauja "partija" ir, rodos, siais-interneto laikais, kai tiek info, ziuriu vistiek "nesigilinama".  cool.gif

O kodel nebuna klausimo KODEL nedaro VGN klizmuciu?  ax.gif

o ką sunku atsakyti.. jei taip piktina klausymai juk galima paprasčiausiai ignoruoti juos.
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 06 14, 09:34)
Suprantu ka Jus turite omenyje, Jus teisi  4u.gif
Bet as apie tai kodel ziurima taip siaurai- "vajej, apsikakosiu..." O kodel vgn nebepraktikuoja to, nei viena kazkodel nenori suzinoti.
O suzinoti galima nebutinai 9 temose pries tai  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Juokas juokais, bet man irgi nemalonu bus jei tai atsitiks, tuo metu gal ir vienodai bus, bet dabar kai pamąstau tai nemalonu doh.gif
Atsakyti