Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(Basic @ 2011 06 18, 12:06)
Oho tai tikrai faina.. aš gimdžiau prie 5 metus  bet 6 gimdykla buvo.. idomu ar imanoma gauti ta atskira palata gimdymo metu.

Yra viena gimdykla mokama,suremontuota-200 lt,o kitos tai tokios tarybines su tokiom mazom baltom plytelem schmoll.gif ,mes kai buvom apziuroj,tai supratau kad nelabai jos kas praso........arba tiesiog to metu ji buvo laisva
Atsakyti
gimdziau 1 gimdykloi,dziaugiaus,kad wc salia thumbup.gif suremontuota,svari,grazi,visur svaru ir grazu,jai kur ir kvepia tarybiniais laikais,tai tik tiek,po gimdyvinis skyrius suremontuotas,tik vasara ten palatose ryte lb.karsta,dusas nenaujas,bet pakenciamas,visad svarus,viskas gerai jokiu trukumu as ten nemaciau,o gal ir nepriekabi esu,o ir demesys mano buvo i tai,kaip viska geriau atlikt,o veliau tik i lelyte savo smile.gif
dar susidariau vaizda,kad mamos lb.priekabios,daug labai nemandagiu,as visad nepamirzdavau zodzio Aciu ir atrodo ten akuseres nedaznai ten jo sulaukia,sake,jai visos tokios guletu,tai darbas rojus butu,o tai visokiu pretenziju,smulkmenisku skundu,o ten zmones tiesiog dirba savo darba,ir darbas ten ju neislengvuju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytte...: 19 birželio 2011 - 16:08
QUOTE(tytte... @ 2011 06 19, 17:03)
gimdziau 1 gimdykloi,dziaugiaus,kad wc salia thumbup.gif suremontuota,svari,grazi,visur svaru ir grazu,jai kur ir kvepia tarybiniais laikais,tai tik tiek,po gimdyvinis skyrius suremontuotas,tik vasara ten palatose ryte lb.karsta,dusas nenaujas,bet pakenciamas,visad svarus,viskas gerai jokiu trukumu as ten nemaciau,o gal ir nepriekabi esu,o ir demesys mano buvo i tai,kaip viska geriau atlikt,o veliau tik i lelyte savo smile.gif
dar susidariau vaizda,kad mamos lb.priekabios,daug labai nemandagiu,as visad nepamirzdavau zodzio Aciu ir atrodo ten akuseres nedaznai ten jo sulaukia,sake,jai visos tokios guletu,tai darbas rojus butu,o tai visokiu pretenziju,smulkmenisku skundu,o ten zmones tiesiog dirba savo darba,ir darbas ten ju neislengvuju:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai, nuo poziurio ir nusiteikimo viskas priklauso.
As nesitikejau, kad apie mane ten sokines, tai ir patiko viskas. Ko paklausdavau, atsakydavo, gal ne visada su sypsena, bet man ir nereikejo, kad pries mane ten lankstytusi. Manau, busimos mamytes turi nusiteikti, kad ten yra ne viesbutis, o gydymo istaiga, kur ir lova gal ne visada patogi paklius, ar personalas del laiko neturejimo ne i kiekviena zodi sureaguos. Svarbiausiai, kad uztikrinama vaiko ir mamos sveikata.
Atsakyti
merginos, ar VGN duoda valgyti?? doh.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2011 06 19, 17:03)

drinks_cheers.gif gimdziau pries 4 dienas.. viskuo esu patenkinta.. thumbup.gif su niekuo nesitariau, bet gavau mokama palata.. ir visko, ko klausiau, viska man atsakydavo ir padedavo.. esu tikrai patenkinta aptarnavimu VGN bigsmile.gif

QUOTE(Revla @ 2011 06 20, 16:08)
merginos, ar VGN duoda valgyti?? doh.gif  ax.gif  bigsmile.gif

duoda tik mamai ax.gif jei tetis kartu, jis negauna..
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2011 06 20, 16:08)
merginos, ar VGN duoda valgyti?? doh.gif  ax.gif  bigsmile.gif

Duoda mamai, teciui nea. ax.gif Ir dar maloniai atnesa salia lovos, kai mato, kad tikrai sunku daeiti ir pasiimti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja99 @ 2011 06 20, 16:31)
drinks_cheers.gif  gimdziau pries 4 dienas.. viskuo esu patenkinta..  thumbup.gif  su niekuo nesitariau, bet gavau mokama palata.. ir visko, ko klausiau, viska man atsakydavo ir padedavo.. esu tikrai patenkinta aptarnavimu VGN bigsmile.gif
duoda tik mamai  ax.gif  jei tetis kartu, jis negauna..

