Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(Viliana @ 2011 03 11, 18:37)
Sveikutes  4u.gif

merginos gal kas zino jei vaikiukas gimsta su gelta ar ji laiko salia mamos, ar isveza, pirma gimdziau kaune tai KMUK vaikas gulejo salia inkubatoriuje po lempa, o paskui lempa dave po nudgaryte mazyte  4u.gif  dekui

Isnesa po lempom i sutvarkyta naujagimiu skyriu kitame aukste. Gali nueiti ten vietoj maitinti (duoda supama foteli) arba atnesa mazyli tau. 4u.gif

QUOTE(tytte... @ 2011 03 15, 20:31)
Pora klausymeliu...
*kaip dabar su klizma,ar jai paprasysiu padarys?
*Kaip su tos vietos depiliacija...?Ar geriau paciai pasidaryt,ir ar visai ten nuskuta?
*Ar padeda iprastai kudikeli ant krutines?Ar reikia is anksto del to priminti?
*gal patyrusios pasakys kada pirmakart zindomas kudikis?
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

* nedare
* buvau pasitrumpinus pati
*kadangi gimdymas buvo su komplikacijom udejo veliau, jau suvystyta
*man siuo atveju nepasiseke, mazius gime per silpnas, pirma para gavao misinuko unsure.gif

QUOTE(Mikoote @ 2011 03 20, 12:14)
Geri prisiminimai tik apie rezidentes (nors as pasirasiau, kad studentai nedalyvautu, bet vis tiek atejo!!), ir apie dvi pirmas dienas buvusias seseles, tai Liucija ir dar viena sviesaplauke jauna smile.gif

O VGN buna rezidentu? Juk tai ne universitetine ligonine g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2011 03 09, 11:35)
Na būtų gerai, jei kas savo įspūdžius ir naujienas papasakotų... O tai gimdymas artėja, norisi info, kaip kempinei vandens  biggrin.gif

Sveika,
Gimdziau gruodzio men. vien tik malonus prisiminimai. Draugiskas ir rupestingas personalas. visad ateina ir pataria jei yra problemu su leliuku (kai verkia, o mamyte nezino kaip nuramint). Skaniai maitina thumbup.gif Taigi drasiau, man susidare nuomone kad ten dirba daktarai ir seseles ta kad mmaytei ir vaikeliui butu patogu, gera ir jauku:)

QUOTE(Viliana @ 2011 03 11, 19:37)
Sveikutes  4u.gif

merginos gal kas zino jei vaikiukas gimsta su gelta ar ji laiko salia mamos, ar isveza, pirma gimdziau kaune tai KMUK vaikas gulejo salia inkubatoriuje po lempa, o paskui lempa dave po nudgaryte mazyte  4u.gif  dekui

Maniski gime su gelta. dare tyrimus bet gelta nevirsijo normu todel visad leliukas buvo su manimi. tik vat pragulejom ligoninei viena diena daugiau, nes daktarai norejo isitikint ar gelta praeina ir neprogresuoja 4u.gif

QUOTE(Dinulkas @ 2011 03 12, 20:25)
Sveikutes busimos mamytes smile.gif Noreciau Jus padrasinti ir siek tiek papasakoti apie VGN. Kai prasidejo saremiai vyras nuveze i liginine. Sutiko maloniai, apziurejo ir iskart pagulde i gimdykla. Pati gimdykla tokia.. nuo sovietu laiku remonto nemate biggrin.gif , taciau labai svaru ir tvarkinga visur. Personalas superinis. uzeidavo pasiklausti kaip sekasi ar ko netruksta. Labai didelis padrasinimas ir palaikymas jautesi. Man nieko netruko. Gime nuostabi dukryte. Pagulde i 2viete palata. Galvojome su vyru apie ta mokama atskyra, taciau neprireike, nes su kita mamyte ir linksmiau buvo ir drasiau smile.gif
3 diena jau buvome namie!

Tad linkiu stiprybes!  4u.gif

Na nezinau. tose palatuose kur as buvau -visur buvo padarytas remontas smile.gif gal pasiseke....bet mes su nieko nesitarem ir niekam nedavem jokiu kisiu. aisku yra galimybe gulet pagerintoj palatoj. bet as gulejau be vyro(tik dvi naktis is 6 turejau kaiminka) ir palata buvo naujutelaite cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baggirute @ 2011 03 24, 22:10)
Skaniai maitina thumbup.gif 

Na tikiuosi, kad per penkis (gimdžiau VGN prieš 5 metus) metu šitoje vietoje pasikeitė į gerą. Tada maistas buvo siaubingas, nors tikrai nesu jam išranki... Sriubą iš viso galėčiau pavadinti ne sriuba, o pamazgomis...
Atsakyti
QUOTE(Mikoote @ 2011 03 20, 11:14)
Geri prisiminimai tik apie rezidentes (nors as pasirasiau, kad studentai nedalyvautu, bet vis tiek atejo!!), ir apie dvi pirmas dienas buvusias seseles, tai Liucija ir dar viena sviesaplauke jauna smile.gif

Aha, pas mane irgi dvi merginos buvo atejusios pries gimdyma, matavo vaikucio tonusus ir tikrai labai maloniai bendravo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
Norejau paklausti, ar tiesa, kad neleidzia vaiku iki 12 m??? Nes musu didysis broliukas (jam 6m.) labai noretu aplankyt sesyte ar broli ligonineje.

