QUOTE(VinDi @ 2011 06 20, 17:11)
Sveikinimai

Kaip gimdymas?
Tai tą palatą visiškai 'fuksu' gavai?

Pasisekė

Valgyt duoda, bet pupelių sriubos nerekomenduoju valgyt

Jei paklius kaip tik toks meniu, bo kartais padaro
as su sypsena atvaziavau gimdyt i VGN 6 ryto, nes vandenys nubego.. tai visi tik sake, kad gerai nusiteikus..

su visais taip graziai bendravau, tai ir jie normaliai bendravo su manim..
gimdziau 16 diena.. cia po menulio uztemimo..tai ta para buvo 18 gimdyviu.. ir kai mane nusiunte i gimdykla laisvos nelabai buvo.. tik 8 gimdykla.. o ji tokia nediduke, bet suremontuota naujai.. bet man ten pasirode mazokai vietos.. tai paskui nespejus isikurt, issiunte i didele 6 gimdykla.. vietos ten tiek, kad gali sokius rengt..

aisku, nesuremontuota naujai, bet man tas visai nemaise..
gimdyma prieme akusere Tatjana.. o gydytojos nzn, nes neturejo prisisegus korteles

skatino, nes veikla nevyko..tai prasiau epiduro, kai buvo 6 cm.. gavau ir niekas net zodeliu neuzsimine, kad atpirkt ir pan..
o del palatos po gimdymo.. tai kai gulejau ant gimdymo stalo, akusere paklause, gal noretumem mokamos palatos.. sakau, jei tik laisvu yra, tai butinai norim.. ir buvo laisva..tik gavom be duso ir wc.. tai jei as viena noreciau buti, tai 100 lt.. jei dar vyras lieka dar 100 lt.. viso 200 lt mums kainavo ta palata.. o tos su dusu brangesnes.. bet gerai buvo prasivaiksciot iki wc ir kaulus pramankstint.. kur ten vaiksciosi palatoj ratais

o del personalo pogimdyviniam skyriui, tai viskas super.. man visos ir daktares kudikiu geros buvo, ir akuseres.. ko klausi, viska atsako.. buvo sunku su zindymu pradzioj, tai per kiekviena praktiskai maitinima kviesdavaus, kad padetu ir su mielu noru padedavo tiek maziu pazadint (nes baisus miegaliukas buvo), tiek normaliai paduot kruti.. dar ir pacios uzeidavo paklaust, kaip sekas..
kaip sakiau, su niekuo nesitarem, niekam pinigu nemokejom.. tik po gimdymo nusiunciau MB, kad nupirktu sakoti dideli ir saldainiu deze gimdyma priemusiam personalui.. dar norejau atsidekot skanumynais ir pogimdyvinio skyriaus akuserem, kurios padedavo su maitinimu, bet kai pamainos nuolat keiciasi, tai nebepagavom ju..