Sveikinimai smile.gif Kaip gimdymas? 4u.gif
Tai tą palatą visiškai 'fuksu' gavai? biggrin.gif Pasisekė thumbup.gif

Valgyt duoda, bet pupelių sriubos nerekomenduoju valgyt biggrin.gif Jei paklius kaip tik toks meniu, bo kartais padaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VinDi: 20 birželio 2011 - 16:13
QUOTE(VinDi @ 2011 06 20, 17:11)
Sveikinimai smile.gif Kaip gimdymas?  4u.gif
Tai tą palatą visiškai 'fuksu' gavai?  biggrin.gif  Pasisekė  thumbup.gif
Valgyt duoda, bet pupelių sriubos nerekomenduoju valgyt biggrin.gif Jei paklius kaip tik toks meniu, bo kartais padaro  smile.gif

O man ten skaniausios buvo koses essen.gif Ir siaip sikart daug skaniau dave valgyt, nei pries pora metu kai gimdziau ax.gif
Atsakyti
Tai reiškia palatą galima gauti, būna ir tuščiu. O kaina 200lt jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2011 06 20, 17:11)
Sveikinimai smile.gif Kaip gimdymas?  4u.gif
Tai tą palatą visiškai 'fuksu' gavai?  biggrin.gif  Pasisekė  thumbup.gif
Valgyt duoda, bet pupelių sriubos nerekomenduoju valgyt biggrin.gif Jei paklius kaip tik toks meniu, bo kartais padaro  smile.gif

as su sypsena atvaziavau gimdyt i VGN 6 ryto, nes vandenys nubego.. tai visi tik sake, kad gerai nusiteikus.. smile.gif su visais taip graziai bendravau, tai ir jie normaliai bendravo su manim..
gimdziau 16 diena.. cia po menulio uztemimo..tai ta para buvo 18 gimdyviu.. ir kai mane nusiunte i gimdykla laisvos nelabai buvo.. tik 8 gimdykla.. o ji tokia nediduke, bet suremontuota naujai.. bet man ten pasirode mazokai vietos.. tai paskui nespejus isikurt, issiunte i didele 6 gimdykla.. vietos ten tiek, kad gali sokius rengt.. biggrin.gif aisku, nesuremontuota naujai, bet man tas visai nemaise..
gimdyma prieme akusere Tatjana.. o gydytojos nzn, nes neturejo prisisegus korteles smile.gif
skatino, nes veikla nevyko..tai prasiau epiduro, kai buvo 6 cm.. gavau ir niekas net zodeliu neuzsimine, kad atpirkt ir pan.. smile.gif
o del palatos po gimdymo.. tai kai gulejau ant gimdymo stalo, akusere paklause, gal noretumem mokamos palatos.. sakau, jei tik laisvu yra, tai butinai norim.. ir buvo laisva..tik gavom be duso ir wc.. tai jei as viena noreciau buti, tai 100 lt.. jei dar vyras lieka dar 100 lt.. viso 200 lt mums kainavo ta palata.. o tos su dusu brangesnes.. bet gerai buvo prasivaiksciot iki wc ir kaulus pramankstint.. kur ten vaiksciosi palatoj ratais biggrin.gif
o del personalo pogimdyviniam skyriui, tai viskas super.. man visos ir daktares kudikiu geros buvo, ir akuseres.. ko klausi, viska atsako.. buvo sunku su zindymu pradzioj, tai per kiekviena praktiskai maitinima kviesdavaus, kad padetu ir su mielu noru padedavo tiek maziu pazadint (nes baisus miegaliukas buvo), tiek normaliai paduot kruti.. dar ir pacios uzeidavo paklaust, kaip sekas.. ax.gif