Ir dar klausimelis. Kaip skirstomos palatos? Ar paklausia kokios noretumem, ar patys paskiria? Kiek max mamyciu guli paprastose palatose?

Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaJuliana @ 2011 03 25, 21:11)
Sveikos mielosios 4u.gif
Norejau paklausti, ar tiesa, kad neleidzia vaiku iki 12 m??? Nes musu didysis broliukas (jam 6m.) labai noretu aplankyt sesyte ar broli ligonineje.

Ir dar klausimelis. Kaip skirstomos palatos? Ar paklausia kokios noretumem, ar patys paskiria? Kiek max mamyciu guli paprastose palatose?

Iki 12 metų vaikiukų neleidžia. Buvo parašytas perspėjimas ant durų...
Palatų neleidžia rinktis, bent man taip nebuvo, nebent imi mokamą. Aš gulėjau dvivietėje palatoje...
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2011 03 26, 15:18)
Iki 12 metų vaikiukų neleidžia. Buvo parašytas perspėjimas ant durų...
Palatų neleidžia rinktis, bent man taip nebuvo, nebent imi mokamą. Aš gulėjau dvivietėje palatoje...

Oh, kokia negerove, kad neleidzia lankyt doh.gif Manau ir maniske vyresnele noretu mus aplankyt ligoninej, o nebut mamos nemacius 3 dienas. Dar nei dienos nebuvom atskirtos unsure.gif Bet gal cia tik formaliai parasyta ant duru? g.gif Man rodos ir Santaru paprastoj ligoninej kazkas panasaus yra parasyta, bet kazkaip nieks neismesdavo, kai su dukryte ejom senelio lankyt g.gif
Atsakyti
O keleviete didziausia palata yra ten? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2011 03 27, 02:08)
Oh, kokia negerove, kad neleidzia lankyt  doh.gif  Manau ir maniske vyresnele noretu mus aplankyt ligoninej, o nebut mamos nemacius 3 dienas. Dar nei dienos nebuvom atskirtos  unsure.gif  Bet gal cia tik formaliai parasyta ant duru?  g.gif  Man rodos ir Santaru paprastoj ligoninej kazkas panasaus yra parasyta, bet kazkaip nieks neismesdavo, kai su dukryte ejom senelio lankyt  g.gif

labai nesupykit, bet dukryte gali be jusu tas tris dienas pabut, nieko neatsitiks, maniskis manes savaite nemate kai gimdziau antraji. vis delto neveltui neleidzia vaiku i gimdimo namus, juk nenorit, kad koki virusa i ligonine atnestu. be to palatoj bus ir kitu naujagimiu, negalima taip rizikuot savu ir svetimu vaiku sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzasss @ 2011 03 27, 16:48)
labai nesupykit, bet dukryte gali be jusu tas tris dienas pabut, nieko neatsitiks, maniskis manes savaite nemate kai gimdziau antraji. vis delto neveltui neleidzia vaiku i gimdimo namus, juk nenorit, kad koki virusa i ligonine atnestu. be to palatoj bus ir kitu naujagimiu, negalima taip rizikuot savu ir svetimu vaiku sveikata  4u.gif

pritariu 100 proc.ir siaip manau turetu dar labaiu sugrieztinti lankyma...pvz max15 min ir tik po du zmones... smile.gif kazkaip kartais zmoniu nesupratingumas stebina,dar negimdziau,bet prisiskaiciau,kad daznai ramybes nebuna per lankytojus

O gal kokia nesciu,ar gimdimo kursai vgn yra?
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2011 03 27, 15:15)
pritariu 100 proc.ir siaip manau turetu dar labaiu sugrieztinti lankyma...pvz max15 min ir tik po du zmones... smile.gif kazkaip kartais zmoniu nesupratingumas stebina,dar negimdziau,bet prisiskaiciau,kad daznai ramybes nebuna per lankytojus

O gal kokia nesciu,ar gimdimo kursai vgn yra?

Sveika pradzia organizuoja ju patalpose, bet patys VGN negirdejau, kad organizuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaJuliana @ 2011 03 25, 20:11)
Sveikos mielosios 4u.gif

Nors ir parašyta ant durų, kad neleidžiama iki 12 metų vaikams, bet manęs atėjo aplankyti mano dvi gražuolės. Viena 6 m., kita 8 m. Ir niekas nieko nesakė. Mano draugės irgi ėjo lankyti šešiametė jų dukra. Tai niekas nieko.
Atsakyti