Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(Will @ 2011 09 02, 14:42)
Yra oficialus kainoraštis ir mokama į kasą... Palatos kainuoja 100 arba 200 lt (šitos su dušu ir wc) ir dar 100lt, jei nakvoja vyras  4u.gif Kaina už visą gulėjimo laikotarpį

Laba diena labai atsiprasau kad as cia toks svecias netiketas ilindau bet man labai idomu del tos kainos palatos tai tipo sumoki 200lt ir kol taves neisraso daugiau moketi nerekia?
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2011 09 02, 15:50)
Laba diena labai atsiprasau kad as cia toks svecias netiketas ilindau bet man labai idomu del tos kainos palatos tai tipo sumoki 200lt ir kol taves neisraso daugiau moketi nerekia?

taip.jei tėtis nutaria nakvoti tai už jį dar 100lt, bet ar tėtis nakvos reikia nutarti dar pradžioje kai mokama už palatą. Mane paguldė, vyras nuėjo sumokėt iš karto. Mokestis yra NE už parą bet už VISĄ gulėjimo laikotarpį 1, 2 ar 7 dienos nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2011 09 02, 15:50)

Taip, jei vyras nenakvoja 4u.gif
Ir, žinoma, jei ją apskritai gausit biggrin.gif Aš gimdžiau du kartus, abu nepavyko gauti doh.gif Šįkart tik antrą dieną po gimdymo atsilaisvino pigesnioji palata... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 09 02, 16:52)
Taip, jei vyras nenakvoja  4u.gif
Ir, žinoma, jei ją apskritai gausit  biggrin.gif  Aš gimdžiau du kartus, abu nepavyko gauti  doh.gif  Šįkart tik antrą dieną po gimdymo atsilaisvino pigesnioji palata...  doh.gif

o su gydytojais taretes del gimdymo g.gif
nes kiek girdejus, tai tos palatos parupinamos visu pirma toms, kas susitarusios g.gif o po to jei yra laisvu visoms kitoms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 02, 17:04)
o su gydytojais taretes del gimdymo  g.gif
nes kiek girdejus, tai tos palatos parupinamos visu pirma toms, kas susitarusios  g.gif o po to jei yra laisvu visoms kitoms  cool.gif

va va aš ir esu tokį pletką girdėjus. Tai maž ir tiesa. Kaip ir gimdykla su vonia yra susitarusiom palaikoma, ir t.t.

Ech ta lietuviškoji korupcija...
Papildyta:
beje ar paprastose palatose lovos vis dar žiauriai kietos?
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 02, 18:04)
nes kiek girdejus, tai tos palatos parupinamos visu pirma toms, kas susitarusios  g.gif o po to jei yra laisvu visoms kitoms  cool.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 02, 21:54)
va va aš ir esu tokį pletką girdėjus. Tai maž ir tiesa. Kaip ir gimdykla su vonia yra susitarusiom palaikoma, ir t.t.

Ech ta lietuviškoji korupcija...

Nesamone schmoll.gif .
Tariausi. Gimdziau toje mazoje mazoje remonto nemaciusioje palatoje Nr.5 , be jokiu SPA biggrin.gif MB su daktaru vos prasilenkdavo joje biggrin.gif Tiesa, palata gavau mokama, bet tada ju buvo kelios laisvos.
Drauge gimde susitarusi, bet palatos gauti nepavyko - buvo uzimtos.
Dar viena gimde nesusitarusi - papuole gimdyti pas Razuma+palata gavo net neprasiusi. Jos po gimdymo paklause ar nores tokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 02, 18:04)
kiek girdejus, tai tos palatos parupinamos visu pirma toms, kas susitarusios  g.gif

nesitariau, gavau palatą nes tiesiog buvo laisva, bet kiek supratau paskui per parą tiek prigimdė, nes net ir nemokamos buvo pilnos biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mamos uz atsakyma del mokamu palatu. Jeigu bus laisvu mokamu palatu,reiskiasi iskart gimdykloje jos reikes prasytis ir moketi i kasa apie 100lt (nes vyras liks su kitu vaiku namie) rolleyes.gif , o dusas su tuliku man ne problema.
Man buvo naujiena,kad 100-200lt uz visa laikotarpi mokama,nes maniau,kad 100lt sumoki i rankas kazkam,tai cia kaip uz para blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2011 09 03, 08:22)
Jeigu bus laisvu mokamu palatu,reiskiasi iskart gimdykloje jos reikes prasytis
Man buvo naujiena,kad 100-200lt uz visa laikotarpi mokama

na mudu pradžioj tos palatos po gimdymo prašėm dar gimdykloj, tai akušerė liepė klausti pasikėlus jau į trečią aukštą. o dėl mokesčių tai berods AK mokama už parą, o tas WC ir dušas savoj palatoj gerai jei sunkoka vaikščioti arba jei tulikas toliau nuo palatos-nors man tas pasivaikščiojimas buvo kaip tik.
Atsakyti
o tai kiek pas juos tie remintai tesias (lyg skai2ia dar vis remintuoja), nes ir prie6 du metus remontavo...

aš tai tada prastoj palatoj gulėjau, dvivietėj (be buvo karantinas ir lankytojų nebuvo thumbup.gif ), ir šalia naujo wc su dušu.
Bet tada buvo žiauriai kietos lovos, kaip ant lentų. Tai įdomu ar pastarosios pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 03, 11:30)
o tai kiek pas juos tie remintai tesias
Bet tada buvo žiauriai kietos lovos, kaip ant lentų.

na remontai vyksta (priimamajam duoda pasirašyt sutikimą kad nepriekaištausi dėl remonto keliamo triukšmo), bet aš jų beveik negirdėjau, langai buvo į kiemo pusę,

lovos (mokamoj) gero kietumo (tikrai ne lentos), su maže abi gulėjom ir ji nesirideno, o vat namie per naktį man ją sunkoka šalia migdyti, minkštesnis čiužinys ir ji rieda link manęs.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 03, 10:36)
na remontai vyksta (priimamajam duoda pasirašyt sutikimą kad nepriekaištausi dėl remonto keliamo triukšmo), bet aš jų beveik negirdėjau, langai buvo į kiemo pusę,

lovos (mokamoj) gero kietumo (tikrai ne lentos), su maže abi gulėjom ir ji nesirideno, o vat namie per naktį man ją sunkoka šalia migdyti, minkštesnis čiužinys ir ji rieda link manęs.

ai tai moamoj tai mokamoj, ne visi ten papuola biggrin.gif
Atsakyti