kaip sakiau, su niekuo nesitarem, niekam pinigu nemokejom.. tik po gimdymo nusiunciau MB, kad nupirktu sakoti dideli ir saldainiu deze gimdyma priemusiam personalui.. dar norejau atsidekot skanumynais ir pogimdyvinio skyriaus akuserem, kurios padedavo su maitinimu, bet kai pamainos nuolat keiciasi, tai nebepagavom ju.. ax.gif
Atsakyti
Na paantrinsiu ir aš jau daugumai pasisakiusių, kad VGN neturiu ko prikišti, juokiuosi, kad tai ligoninė į kurią norisi sugrįžti, tikiuosi taip ir padarysiu po kelių metų biggrin.gif Viskas, pradedant akušerijos skyriaus akušere Božena, anesteziologu (nepamenu vardo) bei kitais darbuotojais, su kuriais tik trumpam teko susitikt, iki pogimdyvinio skyriaus visom be išimimties seselėm (gulėjom ilgiau, tai visos pamainos pasikeitė) paliko puikų įspūdį, geresnį nei tikėjausi bigsmile.gif Visi buvo malonūs ir paslaugūs, tiesiog žmogiški. Net jei kažkuri sesutė iškart nelabai draugiška pasirodydavo, pradėjus bendrauti, klausti, iškart tonas pasikeisdavo. Daug kartų užeidavo pasižiūrėti kaip sekasi net neprašytos, o jau pakviestos tai iškart. Labai dėkinga ir sesutei (greičiausiai jos kitaip vadinasi, bet nežinau ax.gif ) Astai, kuri "pramušė" mano (.)(.) patarimais apie maitinimą, kitaip turbūt būtų nieko nebuvę...
Maistas skanus bus tom, kam patinka valgyklų ir ligoninių maistai (kaip man biggrin.gif)
Palata tik, nors ir mokama, suremontuota mums papuolė ne kokia - iškart ties liftu, tai judėjimas nemažas, labai tvanki, todėl teko laikyti pravertas duris (langą bijojom laikyt atidarytą dėl skersvėjų) ir dušas toks miniatiūrinis, kad visa patalpa šlapia būdavo maudantis, bet čia menkniekiai.
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 06 20, 18:19)
Tai reiškia palatą galima gauti, būna ir tuščiu. O kaina 200lt jei neklystu.

Mano giminaitei buvo tiesiog nuskilę - po gimdymo visos palatos buvo užimtos, todėl nebuvo kur jos 'dėti' ir paguldė į mokamą palatą nemokamai thumbup.gif

QUOTE(orchideja99 @ 2011 06 21, 09:05)
1. as su sypsena atvaziavau gimdyt i VGN 6 ryto, nes vandenys nubego.. tai visi tik sake, kad gerai nusiteikus.. smile.gif su visais taip graziai bendravau, tai ir jie normaliai bendravo su manim..
2. gimdziau 16 diena.. cia po menulio uztemimo..tai ta para buvo 18 gimdyviu..
3. o del palatos po gimdymo.. tai kai gulejau ant gimdymo stalo, akusere paklause, gal noretumem mokamos palatos.. sakau, jei tik laisvu yra, tai butinai norim.. ir buvo laisva..tik gavom be duso ir wc.. tai jei as viena noreciau buti, tai 100 lt.. jei dar vyras lieka dar 100 lt.. viso 200 lt mums kainavo ta palata.. o tos su dusu brangesnes.. bet gerai buvo prasivaiksciot iki wc ir kaulus pramankstint.. kur ten vaiksciosi palatoj ratais biggrin.gif
4. buvo sunku su zindymu pradzioj, tai per kiekviena praktiskai maitinima kviesdavaus, kad padetu ir su mielu noru padedavo tiek maziu pazadint (nes baisus miegaliukas buvo), tiek normaliai paduot kruti.. dar ir pacios uzeidavo paklaust, kaip sekas..  ax.gif

1. Čia matyt - kaip šauksi taip ir atsilieps thumbup.gif
2. OGO doh.gif thumbup.gif
3. Sorry, taip ir nesupratau - mokėjot ar ne? Bo atrodė, kad lyg šiaip pasiūlė jums tą palatą blush2.gif Ir kartu su vyru buvai?
4. Kaip supratau, kad nelaukdavai kol pats pabus? Pagal nustatytą režimą maitinai ar kaip? 4u.gif
O kaip dabar sekasi su maitinimu?

Bet super, kad viskas taip sklandžiai ir su gerais prisiminimais thumbup.gif

QUOTE(Zuma @ 2011 06 21, 12:25)

Palata tik, nors ir mokama, suremontuota mums papuolė ne kokia - iškart ties liftu, tai judėjimas nemažas, labai tvanki, todėl teko laikyti pravertas duris (langą bijojom laikyt atidarytą dėl skersvėjų) ir dušas toks miniatiūrinis, kad visa patalpa šlapia būdavo maudantis, bet čia menkniekiai.

O kiek Jūs mokėjot? Kartu su vyru buvot? smile.gif
Vis tie patys aktualūs klausimai biggrin.gif Nes aš girdėjau, kad 100 Lt kainuoja abiems tėvams, o vat orchidėja99 sako, kad 200 Lt. Tai gal yra skirtingų palatų...
Atsakyti